top of page
Keresés

Az októberi energiák és az 5D csakráid

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Nagyon örülünk, hogy ismét együtt lehetünk mindannyiótokkal itt a Föld bolygón, és tanúi vagyunk tudatosságotok kitágulásának, ahogyan az tovább bontakozik ott október hónapotokban. Hozzáférést kaptatok e bben a hónapbanaz az ötödik dimenziós csakráitokhoz olyan módon, ahogyan korábban nem tudtatok hozzájuk hozzáférni. És az eredmények azt mutatják, hogy sokan közületek új felismeréseket tapasztalnak, visszaemlékezéseket az elmúlt életekről, beleértve azokat is, amelyek nem evilági életek, és egyre többen és többen közületek lépnek fel, hogy elvégezzék azt a munkát, ami szükséges ahhoz, hogy megtisztítsák a hét, fő, harmadik dimenziós csakrájukat, hogy az ötödik dimenziós csakrák uralkodhassanak.


Az ötödik dimenziós csakrarendszeretek nagyobb hozzáférést fog biztosítani számotokra a többdimenziós világhoz. Ez az univerzum sok dimenziót, sok valóságot tartalmaz, és sokkal többet, mint amennyit eddig megcsapoltatok. Elég, ha csak annyit mondok, hogy elég nagy utazás elé néztek, ahogy ráhangolódtok az ötödik dimenziós csakráitokra. Most már csak annyit kell tennetek, hogy megengeditek, hogy ez megtörténjen. Ez azt jelenti, hogy bármi jön és bármi nem jön az életetekben, fogadjátok el mindet, mert ez csak egy módja annak, hogy elvégezzétek azt a plusz munkát, azt a tisztítást, ami szükséges ahhoz, hogy nagyobb hozzáférést biztosítsatok magatoknak ahhoz, amit az ötödik dimenziós csakrák tartogatnak számotokra.


E hónap végére mindenki azt fogja tapasztalni, hogy könnyebb lesz a magasabb birodalmakhoz kapcsolódni, ha erre vágyik. Egyre többen fogják felfedezni, hogy olyan ajándékaik vannak, amelyekről nem is tudtak, és sokkal közelebb fogjátok érezni magatokat a földönkívüliekkel való teljes és nyílt kapcsolatfelvétel idejéhez. Szuverén lényekként most a hatalmatokba léptek, mert vége azoknak a napoknak, amikor azt feltételeztétek, hogy valaki vagy valami rajtatok kívül mindent irányít. Végeztetek ezzel a játékkal, és készen álltok arra, hogy elismerjétek, hogy száz százalékban ti vagytok a valóságotok teremtői. Készen álltok arra, hogy belépjetek a teljes erőtökbe és a teljes potenciálotokba, és hogy egyesüljetek a galaktikus erőkkel és azokkal az erőkkel, amelyek a nem fizikai dimenziókból származnak ebben az univerzumban.


Ez mindannyiótok számára követelmény volt ebben az életben, de először meg kellett birkóznotok a földi élet fizikai aspektusaival, és ezért mondjuk, hogy ahogy szembenéztek azzal, amivel szembe kell néznetek, megengeditek magatoknak, hogy még jobban részesüljetek az októberi energiákból, amelyek nagyobb hozzáférést biztosítanak számotokra az ötödik dimenziós csakrarendszeretekhez. Engedjétek be az egészet, ismerjétek fel, hogy mindig jön, és a nap különböző pontjain szánjatok időt arra, hogy becsukjátok a szemeteket és vegyetek néhány mély lélegzetet, miközben elismeritek, hogy ezek az ötödik dimenziós csakrák jelen vannak az energiamezőtökben, és készen állnak arra, hogy a szolgálatotokra álljanak.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel csatlakoztunk hozzátok."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page