top of page
Keresés

Az emberiség jobb idővonalakra helyezi magát

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Megvizsgáljuk a különböző idővonalakat, amelyeken nagyobb valószínűséggel kell áthaladnotok, és látjuk, hogy kollektíven sokkal jobbá tettétek a dolgokat magatok számára az előttetek álló út tekintetében. Azt látjuk, hogy a legtöbb idővonal nagyon békés és zökkenőmentes átmenetet tartalmaz a tudatosság ötödik dimenziós szintjére, amelynek végül is a részesei lesztek. Továbbra is kihívásokkal fogtok szembesülni, függetlenül attól, hogy melyik idővonalon vagytok, mert a kihívások segítenek a fejlődésben, de kollektívaként nincs szükségetek több traumára ahhoz, hogy az embereket felrázzátok, vagy rávegyétek őket, hogy megnézzék, mi van bennük.


Éjszakánként mindannyian forgatókönyveket rendeztek, miközben egymással alszotok, hogy segíthessetek egymásnak szembenézni azzal, amivel szembe kell néznetek, meggyógyítani azt, amit meg kell gyógyítanotok, és lassan és tudatosan növekedni. Tudjuk, hogy rengeteg történet kering arról, hogy mi fog történni és minek kell történnie, de szeretnénk, ha tudnátok, hogy mindezt folyamatosan újratárgyaljátok, és mindezt egyéni szinten és kollektív szinten is teszitek. Folyamatosan választotok, és amikor azt választjátok, hogy foglalkozzatok valamivel, ami a testetekben van, ami a gyomrotokban van, ami a szívetekben van, akkor a könnyebb utat választjátok. Amikor azt választjátok, hogy figyelmen kívül hagyjátok azt, amit nem éreztek jól magatokban, akkor a kicsit nehezebb utat választjátok.


És tudjátok, hogy ez a helyzet, mert látjátok, hogy a személyes életetekben ez játszódik le olyan tapasztalatok formájában, amelyek lehetnek csendes beszélgetések, ahol két ember beszélget az érzéseiről és dolgozza fel a dolgokat, és aztán ott van az a forgatókönyv, amikor nem foglalkozol azzal, ami az adott pillanatban benned van, és félrelököd és elnyomod, és látjátok, mi történik ezekben az esetekben. Megnehezítitek a dolgotokat magatoknak és minden más érintettnek, mert valamikor a jövőben vitatkozni fogtok, és ez heves lesz, és sok szóváltás lesz.


Amikor ilyen tapasztalataitok vannak, akkor lehetőségetek van arra, hogy azt mondjátok magatoknak: "Legközelebb jobban fogom csinálni. Többet fogok kommunikálni, és hamarabb közlöm, amit kell, ahhoz, hogy helyrehozzam a dolgokat azzal a személlyel.' És néha nincs senki más, csak ti magatok, akivel egy helyzetben szemben álltok, és így csakis rajtatok múlik, hogy átérzitek-e az érzéseiteket, feldolgozzátok-e az érzéseiteket, megváltoztassátok-e a perspektívátokat, és hogy fejlődjetek-e abból a kihívásból, amellyel az életetekben szembesültök. Ismétlem, minden kihívás erre való. Meghívások arra, hogy rávegyenek benneteket arra, hogy megnézzétek, mit tesztek. és hogyan közelítitek meg az életet. és mit tudtok megváltoztatni magatokban. És amikor ezt megteszitek, azonnali megkönnyebbülést éreztek, és érzitek a kiterjedést, mert egyszerűen csak a Forrásenergia áramlásával tartottatok, amely mindig tágul.


A Forrás soha nem keresi a változatlanságot. A Forrást nem érdekli az egyformaság vagy a visszatérés egy korábbi és jobb időbe. A Forrás vágyik mindarra a változásra, ami most épp benneteket ér, mert a Forrás, akárcsak ti a lélek szintjén, vágyik a tapasztalatokra, különösen az új tapasztalatokra. Tehát most azonnal vegyetek egy mély lélegzetet, vizsgáljátok meg az életeteket úgy, ahogy van, és fogadjátok el. Fogadd el mindezt olyannak, amilyen, és tudd, hogy a legjobbat teszed, amit tudsz, és egyre jobban fogod tudni kezelni az összes kihívásodat, mert a terjeszkedésed és a fejlődésed garantált.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page