top of page
Keresés

Az ismeretlen és ami eljön hozzád

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Akkor vagyunk elemünkben, amikor beleérzünk valamibe, ami ismeretlen számunkra, és először kapunk róla egy kis ízelítőt. Számunkra nincs izgalmasabb az ismeretlennél, mert ez azt jelenti, hogy önmagunk egy olyan aspektusával fogunk találkozni, aminek korábban nem voltunk tudatában. Amikor ismeretlen területre léptek az életetekben, valóban ugyanezt a megközelítést akarjátok alkalmazni, mert ez lesz az a hely, ahol valami újat fedeztek fel önmagatokban.


Fel akarjátok fedezni, hogy milyen kreatívak vagytok, milyen erősek vagytok, milyen intelligensek vagytok, és amikor nem minden van tökéletesen kiterítve előttetek, akkor lehetőséget adtok magatoknak arra, hogy felfedezzétek önmagatoknak ezeket az aspektusait, amelyekről eddig talán nem is tudtatok. Mindig is ki akarjátok terjeszteni magatokat. Tehát még ha tudtátok is, hogy van bennetek egy bizonyos mértékű kreativitás, akkor is értékelendő, hogy megmutathatjátok magatoknak, mennyire kreatívak tudtok lenni, ha szükséges.


Tényleg nem akarjátok, hogy a jövőtöket kőbe véssék, és azt valaki elmondja nektek, akinek tehetsége van a jövőbe látáshoz, mert azt akarjátok, hogy meglepjen benneteket az élet, és azt akarjátok, hogy ezekben a pillanatokban önmagatok teljesebb változataként jelenjetek meg, hogy szembe tudjatok nézni az ismeretlennel. Ha féltek az ismeretlentől, akkor tényleg meg kell kérdeznetek magatoktól, hogy miért. Azért van ez, mert elképzelitek, hogy az ismeretlen mit fog tartalmazni? Mert ha ez a helyzet, akkor az már nem ismeretlen számotokra. Most a képzeletetekkel teremtitek meg, és olyanná teremtitek, amilyenné nem akarjátok, hogy legyen. De ha ehelyett felismered, hogy az ismeretlen néha valami jobbat tartalmaz, akkor izgatottá válhatsz tőle.


Amikor az ötödik dimenzióba való átlépésről beszélünk nektek, akkor olyasmiről beszélünk, ami többnyire ismeretlen számotokra. A legtöbb embernek csak egy pillantása volt arra, hogy milyen is az ötödik dimenzió. És így igazából csak azt akarjátok elkezdeni feltételezni, hogy bármi is érkezik hozzátok, ami most még ismeretlen számotokra, jobb lesz. Ez minden bizonnyal a ti teremtésetek lesz, és ti fejlődtök, és többé váltok, mint amilyenek valaha is voltatok ott a Földön. Ebből tehát az következik, hogy amit teremtesz, az jobb lesz, mint amit eddig tapasztaltál, és még annál is jobb, mint amit el tudsz képzelni.


Az energiák, amelyek most rátok nehezednek, nagyon támogatják azt, hogy inkább a rezgéssel teremtsetek, mint a gondolatokkal és a képzelettel. Ez azt jelenti, hogy nem kell a részletekre koncentrálnotok ahhoz, hogy megteremtsétek a valóság jobb változatát. Valójában azt mondanánk, hogy az érzésekre kell összpontosítanotok, és hagynotok kell, hogy az univerzum dolgozza ki az összes olyan részletet, amit nem tudtok kitalálni, és még csak el sem tudtok képzelni. Ez az igazi élet, ahogyan élnetek kell, és ez az a rezgés, amit ebbe a közvetítésbe beleviszünk, hogy csatlakozhassatok hozzánk a lelkesedésünkben, hogy teljesebben megismerjétek magatokat.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel csatlakoztunk hozzátok."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page