top of page
Keresés

Bűn, megbocsátás és visszatérés a Forráshoz

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Képesek vagyunk teljesen átlátni minden egyes olyan cselekedetet, amiben egy ember részt vesz, és ami nem a valódi éneteket képviseli. Ti ezeket néha bűnöknek, erkölcstelen cselekedeteknek, az igazságosság megcsúfolásának és egy sor más színes szónak és kifejezésnek nevezitek arra vonatkozóan, amit az ember akkor tesz, amikor úgy érzi, hogy elszakadt a Forrástól. Senki sem úgy születik, hogy csecsemőként vagy egészen kisgyermekként azt gondolja: "Szeretnék felnőni, és elszakadni a bennem lévő Forrásenergiától". Senki sem akarja érezni a fájdalmat, a szenvedést és a sötétséget, ami olyan természetes velejárója egy olyan bolygón való életnek, ahol az igazán racionális és intelligens emberek általában ateisták.


Mit mond ez az emberi kollektív tudatosságról? Azt mondja, hogy arra neveltek benneteket, hogy olyan keveset gondoljatok magatokról, hogy akár csak egy pillanatra is elhiggyétek, hogy véletlenül vagytok ott. A létezésetek nem is lehetne ennél szándékosabb, és mégis, még mindig olyan sokan vannak, akik annyira elszakadtak a Forrástól, attól az igazságtól, hogy kik is ők valójában, hogy mindezt valaki máson akarják levezetni. Azt akarják, hogy valaki más érezze azt a fájdalmat, amit ők éreznek.


És bár mi nem helyeseljük ezt, de látjuk, hogy egy ember tudatosságában hogyan fordulhat elő, hogy valaki másnak kárt okozzon. És ezért könnyű nekünk megbocsátani. Könnyű ránéznünk valakire, aki szenved, mert nem érez semmiféle kapcsolatot a Forrásenergiával, és azt szeretnénk, hogy ez az egyén vagy egyének csoportja megtalálhassa a maga útját. És így hajlandóak vagyunk elnézni mindenki tetteit minden életben. Tudjuk, hogy milyen kihívás ott lenni a Földön, és azt szeretnénk, ha éreznétek, hogy feltétel nélkül szeretünk benneteket. Azt akarjuk, hogy tudjátok ezt. Azt akarjuk, hogy érezzétek, és azt akarjuk, hogy csatlakozzatok hozzánk és bocsássatok meg magatoknak.


Bocsássatok meg magatoknak bármiért, ami miatt bűntudatot éreztek vagy szégyenkeztek, és térjetek vissza a fénybe. Térjetek vissza a szeretethez. Térjetek vissza a végtelen és örök Forrásenergia-tudatossághoz és a létezéshez, ami valójában vagytok. Mi és még sokan mások, hozzánk hasonlóan, tárt karokkal várunk rátok, és ez egy újabb ok, amiért annyira izgatottak vagyunk a közelgő tömeges ébredések miatt. Mindez azt fogja jelenteni, hogy az emberek ott a Földön közelebb érzik magukat a Forráshoz, közelebb ahhoz az igazsághoz, hogy kik is ők valójában, és közelebb ahhoz a feltétel nélküli szeretethez, amely annyira szeretne átáramolni mindannyiótokon minden egyes nap minden pillanatában.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page