top of page
Keresés

Az emberiség következő óriási előrelépése

A 9D Arkturiánus Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon kíváncsian várjuk, hogy lássuk, hogy az emberiség merre is tart, ahogy kollektívaként a felemelkedés útját járjátok. Tudjuk, hogy a személyes és kollektív történelmetekkel kapcsolatos igazságok feltárása módot adna a kollektív tudatosság megváltoztatására és kiterjesztésére, de azt is tudjuk, hogy ha valaki olyan bizonyítékot tár elétek, ami ellentétes azzal, amiben már hisztek, akkor azt valószínűleg hamisítványként, hamisításként fogjátok elutasítani. Ezért dolgozunk nagyon szorosan együtt a vezetőitekkel és a felsőbb énetekkel, hogy meghatározzuk, milyen tényeket kell kapnotok a személyes és kollektív történelmetekről, miközben alszotok.


Más szóval, tárgyalunk azokkal az aspektusaitokkal, amelyek be tudják szórni ezeket az emlékeket, mert úgy gondoljuk, hogy sokkal többet tudtok kezelni, mint amennyit jelenleg kaptok, míg a vezetőitek és magasabb énetek óvatosabb és konzervatívabb megközelítést szeretne alkalmazni azzal kapcsolatban, amihez közvetlenül az alvásból való felébredés után hozzáférhettek. Ez egy olyan időszak, amikor tudatában kell lennetek annak, hogy kik is vagytok valójában és kik is voltatok, és úgy hisszük, hogy sokkal könnyebb lesz elfogadnotok, hogy kik is vagytok valójában, ha tisztán látjátok, hogy kik is voltatok és hol is voltatok ebben a galaxisban, a különböző csillagrendszerek és dimenziók tekintetében.


És tudjuk, hogy mindannyian késznek érzitek magatokat arra, hogy több olyan információt kapjatok, ami fokozza az érzéseteket arról, hogy kik vagytok most. Nagyon fontos, hogy sokat aludjatok, és hogy legyen időtök meditálni, pihenni és ellazulni, mert amikor ezen létállapotokban vagytok, akkor nyitottak vagytok azokra a letöltésekre, amelyeket mi és a hozzánk hasonlók szeretnének átadni nektek, mert ahogy már mondtuk, tudjuk, hogy az szolgál titeket, ha most hozzáfértek ezekhez az információkhoz. Tudjuk, hogy készen álltok arra, hogy megtegyétek a következő hatalmas ugrást a tudatossági evolúciótokban személyes és kollektív szinten.


És természetesen, ha ti megkapjátok ezt az üzenetet, az azt jelenti, hogy arra hívunk benneteket, hogy vezessétek a többieket a múltjuk, a történelmük felfedezésében, hogy ők is ráébredhessenek arra az igazságra, hogy kik is ők valójában, ahogyan ti is tettétek. Nagyon szerencsések, hogy most olyan sokan vagytok a bolygón, akik ébren vannak, és mi is szerencsések vagyunk, hogy itt vagytok, mert szükségünk van azokra, akik készen állnak arra, hogy az igazságot tovább vigyék az emberiség tudatosságába.