top of page
Keresés

Az emberiség felemelkedését segítő új földönkívüi fajok

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Mindig igyekszünk új kapcsolatokat teremteni más lényekkel, akiknek hasonló a napirendjük, és a napirend, amire ebben az esetben utalunk, az emberiség felemelkedésének segítése. Földönkívüli lények is csatornáznak minket a miénknél alacsonyabb dimenziókban, mert ők is tudatosságuk kiterjesztésére és szolgálatra törekszenek, és mi gyakran tudatosítjuk bennük az emberiséget, hogy legyen egy másik fókuszpontjuk a vágyuknak, hogy a Mindent, az Egyet szolgálják.


Gyakran tesznek majd fel nekünk kérdéseket rólatok, mivel sokuknak nehéz lesz megérteniük, hogy az emberiség hogyan érezheti magát ennyire elkülönülve a galaxis többi részétől, az univerzumtól és a Forrástól. Különösen nehezen értik meg azt, hogy ti hogyan különültök el egymástól. Nem értik, miért veszitek olyan komolyan a dolgokat, és hogyan hagyjátok, hogy ezek a komoly hiedelmeitek megakadályozzák, hogy harmonizáljatok embertársaitokkal.


Azért esik nehezükre ezt megérteni, mert ők mindig is harmóniában és egységben éltek, és amikor azt látják, hogy szavakkal és fegyverekkel harcoltok egymás ellen, a szívük megesik rajtatok, több együttérzést éreznek, mint valaha is éreztek, és elkezdenek teret tartani nektek, hogy hozzájárulhassanak az emberi faj összefogásához, ami egyébként elkerülhetetlen.


Beszélünk nekik a segítő stratégiáinkról, és ez segít nekik felismerni, hogy az igazi segítség, amire szükségetek van, mindig is energetikai lesz. Nem az segít majd, ha csak úgy eljönnek és mindent helyrehoznak nektek, hanem hogy segítenek csökkenteni a félelem mennyiségét, amiben jelenleg éltek, azzal, hogy különböző módokon megismertetik magukat veletek. Némelyikük álmokban jelenik meg nektek, mások egyenesen hozzátok jönnek portálokon keresztül, megint mások pedig az égen közlekedő hajóikkal mutatják meg jelenlétüket. Mindezen látogatások célja, hogy segítsenek nektek felismerni, hogy nem vagytok egyedül, és hogy vannak segítőitek, de ők nem akarnak megmentőként megjelenni, és tudják, hogy nincs szükségetek megmentésre, mert ott vagytok, hogy megmentsétek magatokat.


Azért vagytok ott, hogy meghozzátok azokat a döntéseket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy harmonikusabb állapotban éljetek egymással. Továbbra is együtt fogunk dolgozni minden földönkívüli lénnyel, és továbbra is terjeszteni fogjuk az emberiségről és a tudatosságotok jelenlegi szintjéről szóló híreket, mert ebben az univerzumban mindenkinek fel kell ismernie, hogy az emberiség egy aspektusát képviseli, és ezért mindenki, aki a felemelkedésre és az egységben való élésre törekszik, az emberiséget fogja segíteni. Továbbra is hatalmas mennyiségű helyet tartanak majd számotokra, mivel továbbra is bizonyítjátok, hogy szükségetek van erre a segítségre.