top of page
Keresés

Csatlakozz a Fénymunkások Galaktikus Csapatához

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Gyönyörű példát mutatunk mindannyiótoknak arra, hogy mit jelent az, hogy képesek vagyunk mások szolgálatára lenni anélkül, hogy ehhez cselekednünk kellene. Mindannyiótok szolgálatára vagyunk, még akkor is, ha nincs fizikai testünk, amivel cselekedhetnénk. Ezért, amikor embertársaitok szolgálatára akartok lenni, kérlek, ismerjétek fel, hogy nem kell tudnotok, hogy milyen cselekedet lesz a legnagyobb szolgálatotok ahhoz, hogy segítsetek. Gyakran látjuk, hogy e bizonytalanság miatt botladoztok a szolgálati munkátok során, mert nem tudjátok, mit tegyetek. És amikor megkérdőjelezitek magatokat és azt, hogy bármi, amit tehetnétek, segítene-e, akkor elfojtjátok ezt az energiát. Megakadályozzátok magatokat abban, hogy a szolgálat energiája áramolhasson felétek és rajtatok keresztül.


Képesek vagytok segíteni az egész emberiségnek, miközben egyedül ültök a sötétben, otthonotok egyik sarkában, mert megvan a szándék ereje. Megvan az összpontosítás ereje. Megvan az erőtök, hogy megemeljétek a rezgéseteket. Megvan a hatalmad, hogy vizualizálj és tartsd a teret. Olyan sok olyan erővel rendelkeztek, ami messze túlmutat azon, amit a fizikai testetekkel ténylegesen meg tudtok tenni, és ahogy mondtuk, mi vagyunk a példák számotokra, hogyan lehet ezt megtenni, hogyan lehet ezt elérni anélkül, hogy akár csak az ujjatok is megmozdulna.


Most azt is felismerjük, hogy vannak módjai annak, hogy cselekedjetek a szolgálatotok érdekében, és tudjuk, hogy vannak hősök a világotokon, akik minden egyes nap cselekednek, hogy segítsenek másokon. Ezeknek az egyéneknek különleges hivatásuk van. Tudják, hogy mi ez a hivatás, és élvezik, hogy véghez tudják vinni a cselekedeteiket.


De sokkal többen vagytok, akiknek az a dolguk, hogy az éteri birodalomban dolgozzanak, hogy energiával, tudatossággal, rezgéssel, szándékkal dolgozzanak, és hogy fénymunkások kollektívájaként összejöjjenek, hogy segítsenek az emberiségnek gyógyulni, fejlődni, és azzá az ötödik dimenziós kollektívává válni, amire rendeltetésetek szerint hivatottak vagytok. Azért kapjátok most ezt az üzenetet, mert a fénymunkások kollektívájába tartoztok. Azzal hoztok változást, amit belsőleg tesztek, hogy segítetek megváltoztatni minden ember tudatosságát, minden lényét, akik a világotokon léteznek. És még egyszer, forduljatok hozzánk, hogy megerősítsünk benneteket ebben az igazságban, amikor kétségek gyötörnek benneteket.


Tudjátok, hogy mi nem fizikai lények vagyunk, és ezért minden segítségünk a rezgésünkből, a szándékunkból és a fókuszálási képességünkből ered. Csatlakozzatok hozzánk, és váljatok a fénymunkások galaktikus csapatává, ahogy mindannyian arra törekszünk, hogy összefogjunk, hogy segítsük az emberiséget történelmeteknek ebben a nagyon jelentős időszakában.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel csatlakoztunk hozzátok".

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page