top of page
Keresés

Az idő a jelen és 2022 vége között

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Nagyon boldogok vagyunk, hogy megoszthatjuk veletek ezeket az üzeneteket. Több okból is örömmel osztjuk meg őket. Szeretjük azt az élményt, hogy kifejezhetjük magunkat, hogy megoszthatjuk az igazságainkat, és szeretünk szolgálni. Élvezzük azt a folyamatot is, amikor meglátjuk, hogy pontosan ki fogja megkapni az üzenetet, és azt is élvezzük, hogy megfigyelhetjük, hogy az egyes személyek mit kezdenek az üzenettel. Sokkal többet kaptok, mint szavakat, fogalmakat, ötleteket és tanításokat, és szeretnénk, ha tudnátok, hogy minden egyes nap energiaátvitelt kaptok.


Amikor ráhangolódtok a rátok áradó energiákra, akkor tudjátok, hogy a szokásosnál is több dolgotok van. Ha ráhangolódtok önmagatokra, akkor azt is érezhetitek, hogy képesek vagytok jobban kezelni az energiákat, és valami pozitív dolgot kezdeni velük, mint amikor utoljára ráhangolódtatok önmagatokra. Ez az élet arról szól, hogy mit kezdetek azzal, amit kaptatok. Másképp fogalmazva, arról szól ez az élet, hogy mit kezdetek azzal, amit erre az életre választottatok. Tudtátok, hogy mibe vágtatok bele, mert láttátok; láttátok az idővonalat, amin majd létezni fogtok, és tudtátok, hogy kik lesznek a szüleitek, de azt is tudtátok, hogy kik lesznek a testvéreitek, a legjobb barátaitok és így tovább. Nem tudtátok, hogy mit fogtok kezdeni az életetekkel.


Ezt a részt nem lehet megjósolni. Nem előrelátható, és nem is lehet megjósolni, mert van szabad akarat. Szabad akaratotok van, ami lehetővé teszi számotokra, hogy eldöntsétek, mit kezdtek azzal, amit kaptatok. Ez a szabad akarat értékes. Ez egy ajándék, és abban a pillanatban kezditek el használni, amikor ráébredtek az igazságra, hogy mindezt nem csak a gondolataitokkal, szavaitokkal és tetteitekkel teremtitek meg. Mindezt a szándékaitokkal, a választásaitokkal, a rezgésetekkel és azzal, hogy hová helyezitek a fókuszotokat. Mindezt az energiával teremtitek, és amikor több energia van körülöttetek, akkor többet tudtok teremteni.


Többet tudtok tenni most, mert energetikailag ott vagytok, ahol vagytok. A naptári éveteknek ezen a pontján nagyon sok energiával dolgoztok. Annyi mindent el tudtok érni onnan, ahol most vagytok, és arra ösztönözünk benneteket, hogy nagyobb szándékkal összpontosítsatok, mert tudjuk, hogy mire vagytok képesek. Tudjuk, hogy mekkora a potenciálotok; tudjuk, hogy mire vagytok képesek azokkal az energiákkal, amelyek most rátok nehezednek, és amelyek közelednek, és arra szeretnénk bátorítani benneteket, hogy ugyanezt a hitet tápláljátok magatokban.


Higgyetek magatokban és abban, hogy mit tudtok tenni az életetekkel és az egész emberiségért, és nagyon is valós, pragmatikus, gyakorlatias módon részesei lesztek a tudatosság evolúciójának, mert most már tudjátok, hogy nem csak fával, cementtel, acéllal és más természeti erőforrásokkal dolgoztok. Energiával dolgoztok, és most több dolgotok van, mint valaha az emberiség történelmében.


A következő kérdésetek az kell, hogy legyen: "Hogyan dolgozunk az energiával?" Először is, érezzétek meg. Érezzétek körülöttetek; érezzétek, amikor lélegeztek. Érezzétek, ahogy a fejkoronátokon keresztül beáramlik, majd irányítsátok a fókuszotokkal. Mi az, amit meg akartok teremteni? Mi az, amiből többet szeretnétek látni a világotokban? Milyen típusú változásokat szeretnétek látni a kapcsolataitokban, a pénzügyeitekben, az egészségetekben. Koncentráljatok, miközben tudatában vagytok ezeknek az energiáknak, és aztán nézzétek meg, hogy mit teremtetek együtt ezzel a gyönyörű univerzummal.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page