top of page
Keresés

Belső Föld földönkívüliek, mint az Első Kapcsolatfelvétel kapuja

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésében


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Felfedeztük azt a számos lehetőséget, ami mindannyiótoknak ott van a Földön, hogy a lehető legjobb első kapcsolatfelvételi élményt nyújtsa az egész emberi kollektíva számára. Megértettük, hogy mi az, ami miatt mindannyian féltek a földönkívüliektől, akik bármikor eljöhetnek és leszállhatnak az űrhajóikkal. És ezért azt a lehetőséget vizsgáljuk, hogy az első kapcsolatfelvételi tapasztalatok a bolygótok felszíne alatt élő földönkívüliekkel fognak történni.


Amikor nem bámulnak rátok űrhajók a világűrből fejlett technológiával, nagyobb a valószínűsége annak, hogy nem fogtok pánikba esni. Amikor a látogatók a saját bolygótokról érkeznek, és eléggé hasonlítanak mindannyiótokhoz ahhoz, hogy ne legyenek ijesztőek az átlagember számára, nagyobb az esélye, hogy képesek lesztek kezelni a helyzetet.


Ezek a földönkívüliek, akik a galaxis más részeiből érkeztek, de valójában földi születésűek, új szemléletet adnak nektek arról, hogy mi a földönkívüli és mi az, ami mindannyiótok számára idegen. Mivel ezek a lények már olyan régóta élnek a világotokon és a világotokban, azok, akikkel találkoznátok, mind földi születésűek lennének, de nem emberi földi DNS-sel. És így ez enyhítené a félelmet azok számára, akik félnek, de a szkeptikusok számára is megkönnyítené azt állítani, hogy ez nem valóságos, és hogy a tudósok biztosan valami nagy összeesküvésben vesznek részt.


De ezek a lények valóban léteznek, és még életetekben találkozni fogtok velük. Eleinte nagyon nehéz lesz számukra a beilleszkedés, de végül sikerülni fog, és ők fogják előkészíteni az utat azon földönkívüliek számára, akik le fognak szállni az űrhajóikkal, és akik a naprendszereteken kívül születtek. Most ezt úgy mondjuk, mintha ez így történne, de senki sem tudja biztosan megmondani, hogy mi fog történni. Mi csak feltérképeztük ezt az idővonalat és találkoztunk azokkal közületek, akik a felébredt kollektíva tagjai, hogy megkapjuk a visszajelzéseiteket. Eddig ezt a valószínűséget tárt karokkal és nyitott elmével fogadtátok, nem beszélve a nyitott szívekről.


Mindannyian annyira vágytok arra, hogy találkozzatok ezekkel a lényekkel, különösen, ha felismeritek, hogy ők a kapu a földönkívüliek számára, hogy aztán találkozhassatok a hibrid gyermekeitekkel és az összes többi földönkívülivel, akikkel annyira vágytok találkozni. Ez egy olyan időszak, amikor az emberiségnek szüksége lenne valamire, ami felrázza a dolgokat, és jól jönne egy kis segítség a földönkívüli barátaitoktól. Ezért reméljük, hogy a Földön született földönkívüliek inkább előbb, mint utóbb felbukkannak, és megnyitják az utat azon földönkívüliek előtt, akik nagyon szeretnék érezni az emberiség felkészültségét, hogy leszálljanak azokkal az űrhajókkal, és a barátaitokká és társalkotóitokká váljanak.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Commentaires


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page