top of page
Keresés

Egy arkturiai ígéret és az emberi félretájékoztatás

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Több fényt és szeretetet hozunk át mindannyiótoknak ott a Földön, minden nap minden pillanatában. Minden lehetőséget, ami elénk kerül, megragadunk, mert tudjuk, hogy mennyire fontos mindannyiótok számára, hogy befogadjátok azt, ami egy magasabb dimenziós síkról érkezik hozzátok. Mi most a szórakoztatás, az információ és az információszolgáltatás sok-sok forrásával versenyzünk. Tudatában vagyunk annak, hogy nagyon sok minden van odakint, amire ráhangolódhattok tudásért és spirituális útmutatásért, de a valóság változataiért is.


Mindenki, aki azt mondja nektek, hogy valami történik a színfalak mögött és a sötét árnyékban, a valóság egy változatát adja nektek. Nem az egyetlen igaz valóság egy változatát adják nektek, mert ilyen nem létezik. Nagyon sok különböző valóság van odakint, és némelyik a kollektív múltatokban van, míg mások a kollektív jövőtökben. Mások még csak nem is ebből az univerzumból valók. Mindannyiótoknak el kell döntenetek, hogy melyik valósággal akartok harmonizálni, nem pedig azzal, amelyikben a legtöbb ember hisz. Nem azért vagytok ott, hogy a tömeggel együtt menjetek; azért vagytok ott, hogy új valóságokat teremtsetek és harmonizáljatok velük.


Minden egyes tanítónak, akivel kapcsolatba kerültök, valóban nyilatkozatként kellene kijelentenie, hogy csak egy valóság egy változatát adja át nektek, mert ez az igazság. Nem kell mindenkinek ugyanabban a dologban hinnie, mert nem kell mindenkinek ugyanazt a dolgot megtapasztalnia. Valójában ez meglehetősen unalmas lenne a lelketek és a Forrás számára. A változatosság fontos, és mindenkinek szabad akarata van; mindenki eldöntheti, hogy melyik valóság felé szeretne haladni. És még azt is eldönthetitek, hogy melyik valóságot tapasztaljátok meg most, mert megvan a fókuszálás ereje. Választhatjátok, hogy minden most pillanatban annyi különböző dologra hangolódtok rá, és ezek mind érvényesek. Mind ott vannak előttetek.


Ezért érdemes megkérdeznetek magatoktól: "Miért a valóságomnak ez az egy aspektusa kapja most a figyelmemet?" "Miért erre helyezem a fókuszomat?" "Azért, mert szokásom szerint így teszek, vagy van valami más ok, amit fel kell fedeznem?" "Miért nem tudom, hogy miért? Válassz, válassz, válassz, válassz, majd válassz újra. Válasszatok tudatosan, és hagyjátok, hogy az érzéseitek megmondják nektek, hogy valóban arra akartok-e összpontosítani, valóban abba az irányba akartok-e haladni, mert az emberek hazudni fognak nektek. Mindig ez történik, de az érzéseitek nem fognak hazudni nektek, soha.


Kövessétek az érzéseiteket; ez egy nagyon jó tanács, amit az imént adtunk nektek. És mi természetesen mindig keressük a módját annak, hogyan segíthetünk nektek azzal, hogy ráveszünk titeket a perspektívátok megváltoztatására, azon kívül, amit valójában épp teszünk, amíg Daniel itt csatornáz minket. Az Arkturiai csillagrendszer fényét és szeretetét küldjük ki az energián keresztül, amit ő most közvetít, és ez nem fog abbamaradni, amikor ő abbahagyja. Továbbra is el fogunk érni mindannyiótokat, akik megnyílnak nekünk, és mi is segítünk, ahogyan a vezetőitek teszik, hogy a valóságok felé lökjünk benneteket, amelyeket szeretni fogtok megtapasztalni. Ez a mi ígéretünk nektek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page