top of page
Keresés

Bűn, megbocsátás és visszatérés a Forráshoz

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Képesek vagyunk teljesen átlátni minden egyes olyan cselekedetet, amiben egy ember részt vesz, és ami nem a valódi éneteket képviseli. Ti ezeket néha bűnöknek, erkölcstelen cselekedeteknek, az igazságosság megcsúfolásának és egy sor más színes szónak és kifejezésnek nevezitek arra vonatkozóan, amit az ember akkor tesz, amikor úgy érzi, hogy elszakadt a Forrástól. Senki sem úgy születik, hogy csecsemőként vagy egészen kisgyermekként azt gondolja: "Szeretnék felnőni, és elszakadni a bennem lévő Forrásenergiától". Senki sem akarja érezni a fájdalmat, a szenvedést és a sötétséget, ami olyan természetes velejárója egy olyan bolygón való életnek, ahol az igazán racionális és intelligens emberek általában ateisták.


Mit mond ez az emberi kollektív tudatosságról? Azt mondja, hogy arra neveltek benneteket, hogy olyan keveset gondoljatok magatokról, hogy akár csak egy pillanatra is elhiggyétek, hogy véletlenül vagytok ott. A létezésetek nem is lehetne ennél szándékosabb, és mégis, még mindig olyan sokan vannak, akik annyira elszakadtak a Forrástól, attól az igazságtól, hogy kik is ők valójában, hogy mindezt valaki máson akarják levezetni. Azt akarják, hogy valaki más érezze azt a fájdalmat, amit ők éreznek.


És bár mi nem helyeseljük ezt, de látjuk, hogy egy ember tudatosságában hogyan fordulhat elő, hogy valaki másnak kárt okozzon. És ezért könnyű nekünk megbocsátani. Könnyű ránéznünk valakire, aki szenved, mert nem érez semmiféle kapcsolatot a Forrásenergiával, és azt szeretnénk, hogy ez az egyén vagy egyének csoportja megtalálhassa a maga útját. És