top of page
Keresés

Az Oroszlánkapu portál szélesre tárult... Hogyan tovább?

∞A 9D Arkturiánus Tanács, Daniel Scranton csatornázása

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.

Nagyon izgatottak vagyunk az emberiség teremtési képessége kapcsán, és nagyon kíváncsian várjuk, hogy mit alkottok most, hogy még több energiával tudtok dolgozni ott a Föld bolygón. Tudjuk, hogy ti energia vagytok, és hogy mindig energiák vesznek körül benneteket, de szeretjük, amikor arra számítotok, hogy még több energiát kaptok, és szeretjük, amikor tudjátok, hogy még több energiával tudtok dolgozni, mert annyira kreatívak vagytok. A legtöbben úgy teremtetek, hogy nem veszitek észre, hogy teremtetek, és sokan közületek, akik ébren vagytok, tudatosan folytatják a teremtést, még akkor is, ha nem láttatok semmilyen bizonyítékot arra, hogy az alkotásaitok manifesztálódtak volna a fizikai valóságban. Ez az igazi hit és bizalom, és erre van szükségetek, amikor energiával dolgoztok.


Amikor fémmel, fával vagy cementtel dolgoztok, akkor abban a pillanatban láthatjátok kreativitásotok eredményét, amikor valamit megformáztok ezekből a nyersanyagokból. De amikor energiákkal dolgoztok, bíznotok kell, és hinnetek kell abban, hogy az energia egy bizonyos ponton kézzelfogható formát fog ölteni, kivéve persze, ha csak a szórakozás kedvéért csináljátok. Nos, amikor a szórakozás kedvéért teremtetek, akkor vagytok a legjobbak. Akkor vagytok a legjobban összehangolva. Amikor azért teremtetek, mert határidőtök van, vagy mert úgy gondoljátok, hogy muszáj, vagy mert valahogy pénzt kell keresnetek, akkor kevésbé vagytok összhangban azzal a kreativitással, ami jellemzően rendelkezésére áll annak, aki az áramlásból működik.


Ezek az Oroszlánkapu energiák arra szolgálnak, hogy az áramlásba helyezzenek, hogy segítsenek felismerni, hogy az energiával való teremtés akkor is szórakoztató lehet, ha nem kapjátok meg azonnal a kívánt kézzelfogható eredményeket. Nem most van itt az ideje, hogy elveszítsétek a hiteteket abban, hogy kik vagytok valójában, és mire vagytok képesek. Most van itt az ideje, hogy elmélyüljetek a hitetekben, és eljussatok arra a pontra, amikor már csak arra számítotok, hogy minden a tökéletes időzítéssel érkezik hozzátok.


Itt az ideje annak is, hogy jobban figyeljetek az intuitív érzékeitekre, amelyek azt súgják nektek, hogy most van itt az ideje, hogy erre vagy arra vagy valami másra összpontosítsatok. Más szóval, hagyjátok, hogy belülről inspirálódjatok, hogy azokkal az energiákkal dolgozzatok, amelyek most rátok hatnak. Legyetek kreatívak, és aztán várjátok, hogy megtapasztaljátok az alkotásaitokat, mert egy bizonyos ponton meg fogjátok tapasztalni őket. De nem kell várnotok.


Most gyorsabban megtapasztalhatjátok azt, amit energetikailag kibocsátotok az univerzumba, mert az energiák gyorsabban mozognak. Mindannyian gyorsabban mozogtok, és ez magában foglalja azt az időt is, ami ahhoz szükséges, hogy manifesztáljatok valamit, amit megteremtettetek. De még mindig bíznotok kell abban, hogy az megvalósul, annak érdekében, hogy megtegyétek azokat az első lépéseket, és ezek az első lépések nagyon fontosak, mert ezekkel az első lépésekkel lendületet kaptok. És a lendülettel hajlamosak vagytok kitartani és végigcsinálni. És akkor bármi és minden, amire vágytok, megtalálhatja az utat hozzátok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és nagyon örültünk, hogy kapcsolatba kerültünk veletek."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page