top of page
Keresés

Az emberiség titkos történelme

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Sok titkot fedeztünk fel a múltról, amit ti folytattatok ott a Földön. Ezek azért titkok, mert ti még nem tudtok róluk. Megvannak a történelemkönyveitek, sőt, még elméleteitek is arról, hogyan kezdődött az élet ott a Földön, és mik voltak fejlődésetek különböző szakaszai, de a hiányzó láncszem mindig is a segítségnek álcázott földönkívüli beavatkozás volt. Néha segítettek nektek, néha pedig akadályoztak benneteket, és mindeközben az emberi szellem tovább vánszorgott, hogy eljussatok fejlődésetek ezen pontjáig.


Nos, ha valami olyat tettek volna a DNS-etekkel, ami szörnyen rosszul sült el, akkor mostanra már felrobbantottátok volna magatokat. De nem tettétek, és ez mindannyiótok érdeme, akik megtartottátok a fényt az emberiség számára. És most nem csak erről az életről beszélünk. Mindannyian sok-sok életen át dolgoztatok az emberiségért, hogy eljussatok erre a pontra, ahol most vagytok, egy gigantikus tudatossági váltás küszöbén.


Amit tettetek, az nem valósulhatott volna meg azok nélkül, akik annyira elszántak voltak, hogy megtudják, kik is vagytok valójában, hogy nem fogadták volna el csak úgy valaki más verzióját a történetnek. És most rengeteg különböző verziójú történetet mutatnak be nektek, és arra kérnek benneteket, hogy fogadjátok el őket igaznak, csak azért, mert különböznek attól, amit az emberek nagy többsége aláír. Csak tudd, hogy nem kell mindent kitalálnod. Nem kell ismernetek az emberi történelem minden egyes részletét ahho