top of page
Keresés

Azok, akik hozzáférnek spirituális adottságaikhoz

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

 


Sok adat elemzésén dolgozunk, amit pillanatról pillanatra kapunk ott a Földön, és éjszakai beszélgetéseket is folytatunk azokkal, akik az asztrálsíkon jönnek hozzánk, hogy megbeszéljük, mi történik ott a Föld bolygón, és mire van szüksége az emberiségnek. Tudjuk, hogy az utóbbi időben egyre több spirituális adottságotokhoz férhettek hozzá, és egyre több ember mutatja be ezeket az adottságokat a világnak. Legyetek kedvesek azokhoz, akik ezt teszik, és ismerjétek fel, hogy azért vagytok ott, hogy a fizikai térben támogassátok mások spirituális ajándékainak és képességeinek elérését, és akkor mások is támogatni fognak benneteket, amikor elkezditek az ajándékaitokat megmutatni, hogy embertársaitok is megtapasztalhassák.

 

És így, amikor valaki most kezdi, és szüksége van néhány bátorító szóra, adjátok át ezeket a bátorító szavakat. És ha ebben a helyzetben találjátok magatokat, és ti is azok közé tartoztok, akiknek szükségük van a bátorító szavakra, de senki sincs a közelben, aki megadhatná nektek, akkor kérlek, fogadjátok el a mi szavainkat. Mi is azt szeretnénk, hogy mindannyian képesek legyetek támogatni magatokat. Szeretnénk, ha kedvesek lennétek magatokhoz, és felismernétek, hogy bárhol is vagytok az utatokon, az az a hely, ahol most lennetek kell.

 

Nem azért vagytok ott, ahol vagytok, mert valami rosszat tettetek, és nem azért vagytok ott, ahol vagytok, mert nem próbálkoztatok eléggé. Mindig is egy olyan helyen lesztek, ahol több van számotokra, amihez hozzáférhettek, és mindig lesz még több növekedés, amit megtapasztalhattok. Ezért legyetek nagyon kedvesek magatokhoz és másokhoz, miközben felfedezitek a spirituális ajándékaitok elérését és felajánlását. Ez egy nagy lépés előre az emberiség számára.

 

Nem csak néhány nagy vallás van a bolygótokon, amelyek közül választhattok, és nem csak néhány nagyon kiemelkedő spirituális tanító van, akiktől tanulhattok. Sokkal többen vagytok, akik gyógyítóként, csatornázóként, tanítóként, médiumként és így tovább, megnyílnak az ajándékaik felé, és amikor támogatjátok azokat, akik ezt teszik, akkor biztosítjátok, hogy titeket is támogassanak. És fontos számotokra, hogy érezzétek, hogy támogatnak benneteket, miközben előrehaladtok azon a területen, amely tele van ismeretlenekkel. Ne feledjétek, hogy ez egy utazás lesz, és hogy sok lépést fogtok tenni ezen az úton.

 

Tegyetek meg mindent, hogy ne legyetek frusztráltak magatokkal szemben, ha úgy találjátok, hogy nem vagytok ott, ahol egy bizonyos adottságotok vagy képességetek tekintetében lenni szeretnétek. A legtöbb ember, függetlenül attól, hogy hol tart az útján, úgy érzi, hogy előrébb kellene lennie, mint ahol most tart. Nos, ha közületek többen el tudjátok fogadni, hogy hol tartotok a tekintetben, hogy mennyi mindenhez vagytok képesek hozzáférni és megosztani, akkor azt fogjátok tapasztalni, hogy megnyugodtok a következő magasabb szintre lépés előtt, bármi is legyen az, amit csináltok.

 

Ha tehát frusztráltak vagytok amiatt, hogy hányan tudnak rólatok és a munkátokról, akkor ezt el kell engednetek. Ha frusztrál, hogy hányan jelentkeznek olvasásokra vagy gyógyításokra nálatok, akkor ezt fel kell dolgoznotok és el kell engednetek. Engedélyt kell adnotok magatoknak, hogy ott legyetek, ahol vagytok, és ugyanezt az engedélyt kell megadnotok mindenki másnak is, mert azok közületek, akik hozzáférnek ezekhez a spirituális ajándékokhoz és képességekhez, megteszik azokat a nagyon fontos következő lépéseket a tudatosság evolúciója felé, amelyre az egész emberiségnek szüksége van.

 

Ez a mi értékelésünk arról, hogy hol tartotok most, mint emberi kollektíva, és tudjuk, hogy el fogtok jutni oda, ahová tartotok, de mi csak segíteni akarunk nektek, hogy eljussatok oda anélkül, hogy az út során ostoroznátok magatokat. Nem kell magatokon csattogtatnotok az ostort, és az sem szolgál titeket, ha keményen bántok másokkal, mert ők éppen hol tartanak az útjukon.

 

Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page