top of page
Keresés

Az emberiség rezgésszintjének megugrásának valódi oka

∞Thymus: Daniel Scranton által közvetített Felemelkedett Mesterek Kollektívája.

" Áldás. Mi vagyunk a Thymus. Mi vagyunk a felemelkedett mesterek kollektívája.

 


Túlszárnyaljátok az emberiséggel szemben támasztott elvárásokat ebben az időben. Lehet, hogy nem veszitek észre, de mindannyian képesek vagytok túlteljesíteni az elvárásainkat. Ti számunkra a mi tükörképeink vagytok, és ezt megértjük, de azt is tudjuk, hogy mindig meglesz a szabadságotok, és mindig képesek lesztek egyéni döntéseket hozni. Csak azt akarjuk, hogy mindannyian tudjátok, hogy le vagyunk nyűgözve, és le vagyunk nyűgözve azok miatt, akik ott vannak a fény szolgálatában, és hogy milyen jól teljesítitek a feladatot, hogy egy magasabb rezgésszintet tartsatok fenn mindazzal szemben, amivel ott kell szembenéznetek az élettapasztalataitok során.

 

Az ok, amiért bizonyossággal kijelenthetjük, hogy nincs semmi, amit ott el kell érnetek, az az, hogy tudjuk, hogy a legnagyobb előrelépések akkor történnek az emberi kollektíva számára, amikor bármelyikőtök fenntartja a rezgését valamilyen nehézséggel szemben. Ez a nehézség lehet akár csak egy nézeteltérés egy másik emberrel. Lehet, hogy csak egy csalódás, amivel szembe kell néznetek. Bármiről is legyen szó, ha képesek vagytok a körülmények ellenére fenntartani a magasabb rezgést, akkor óriási előrelépést tesztek magatok számára az utatokon, és mivel az emberi kollektíva részei vagytok, hozzájárultok az összes embertársatok fejlődéséhez.

 

Azt javasoljuk, hogy ne ragadjatok le annyira azon, hogy mennyit tesztek, vagy mit értek el, hány embert értek el. Ehelyett inkább arra figyeljetek, hogy hogyan reagáltok és válaszoltok arra, ami a világotokban és a világban történik, mert megvan bennetek ez a képesség, hogy magasabb rezgésen tapasztaljátok meg, mint amit a körülmények általában megkívánnak. Ez a ti erőtök. Ez a szupererőtök. Nem az a képességetek, hogy a gondolataitokkal hegyeket tudjatok megmozgatni. Az sem, és bocsásd meg nekünk, hogy ezt mondjuk, Jeshua, hogy a vízen járjatok.

 

Az a képességetek, hogy a felsőbb énetek legyetek, szemben azzal, ami alacsonyabb rezgésszintű, és ami potenciálisan lehúzhat benneteket abba az alacsonyabb rezgésszintű állapotba. A hajlandóságotok, hogy nem mentek oda, mert annyira törődtök a rezgésetekkel, dicséretes. Erre mindannyian nagyon büszkék lehettek, és azt javasoljuk, hogy továbbra is vegyétek észre a lehetőségeket, amint azok felbukkannak.

 

Nem kell visszariadnotok egyik kihívástól sem, mert végső soron meg akarjátok tapasztalni, hogy meglovagoljátok a magasabb tudatosság hullámát, és az egyetlen módja annak, hogy megtapasztaljátok ezt a magasabb tudatosságot, az, hogy megtapasztaljátok ezeket az alacsonyabb rezgésszámú körülményeket. Bármit lehet pozitívabb szemüvegen keresztül nézni, és spirituális jelentőséget adni neki. Megtalálhatjátok a jelentést mindenben, amit megtapasztaltok vagy aminek tanúi vagytok, és fejlődhettek belőle.

 

És azok közületek, akik ébren vannak, természetesen tudják ezt, és ezért képesek fogadni ezt az üzenetet. Csak arra szeretnénk bátorítani benneteket, hogy folytassátok, mert észrevesszük az emberi kollektív tudatosság általános rezgésének megugrását, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy látjuk ezt a megugrást.

 

Egyelőre ennyi. Mi vagyunk a Thymus. Mi vagyunk a felemelkedett mesterek kollektívája, és mindig köztetek vagyunk."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

コメント


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page