top of page
Keresés

Azok, akik valóban ébren vannak

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.Felfedeztük a tudatosság különböző szintjeit, amelyek jelenleg léteznek a bolygótokon, és észrevettük, hogy azok közületek, akik ébren vannak, több mint kompenzálják azokat, akik a sötétben élik az életüket, akik a gonosztevők szerepét játsszák. Most nagyon világosan szeretnénk tisztázni, hogy mit is mondunk itt. Azok közületek, akik ébren vannak és arra az igazságra összpontosítanak, hogy ti Forrásenergia Lények vagytok, hogy ti vagytok a megtestesült Szeretet, ők azok, akik az energiák kiegyensúlyozását végzik.


Azok, akik folyamatosan boszorkányüldözést folytatnak bolygótok gonosztevői után, egyáltalán nem egyensúlyozzák ezeket az energiákat. Valójában csökkentik a rezgésüket, miközben boszorkányüldözést folytatnak, és egyáltalán nem vizsgálják meg magukat, hogy lássák, mit képviselnek ezek a gazemberek, ami bennük is létezik. De azok közületek, akik azt az igazságot élik, hogy Forrásenergia Lények vagytok, tudják, hogy a Forrás mindent magában foglal. És ezért nem próbáljátok kiirtani a világ gonosztevőit, hanem inkább arra a jóra összpontosítotok, ami bennetek és másokban létezik.


Meglátjátok a jót azokban, akik talán nem érdemlik meg, hogy ezt a perspektívát rájuk helyezzék, de ti tudjátok, hogy mi a szerepetek fénymunkásként. Fénymunkásként azért vagytok ott, hogy fényt ragyogtassatok. Nem azért vagytok ott, hogy a sötétségbe menjetek, hogy legyőzzétek a sötétségben lévőket, és ezt tudjátok. És ez egy jó alkalom arra, hogy ez az emlékeztető mindannyiótokat érintsen, akik valóban ébren vagytok, mert a világotokat ért lejárató kampányok folytatódni fognak, és még jó ideig nem fogjátok tudni, hogy mi igaz és mi nem az.