top of page
Keresés

Béke és nyugalom keresése belülről ** 2021. JÚLIUS

BÖLCSESSÉG TANÍTÁSOK MIHÁLY ARKANGYALTÓL


RONNA VEZANE által közvetítve


Szeretett mesterek, itt az ideje, hogy leltárt készítsetek arról, hogy mit szoktatok gondolni, és milyen érzelmi energiát vetítetek ki ezekben a kritikus napokban, amikor bolygótokon konfliktusok, zűrzavar és stressz uralkodik. Felhígítjátok vagy eltorzítjátok a harmónia auráját, amit magatok körül teremtettetek azzal, hogy megengeditek magatoknak, hogy belekeveredjetek a káoszba, a rossz teremtésbe és a pusztításba, ami jelenleg a Földön zajlik? Elmerültök-e azokban a forgatókönyvekben, amelyeket újra és újra bemutatnak a televíziós, rádiós és újságírói médiában? Engedtétek-e, hogy ismét visszahúzódjatok a félretájékoztatás és illúzió negatív környezetének sűrűségébe?


Ha a válaszod e kérdések bármelyikére igen, akkor energiáddal a negatív tömegtudatossági hitrendszer kaotikus rezgéseit táplálod, ahelyett, hogy Szeretetedet, Fényedet és Erődet hozzáadnád a harmónia és derűlátás más küldötteinek energiájához szerte a világon. Azoknak az oldalára álltok, akiknek a legnagyobb vágya, hogy békés megoldást hozzanak létre mindenki legnagyobb hasznára ─ vagy akaratlanul is azokkal szövetkeztek, akik az elkülönülést, a szenvedést és az uralmat akarják állandósítani?


Nem azt akarjuk mondani, hogy ne maradjatok tájékozottak arról, hogy mi történik a világban; azonban azt mondjuk, hogy most, mint még soha, felül kell emelkednetek a történéseken, és egy magasabb nézőpontból kell csatlakoznotok hozzánk megfig