top of page
Keresés

Az októberi energiák és az 5D csakráid

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Nagyon örülünk, hogy ismét együtt lehetünk mindannyiótokkal itt a Föld bolygón, és tanúi vagyunk tudatosságotok kitágulásának, ahogyan az tovább bontakozik ott október hónapotokban. Hozzáférést kaptatok e bben a hónapbanaz az ötödik dimenziós csakráitokhoz olyan módon, ahogyan korábban nem tudtatok hozzájuk hozzáférni. És az eredmények azt mutatják, hogy sokan közületek új felismeréseket tapasztalnak, visszaemlékezéseket az elmúlt életekről, beleértve azokat is, amelyek nem evilági életek, és egyre többen és többen közületek lépnek fel, hogy elvégezzék azt a munkát, ami szükséges ahhoz, hogy megtisztítsák a hét, fő, harmadik dimenziós csakrájukat, hogy az ötödik dimenziós csakrák uralkodhassanak.


Az ötödik dimenziós csakrarendszeretek nagyobb hozzáférést fog biztosítani számotokra a többdimenziós világhoz. Ez az univerzum sok dimenziót, sok valóságot tartalmaz, és sokkal többet, mint amennyit eddig megcsapoltatok. Elég, ha csak annyit mondok, hogy elég nagy utazás elé néztek, ahogy ráhangolódtok az ötödik dimenziós csakráitokra. Most már csak annyit kell tennetek, hogy megengeditek, hogy ez megtörténjen. Ez azt jelenti, hogy bármi jön és bármi nem jön az életetekben, fogadjátok el mindet, mert ez csak egy módja annak, hogy elvégezzétek azt a plusz munkát, azt a tisztítást, ami szükséges ahhoz, hogy nagyobb hozzáférést biztosítsatok magatoknak ahhoz, amit az ötödik dimenziós csakrák tartogatnak számotokra.


E hónap végére mindenki azt fogja tapasztalni, hogy könnyebb lesz a magasabb birodalmakhoz kapcsolódni, ha erre vágyik. Egyre többen fogják felfedezni, hogy olyan ajándékaik vannak, amelyekről nem is tudtak, és sokkal közelebb fogjátok érezni magatokat a földönkívüliekkel való teljes és nyílt kapcsolatfelvétel idejéhez. Szuverén lényekként most a hatalmatokba léptek, mert vége azoknak a napoknak, amikor azt feltételeztétek, hogy valaki vagy valami rajtatok kívül mindent irányít. Végeztetek ezzel a játékkal, és készen álltok arra, hogy elismerjétek, hogy száz százalékban ti vagytok a valóságotok teremtői. Készen álltok arra, hogy belépjetek a teljes erőtökbe és a teljes potenciálotokba, és hogy egyesüljetek a galaktikus erőkkel és azokkal az erőkkel, amelyek a nem fizikai dimenziókból származnak ebben az univerzumban.


Ez mindannyiótok számára követelmény volt ebben az életben, de először meg kellett birkóznotok a földi élet fizikai aspektusaival, és ezért mondjuk, hogy ahogy szembenéztek azzal, amivel szembe kell néznetek, megengeditek magatoknak, hogy még jobban részesüljetek az októberi energiákból, amelyek nagyobb hozzáférést biztosítanak számotokra az ötödik dimenziós csakrarendszeretekhez. Engedjétek be az egészet, ismerjétek fel, hogy mindig jön, és a nap különböző pontjain szánjatok időt arra, hogy becsukjátok a szemeteket és vegyetek néhány mély lélegzetet, miközben elismeritek, hogy ezek az ötödik dimenziós csakrák jelen vannak az energiamezőtökben, és készen állnak arra, hogy a szolgálatotokra álljanak.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel csatlakoztunk hozzátok."