top of page
Keresés

Csillagmag vagy és a galaktikus földi legénység

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Már nagyon régóta vagyunk ebben a galaxisban, és képesek voltunk kapcsolatot teremteni a lényekkel minden egyes csillagrendszerben, beleértve természetesen a tiétekét is. Képesek voltunk megállapítani, hogy a ti csillagrendszeretek, és konkrétan a ti bolygótok, csodálatos reprezentációja az összes energiának, amivel valaha is találkoztunk.


Nos, az energiák keveredése, ami ott van a világotokon, pontosan az, ami miatt olyan nagy kihívás ott lenni. Nemcsak, hogy hozzáférhettek a többi csillagrendszer összes traumájához, az összes érzelméhez, az összes kudarcához, de meg kell találnotok a módját annak is, hogy ezek a különböző energiák harmonikusan együtt tudjanak létezni. És egészen az emberi történelem ezen pontjáig, ott a Földön, nem voltatok képesek elérni ezt a magasztos célt. Soha nem volt világbéke, ahol teljesen hiányzott volna az emberek közötti erőszak, és talán azt gondolnátok, hogy ez az emberiséget alacsonyra helyezi a galaktikus totemoszlopon, de ez nem így van.


És azért nem, mert mindannyian olyan sokat vállaltatok, hogy szó szerint senki sem számított arra, hogy evolúciós történelmeteknek ezen a pontján a világbéke állapotában lesztek. Mindannyian felelősnek érezzük magunkat a bolygótokon lévő káoszért és viszályért, mert mindannyian hozzájárultunk energiáinkkal ahhoz a társ-teremtő eseményhez, amely az érző életet helyezte a Föld bolygóra. És így egyáltalán nem kell úgy éreznetek, hogy mindezt nektek kellene egyedül csinálnotok. Levehetitek a terhet a vállatokról, és beengedhetitek a galaktikus segítséget, mert mindig is arra voltunk hivatottak, hogy részese