top of page
Keresés

Belépés az ötödik dimenzióba most rögtön

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Izgatottak vagyunk, mint mindig, hogy tanúi lehetünk annak, ahogyan növekedtek és terjeszkedtek minden nap minden pillanatában. Lehet, hogy nem látjátok azt a növekedést, amit szeretnétek látni odakint a fizikai univerzumban, és lehet, hogy nem vagytok képesek annyi növekedést érzékelni magatokban, amennyit szeretnétek, de minden nap minden egyes pillanatában egyre nagyobb tudatosságra, egyre több tudatosságra tesztek szert. Egyre éberebbek lesztek. Egy bizonyos ponton ráébredtek arra az igazságra, hogy kik is vagytok valójában, de aztán olyan tapasztalatokon mentek keresztül, amelyek tudatosítják bennetek a gondolataitokat, hiedelmeiteket, érzelmeiteket, sőt még a tetteiteket is, olyan dolgokat, amelyeket robotpilótából tesztek, ahelyett, hogy az inspiráció helyéről tennétek.


És ez az, amiből fejlődtök, és amivé fejlődtök, ahogy ott folytatjátok ebben az életben. Ez egy hosszú és kanyargós utazás lesz számotokra. Ez nem egy egyenes út egy gyorsvonaton, ahol csak ültök és kinéztek az ablakon. Azért vagytok ott, hogy megtapasztaljátok; azért vagytok ott, hogy átmenjetek azokon a növekedési fájdalmakon, és hogy egyszer és mindenkorra felismerjétek, hogy minden titeket szolgál. Gondoljatok végig mindent, ami most az életetekben van, és ismerjétek fel, hogy az titeket szolgál. Aztán gondolkodjatok el mindenen, ami most nincs az életetekben, amit szeretnétek, hogy ott legyen, és ismerjétek fel, hogy a hiánya titeket szolgál, aztán vegyetek egy mély lélegzetet, majd lazítsatok. És vegyétek észre, hogy néhány pillanat alatt elértétek a belső békét.

A béke helyéről tudtok teremteni; meg tudtok nyílni és befogadni. Megtapasztalhatjátok az örömöt. Körülnézhettek, hogy mi v