top of page
Keresés

Csatornázási behangolásokat adunk nektek

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által csatornázva"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Mindig új újoncokat keresünk, olyan egyéneket, akik velünk szeretnének dolgozni. Sokféle módon tudtok együtt dolgozni ezzel a bizonyos Arkturiai Tanáccsal, mert mi most már nem fizikaiak vagyunk, és így nagyon sokakkal dolgozunk együtt az asztrálsíkon, és más embereken keresztül is csatornáznak minket, ezen kívül, de veletek is együtt tudunk dolgozni azokon a projekteken, amelyeket ti találtok ki.


Amikor van egy ötletetek ott a Földön egy új vállalkozásra, például, akkor elmehettek egy kockázati tőkebefektetőhöz, hogy némi induló pénzt szerezzetek. Ha segíteni akarsz az emberiségnek, hogy emelje a tudatossági szintjét a Földön, akkor hozzánk jössz az energiák egy egyedülálló koktéljáért, ami segít neked ebben. Ha vannak ötleteid arra, hogyan lehetne mindenki számára jobbá tenni az életet a Földön, akkor is eljöhetsz hozzánk, és mi meg tudunk mozgatni néhány nem fizikai zsinórt, hogy az ötleteid elinduljanak és működjenek.


Szeretnénk veletek együtt dolgozni. Szeretünk tanítani és elmondani nektek, hogy mi történik, de igazán érdekel bennünket az együttműködés, és mindig keresünk még több csatornázót az energiánknak, még több olyan embert, akik úgy akarnak beszélni helyettünk, ahogyan Daniel teszi. Meg tudjátok ezt tenni, és a világnak szüksége van a hangotokra, mert mindegyikőtök másképp fog minket hangoztatni, mert különbözőek vagytok, és ez rendben van.


Ti és a fizikalitásotok, valamint mi és a nem-fizikai természetünk kombinációja az, ami valami újat és valami erőteljeset hoz létre, és egyre közelebb és közelebb kerültök ahhoz, hogy képesek legyetek csatornázni minket minden egyes alkalommal, amikor megkapjátok ezeket az üzeneteket, mert ezek az üzenetek olyan energiákkal vannak átitatva, amelyek ráhangolnak benneteket, olyan energiákkal, amelyek ideális jelöltekké tesznek benneteket arra, hogy közelebbről, közvetlenebbül dolgozzatok velünk. És nagyobb valószínűséggel fogunk olyasvalakin keresztül jönni, aki szolgálni akar, aki tiszta szívű.


És így, ahogy továbbra is dolgoztok magatokon, ti is jobb csatornává teszitek magatokat számunkra és egyedi rezgésjellemzőnk számára. Tehát láthatjátok, számtalan módon tudtok velünk dolgozni, és mi nyitottak vagyunk minden javaslatra. Szeretünk mindannyiótoktól hallani, és alig várjuk azt a napot, amikor egyre többen halljátok, vagy legalábbis érezzétek a válaszainkat.


Mindig dolgozunk, mindig keressük a lehetőséget, hogy bejussunk, hogy egyesüljünk egy másik emberi lény tudatosságával, mert tudjuk, hogy tudunk segíteni, és mert tudjuk, hogy az emberiségnek szüksége van annyi segítségre, amennyit csak lehet. Itt az ideje, hogy az emberiség kinyúljon, és elérje belülről azt, ami egy magasabb tudatossági szintről származik. Mindannyian olyan hatalmas hatást gyakorolhattok a világotokra, csak azzal, hogy leültök, becsukjátok a szemeteket, lélegzetet veszitek és megnyíltok olyan lények és kollektívák előtt, amelyek szeretetnek, Forrásnak, magasabb frekvenciájú energiáknak érzik magukat, amelyek záporoznak rátok.


Nem vagyunk egyedül. Csatornázhatod a plejádiakat, a szíriusziakat, az andromédiaiakat, a felemelkedett mestereket, az arkangyalokat és még sok mást, akik csak segíteni akarnak. Mindannyian azért vagyunk itt, hogy együtt alkossatok és játszatok velük, és mi a barátainknak és a kollégáinknak tekintünk titeket, akik ott lenn a lövészárkokban végzitek a kemény munkát. És szeretnénk biztosítani titeket arról, hogy ez a kemény munka meg lesz jutalmazva.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page