top of page
Keresés

Belső Föld földönkívüliek, mint az Első Kapcsolatfelvétel kapuja

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésében


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Felfedeztük azt a számos lehetőséget, ami mindannyiótoknak ott van a Földön, hogy a lehető legjobb első kapcsolatfelvételi élményt nyújtsa az egész emberi kollektíva számára. Megértettük, hogy mi az, ami miatt mindannyian féltek a földönkívüliektől, akik bármikor eljöhetnek és leszállhatnak az űrhajóikkal. És ezért azt a lehetőséget vizsgáljuk, hogy az első kapcsolatfelvételi tapasztalatok a bolygótok felszíne alatt élő földönkívüliekkel fognak történni.


Amikor nem bámulnak rátok űrhajók a világűrből fejlett technológiával, nagyobb a valószínűsége annak, hogy nem fogtok pánikba esni. Amikor a látogatók a saját bolygótokról érkeznek, és eléggé hasonlítanak mindannyiótokhoz ahhoz, hogy ne legyenek ijesztőek az átlagember számára, nagyobb az esélye, hogy képesek lesztek kezelni a helyzetet.


Ezek a földönkívüliek, akik a galaxis más részeiből érkeztek, de valójában földi születésűek, új szemléletet adnak nektek arról, hogy mi a földönkívüli és mi az, ami mindannyiótok számára idegen. Mivel ezek a lények már olyan régóta élnek a világotokon és a világotokban, azok, akikkel találkoznátok, mind földi születésűek lennének, de nem emb