top of page
Keresés

Az Univerzum, a Szellemi Vezetőid és Felsőbb Éned

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Tettük a dolgunkat, hogy bátorítsunk benneteket, hogy keressétek magatokban azt, amiről intellektuálisan tudnotok kell, hogy bennetek van. Újra és újra elmondtuk nektek, hogy Forrásenergia Lények vagytok, hogy ti vagytok minden-ami-van, és hogy minden dimenzió és rezgés bennetek létezik. Továbbra is erre az igazságra fogunk mutatni nektek, és nem leszünk egyedül ebben a törekvésben. Szellemi vezetőitek, magasabb énetek és az egész univerzum mindig együtt fog működni, hogy rávegyenek benneteket, hogy befelé menjetek, hogy megtaláljátok azt, amit önmagatokon kívül kerestek, egyes esetekben egész életetekben.


Ez azt jelenti, hogy amikor csalódást, veszteséget tapasztaltok, vagy nem manifesztáljátok meg azt, amire törekedtetek, akkor mindig finoman arra a belső világra, arra a birodalomra löknek benneteket, amely mindent tartalmaz. Szeretnénk, ha megtapasztalnátok egy kis ízelítőt abból, amiről most beszélünk, mert a szavak egy dolog, de a tapasztalat sokkal többet jelent. Csukjátok be a szemeteket, csendesítsétek el az elméteket, és mielőtt nagyon mély levegőt vennétek, arra kérünk benneteket, hogy gondoljátok végig, hogyan szeretnétek érezni magatokat. És ezzel a szándékkal, ezzel a fókusszal és ezzel a mély lélegzetvétellel tudjuk, hogy meg tudjátok találni ezt az érzést. Rajta, és tegyétek meg.


Néhányan közületek biztosan közelebb állnak ehhez az érzéshez, amikor belevágtok ebbe a kis gyakorlatba, és ezért ők nagyobb sikert fognak elérni. Másoknak egynél több lélegzetvételre lesz szükségük, de tudjuk, hogy el tudtok jutni a belső boldogság, a belső szeretet, a belső izgalom és a belső mindenség helyére. Amikor megmutatod magadnak, hogy megvan ez az erőd, kevésbé fogsz kötődni ahhoz, ami odakint a való világban történik.


És amikor a való világ kevésbé tud hatni rád, akkor tudod, hogy szabad vagy. És amikor szabad vagy, akkor szabadon alkothatsz. Amikor attól függsz, hogy a körülmények egy bizonyos módon alakulnak-e, akkor rabságban vagy, még akkor is, ha mindened megvan, amit akarsz, mert akkor meg kell tartanod. Fenn kell tartanod. Biztosítanod kell, hogy ne szökjön el, vagy ne lopják el. Azt akarjuk, hogy érezzétek ezt a szabadságot, mert tudjuk, hogy ez az út vezet ahhoz, hogy úgy érezzétek magatokat, ahogyan érezni szeretnétek, függetlenül az életetek körülményeitől, és azt is szeretnénk, hogy boldogok legyetek, és azt az életet éljétek, amit szeretnétek.


És ez az út vezet ahhoz, hogy megteremtsétek ezt az életet. Ez egy olyan egyszerű és könnyen követhető gyakorlat, hogy tudjuk, az elmétek kételkedni fog a hatékonyságában. Azt is tudjuk, hogy egy elme számára érdekesebb lehet, ha elmegy és tesz valamit azért, hogy megkapja, amit akar, vagy hogy úgy érezze magát, ahogyan érezni akarja. És így, meg fogjátok csinálni ezeket a dolgokat, és az összes általunk említett, konspiráló entitás észre fogja venni, hogy nem érzitek magatokat elégedettnek, és az elégedettség hiányát lehetőségként fogják felhasználni arra, hogy ismét visszalökjenek benneteket belülre.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Yorumlar


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page