top of page
Keresés

Az Univerzum, a Szellemi Vezetőid és Felsőbb Éned

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Tettük a dolgunkat, hogy bátorítsunk benneteket, hogy keressétek magatokban azt, amiről intellektuálisan tudnotok kell, hogy bennetek van. Újra és újra elmondtuk nektek, hogy Forrásenergia Lények vagytok, hogy ti vagytok minden-ami-van, és hogy minden dimenzió és rezgés bennetek létezik. Továbbra is erre az igazságra fogunk mutatni nektek, és nem leszünk egyedül ebben a törekvésben. Szellemi vezetőitek, magasabb énetek és az egész univerzum mindig együtt fog működni, hogy rávegyenek benneteket, hogy befelé menjetek, hogy megtaláljátok azt, amit önmagatokon kívül kerestek, egyes esetekben egész életetekben.


Ez azt jelenti, hogy amikor csalódást, veszteséget tapasztaltok, vagy nem manifesztáljátok meg azt, amire törekedtetek, akkor mindig finoman arra a belső világra, arra a birodalomra löknek benneteket, amely mindent tartalmaz. Szeretnénk, ha megtapasztalnátok egy kis ízelítőt abból, amiről most beszélünk, mert a szavak egy dolog, de a tapasztalat sokkal többet jelent. Csukjátok be a szemeteket, csendesítsétek el az elméteket, és mielőtt nagyon mély levegőt vennétek, arra kérünk benneteket, hogy gondoljátok végig, hogyan szeretnétek érezni magatokat. És ezzel a szándékkal, ezzel a fókusszal és ezzel a mély lélegzetvétellel tudjuk, hogy meg tudjátok találni ezt az érzést. Rajta, és tegyétek meg.


Néhányan közületek biztosan közelebb állnak ehhez az érzéshez, amikor belevágtok ebbe a kis gyakorlatba, és ezért ők nagyobb sikert fognak elérni. Másoknak egynél több lélegzetvételre lesz szükségük, de tudjuk, hogy el tudtok jutni a belső boldogság, a belső szeretet, a belső izgalom és a belső mindenség helyér