top of page
Keresés

Az Oroszlánkapu portál szélesre tárult... Hogyan tovább?

∞A 9D Arkturiánus Tanács, Daniel Scranton csatornázása

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.

Nagyon izgatottak vagyunk az emberiség teremtési képessége kapcsán, és nagyon kíváncsian várjuk, hogy mit alkottok most, hogy még több energiával tudtok dolgozni ott a Föld bolygón. Tudjuk, hogy ti energia vagytok, és hogy mindig energiák vesznek körül benneteket, de szeretjük, amikor arra számítotok, hogy még több energiát kaptok, és szeretjük, amikor tudjátok, hogy még több energiával tudtok dolgozni, mert annyira kreatívak vagytok. A legtöbben úgy teremtetek, hogy nem veszitek észre, hogy teremtetek, és sokan közületek, akik ébren vagytok, tudatosan folytatják a teremtést, még akkor is, ha nem láttatok semmilyen bizonyítékot arra, hogy az alkotásaitok manifesztálódtak volna a fizikai valóságban. Ez az igazi hit és bizalom, és erre van szükségetek, amikor energiával dolgoztok.


Amikor fémmel, fával vagy cementtel dolgoztok, akkor abban a pillanatban láthatjátok kreativitásotok eredményét, amikor valamit megformáztok ezekből a nyersanyagokból. De amikor energiákkal dolgoztok, bíznotok kell, és hinnetek kell abban, hogy az energia egy bizonyos ponton kézzelfogható formát fog ölteni, kivéve persze, ha csak a szórakozás kedvéért csináljátok. Nos, amikor a szórakozás kedvéért teremtetek, akkor vagytok a legjobbak. Akkor vagytok a legjobban összehangolva. Amikor azért teremtetek, mert határidőtök van, vagy mert úgy gondoljátok, hogy muszáj, vagy mert valahogy pénzt kell keresnetek, akkor kevésbé vagytok összhangban azzal a kreativitással, ami jellemzően rendelkezésére áll annak, aki az áramlásból működik.


Ezek az Oroszlánkapu energiák arra szolgálnak, hogy az áramlásba helyezzenek, hogy segítsenek felismerni, hogy az energiával való teremtés akkor is szórakoztató lehet, ha nem kapjátok meg azonnal a kívánt kézzelfogható eredményeket. Nem most van itt az ideje, hogy elveszítsétek a hiteteket abban, hogy kik vagytok valójában, és mire vagytok képesek. Most van itt az ideje, hogy elmélyüljetek a hitetekben, és eljussatok arra a pontra, amikor már csak arra számítotok, hogy minden a tökéletes időzítéssel érkezik hozzátok.<