top of page
Keresés

Behangolás az arkturiai felemelkedéshez

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Nagyon elkötelezettek vagyunk tudatosságotok evolúciós folyamatában. Ezen a ponton teljesen összefonódtunk az emberiséggel, és ennek nagyon örülünk. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy mindig veletek leszünk, mindig mellettetek leszünk, mindig igyekszünk segíteni nektek, és szívesen megosztunk veletek többet a spirituális fejlődésünkről, ahogyan azt mi megtapasztaltuk.


Ahogy már sokszor elmondtuk nektek, a mi felemelkedésünk sokkal könnyebb volt, mint a tiétek, és mi egy olyan inkarnációs ciklust választottunk, amely szintén sokkal örömtelibb volt, és csodálatos élményt csodálatos élmény után töltött be. Mi nem a nehéz utat választottuk, mint ti. De amit mi tettünk, hogy magasabb tudatosságba juttassuk magunkat, azt ti is megtehetitek.


Az egyik módja annak, hogy ilyen monumentális ugrásokat tudtunk elérni, természetesen az volt, hogy befelé mentünk, a rezgésünkre, a csakráinkra és a szívünkre összpontosítottunk. Könnyebb volt ezeket a dolgokat megtennünk, mert mindenki ezt tette. A ti világotokban a legtöbb ember önmagán kívül keresi az igazolást, vagy az elégedettséget, a beteljesülést, az örömöt. Nekünk már nagyon fiatalon megtanították, hogy mennyi eksztázishoz juthatunk, ha magunkba fókuszálunk és tudatosan lélegzünk.


Azt tanították nekünk, hogy a belső világ izgalmasabb és érdekesebb, és ezért könnyebb felemelkednünk. Nekünk nem volt semmi, ami ellen ellenállhattunk volna. Nem voltak gonosztevők a tapasztalatainkban. Soha nem kellett küzdenünk semmiért, és minden arkturiai egyenlő volt egymással. Ezért, még akkor is, amikor harmadik dimenziós lényekként léteztünk és egónk volt, nem versenyeztünk egymással. Nem hasonlítottuk magunkat senki máshoz, és nagyon könnyű volt látni, hogy mindannyian kapcsolatban állunk egymással.


Ha meg tudnánk adni nektek ezt az ajándékot, hogy tudjátok, hogy mindannyian kapcsolatban vagytok, megtennénk, és továbbra is megpróbálunk meggyőzni titeket arról, hogy sokkal több áll rendelkezésetekre, ha befelé mentek, mint bármi, ami kívülről összehasonlítható. Azt akarjuk, hogy legyen egy arkturiai spirituális ébredésetek és egy arkturiai felemelkedési utazásotok, mert eleget dolgoztatok, küzdöttetek és cipeltétek a nehezét.


Nos, azt is nagyon érdekesnek tartjuk, hogy a legtöbb ember sok életet töltött a rendszerünkben. Így azt is megtapasztaltátok, hogy könnyedén tudtok fejlődni, hogy képesek vagytok spirituálisan fejlődni anélkül, hogy nagyon keményen kellene próbálkoznotok. És mi továbbra is arra fogunk törekedni, hogy felébresszük bennetek ezeket az emlékeket. Arra kérünk benneteket, hogy érezzétek azt az energiát, amit most kivetítünk, függetlenül attól, hogy mikor kapjátok ezt az üzenetet. Egy behangolást kínálunk nektek ezen a csatornázott közvetítésen keresztül, hogy emlékezzetek arra az igazságra, hogy kik vagytok arkturiai lényként, spirituális mesterként, aki a legkönnyebb utat választhatja a felemelkedésetekhez.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel csatlakoztunk hozzád."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page