top of page
Keresés

Bölcsesség kódok továbbítása ezen az üzeneten keresztül

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Mi sokkal kisebb hatással vagyunk mindannyiótokra, mint az, ami bennetek van. Mi csak egy hang vagyunk egy időben, egy dimenzióból. Ami bennetek van, az többdimenziós és több ezer életen át tart. Ami bennetek van, annak sokkal nagyobb a befolyása, mert az összes tapasztalatotok, amit az inkarnációk e ciklusa alatt szereztetek, amelyben jelenleg vagytok. Ha van egy átfogó, messzemenő célunk a mindannyiótokkal való kapcsolatunkkal, akkor az az, hogy rávegyünk benneteket arra, hogy rácsatlakozzatok a bennetek lévő végtelenre és örökkévalóra.


Tudjuk, hogy sokkal hatalmasabbak vagytok, mint azt fizikai elmétekkel valaha is fel tudnátok fogni, ezért nem csak arról próbálunk meggyőzni benneteket, hogy mennyire fontos a befelé fordulás, hanem aktiválásokat is adunk nektek azokon az energiákon keresztül, amelyeket itt a csatornán keresztül közvetítünk. Most éppen olyan kódokat közvetítünk nektek, amelyek elméteken és a kódok megértésére való képességükön túlmutatnak, de a bennetek lévő belső bölcsesség felszabadul, mert hajlandóak vagytok most beleülni ennek az átvitelnek az energiájába.


Nagyon fontos, hogy mindannyian felismerjétek, hogy ti vagytok a saját legjobb tanítóitok és vezetőitek, és mi és a hozzánk hasonlók csupán azért vagyunk itt, hogy emlékeztessünk titeket erre a végső igazságra. Aztán a mi feladatunk, hogy eltűnjünk az utatokból, mert mi is látni akarjuk, mi van bennetek. Látni akarjuk, ahogyan ez az életetekben és a tudatosság evolúciójában lejátszódik ott a Földön. Nem érdekel bennünket, hogy bábuk legyenek a madzagon. Az érdekel bennünket, hogy erőt adjunk nektek, mert megértjük az emberi potenciál nagyságát és a bölcsességet, ami mindannyiótokban rejlik.


Ugyanolyan izgatottak vagyunk az emberiségért, mint azok közületek, akik tudatában vannak a hatalmuknak, és akik optimisták azzal kapcsolatban, hogy az emberiség hogyan használja ezt a hatalmat a jövő felé haladva. Minden változik és fejlődik, és ebbe beletartozik az is, ahogyan ti a Földön hozzáfértek az erőhöz és használjátok azt. Nem kell aggódnotok amiatt, hogy más hogyan használja a hatalmat a hagyományos módon, mert ha ezt teszitek, akkor csak elvonjátok a figyelmeteket a bennetek rejlő hatalomról, és ez olyasvalami, amihez senki sem nyúlhat hozzá. Csak hajlandónak kell lennetek figyelmen kívül hagyni azokat, akik megpróbálják megszorítani a külső