• Fehér Katalin

Az emberiség hullámhatása

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Tapasztaltuk azt a hullámhatást, amit az emberiség az egész galaxisban és az univerzumban okozott. Mindannyian kapcsolatban állunk egymással, és így amikor az emberi kollektív tudatosság rezgése javul, azt nemcsak észrevesszük, hanem érezzük is. Hasznot húzunk abból a mozgásból, amit ti csináltok. Tehát azzal, hogy mindannyiótoknak segítünk, magunkon is segítünk, és bár nem ez az elsődleges motivációnk, hogy segítsünk nektek, ez egy szép bónusz. Azt szeretnénk, ha mindannyian éreznétek azt a hullámhatást, amit ti, mint egyének az egész emberi kollektívára gyakoroltok.


Ha csak megfigyelnétek magatokat, és elismernétek magatokat azért a csodálatos munkáért, amit végeztek, akkor egy kicsit jobban ellazulnátok. Látjuk, hogy nagyon sokan azt gondoljátok, hogy a hozzáráruládotok nem elegendő, és érzitek a következményeket. Most azt szeretnénk, ha ti is éreznétek ennek a hullámhatásnak a visszhangját. Kollektívaként megemelitek a tudatosságotokat, és ez aztán hatással van a többiekre itt a létezés összes magasabb dimenziós síkján, és akkor mi többet tudunk adni nektek, mert mi is jobban önmagunkká váltunk (a ti munkátoknak köszönhetően).


Ez az univerzum egy gyönyörű hely, és ez egy gyönyörű hely annak ellenére, ami sötét és negatív benne. Mindannyian képesek vagytok befolyásolni azokat a változásokat, amelyeket látni és érezni szeretnétek, és ha azonnali visszajelzést kaphatnátok, akkor biztosak vagyunk benne, hogy még több kedvességet és önzetlenséget látnánk a világotokban. Ezért adjuk át nektek ezt az üzenetet. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy mennyire hatékonyak vagytok, és hogy a változások kifelé és vissza is hullámzanak hozzátok.


A szemetek megtéveszthet benneteket. Vannak optikai illúzióitok, bűvésztrükkjeitek. Tudjátok, hogy nem látjátok a teljes spektrumát annak, ami ott van előttetek. Tehát higgyétek el nekünk, amikor azt mondjuk, hogy nem mindig láthatjátok azokat a pozitív eredményeket, amelyek a világotokban és az egész univerzumban azért történtek, mert hajlandóak vagytok többet adni magatokból, és szolgálatot végezni, és feldolgozni azt a csakrarendszeretekből, ami már nem szolgál benneteket. Szeretnénk, ha tudnátok és éreznétek, de ahhoz, hogy megtapasztaljátok, éreznetek kell.


Nem feltétlenül fogjátok látni a külvilágban, és azt, hogy mennyi negatív tapasztalat van benne. Tehát kérlek, érezzétek meg az emberiség általános rezgésének változását, mert ez most magasabbra vitt benneteket, mint valaha is voltatok, és ide értjük Atlantiszt és Lemúriát is, amelyek csak az élet zugait jelentették a Földön azokban az időkben. Ti képviselitek azt, ami a fényt tartja az emberiség számára, és minden egyes nap egyre többen tudjátok, hogy kik is vagytok valójában. Ez hatással van mindenre az egész univerzumban.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."