top of page
Keresés

Az evolúciód nem a c.b.l legyőzéséről szól

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.

Nagyon elégedettek vagyunk a fejlődéssel, amit érzünk, hogy az emberiség jelenleg tesz, és tudjuk, hogy a fejlődés nagy része, amit tesztek, annak a reménynek, a hitnek, a hitnek köszönhető, amit az igazságba vetettetek, hogy az emberiség fejlődik és terjeszkedik, hogy ötödik dimenziós önmagatokká váljatok. Néhányan közületek, ahogy mi is, rácsatlakoztatok az emberiség kollektív tudatosságára, és velünk együtt érezhetitek az előrehaladást. Mások önmagukon kívül keresik az emberiség tudatosságának evolúciójának bizonyítékát, és csüggedtnek érzik magukat. Szomorúnak érzik magukat, mert ami ott nem megy jól, az felerősödik.


És aztán vannak emberek, akik minden reményüket olyan dolgokba vetik, amelyek állítólag a színfalak mögött történnek, szövetségekbe, amelyek állítólag legyőzik a c.b.l csoportokat. Sok ilyen van, és tudjuk, hogy megértitek, hogy néhányan azok közül az emberek közül, akik ezekről a történetekről beszámolnak, ezt minden bizonyíték vagy tény nélkül teszik. Ezért azt javasoljuk, hogy váljatok az emberi lények azon csoportjának részévé, akik nem a médiára vagy az összeesküvés-elméletekre figyelnek, hanem inkább magukban keresik a tudatosság kitágulásának érzését, ami most az emberiséget éri.


Azt tanácsoljuk, hogy tartozzatok azon emberi lények közé, akik mindenekelőtt az intuíciójukban, az érzékükben, a tudásukban bíznak. És ahogy ráhangolódtok arra, amit az emberi kollektív tudatosság fejlődésével kapcsolatban éreztek, nem fogtok csalódni. Ti mindannyian úgy fogjátok fel a világotok jelenlegi körülményeit, mint egy lehetőséget arra, hogy közösen hozzatok létre egy jobb negyedik dimenziós Földet, és közösen hozzatok létre egy jobb tapasztalatot az ötödik dimenziós Földre való átmenetről.


Ti vagytok azok, akik példát mutatnak az emberiség többi részének, és ezt úgy teszitek, hogy időt szántok arra, hogy befelé menjetek és érezzétek, amit mi érzünk, amikor ráhangolódunk az emberi kollektív tudatosságra. Ti ezt teszitek. Eljutottatok oda, és nem kell senkire sem támaszkodnotok, aki titokban működik, hogy legyőzzétek a "rosszfiúkat".


Mindannyian elég éberek vagytok ahhoz, hogy felismerjétek, hogy az ötödik dimenzióba vezető út a megbocsátást, az együttérzést és a feltétel nélküli szeretetet foglalja magában, nem az ellenség legyőzését, nem az elítélést vagy az ítélkezést. És tudjuk, hogy elég sokan ébredtek rá erre az igazságra ahhoz, hogy az emberiséget könnyedén, kegyelemmel, örömmel és sokkal több kapcsolattal vigyék az ötödik dimenzióba más birodalmakban élő lényekkel, mint amilyenek mi is vagyunk.


Mi mindig itt vagyunk, és meghívunk benneteket, hogy hangolódjatok a rezgésünkre, hogy érezzétek, amit mi érzünk, és tartsátok meg a remény, a hit és végső soron a tudat fényét, hogy felemelkedtek, és hogy minden, ami jelenleg a Földön történik, ennek része. Tudjuk, hogy ez igaz, és meghívunk benneteket, hogy csatlakozzatok hozzánk, hogy megéljük ezt az igazságot.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel csatlakoztunk hozzátok."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

댓글


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page