top of page
Keresés

Az ismeretlen és ami eljön hozzád

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Akkor vagyunk elemünkben, amikor beleérzünk valamibe, ami ismeretlen számunkra, és először kapunk róla egy kis ízelítőt. Számunkra nincs izgalmasabb az ismeretlennél, mert ez azt jelenti, hogy önmagunk egy olyan aspektusával fogunk találkozni, aminek korábban nem voltunk tudatában. Amikor ismeretlen területre léptek az életetekben, valóban ugyanezt a megközelítést akarjátok alkalmazni, mert ez lesz az a hely, ahol valami újat fedeztek fel önmagatokban.


Fel akarjátok fedezni, hogy milyen kreatívak vagytok, milyen erősek vagytok, milyen intelligensek vagytok, és amikor nem minden van tökéletesen kiterítve előttetek, akkor lehetőséget adtok magatoknak arra, hogy felfedezzétek önmagatoknak ezeket az aspektusait, amelyekről eddig talán nem is tudtatok. Mindig is ki akarjátok terjeszteni magatokat. Tehát még ha tudtátok is, hogy van bennetek egy bizonyos mértékű kreativitás, akkor is értékelendő, hogy megmutathatjátok magatoknak, mennyire kreatívak tudtok lenni, ha szükséges.


Tényleg nem akarjátok, hogy a jövőtöket kőbe véssék, és azt valaki elmondja nektek, akinek tehetsége van a jövőbe látáshoz, mert azt akarjátok, hogy meglepjen benneteket az élet, és azt akarjátok, hogy ezekben a pillanatokban önmagatok teljesebb változataként jelenjetek meg, hogy szembe tudjatok nézni az ismeretlennel. Ha féltek az ismeretlentől, akkor tényleg meg kell kérdeznetek magatoktól, hogy miért. Azért van ez, mert elképzelitek, hogy az ismeretlen mit fog tartalmazni? Mert ha ez a helyzet, akkor az már nem ismeretlen számotokra. Most a képzeletetekkel teremtitek meg, és olyanná teremtitek, amilyenné nem akarjátok, hogy legyen. De ha ehelyett felismered, hogy az ismeretlen néha valami jobbat tartalmaz, akkor izgatottá válhatsz tőle.


Amikor az ötödik dimenzióba való átlépésről beszélünk nektek, akkor olyasmiről beszélünk, ami többnyire ismeretlen számotokra. A legtöbb embernek csak egy pillantása volt arra, hogy milyen is az ötödik dimenzió. És így igazából csak azt akarjátok elkezdeni feltételezni, hogy bármi is érkezik hozzátok, ami most még ismeretlen számotokra, jobb lesz. Ez minden bizonnyal a ti teremtésetek lesz, és ti fejlődtök, és többé váltok, mint amilyenek valaha is voltatok ott a Földön. Ebből tehát az következik, hogy amit teremtesz, az jobb lesz, mint amit eddig tapasztaltál, és még annál is jobb, mint amit el tudsz képzelni.