top of page
Keresés

Az emberiség felemelkedését segítő új földönkívüi fajok

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Mindig igyekszünk új kapcsolatokat teremteni más lényekkel, akiknek hasonló a napirendjük, és a napirend, amire ebben az esetben utalunk, az emberiség felemelkedésének segítése. Földönkívüli lények is csatornáznak minket a miénknél alacsonyabb dimenziókban, mert ők is tudatosságuk kiterjesztésére és szolgálatra törekszenek, és mi gyakran tudatosítjuk bennük az emberiséget, hogy legyen egy másik fókuszpontjuk a vágyuknak, hogy a Mindent, az Egyet szolgálják.


Gyakran tesznek majd fel nekünk kérdéseket rólatok, mivel sokuknak nehéz lesz megérteniük, hogy az emberiség hogyan érezheti magát ennyire elkülönülve a galaxis többi részétől, az univerzumtól és a Forrástól. Különösen nehezen értik meg azt, hogy ti hogyan különültök el egymástól. Nem értik, miért veszitek olyan komolyan a dolgokat, és hogyan hagyjátok, hogy ezek a komoly hiedelmeitek megakadályozzák, hogy harmonizáljatok embertársaitokkal.


Azért esik nehezükre ezt megérteni, mert ők mindig is harmóniában és egységben éltek, és amikor azt látják, hogy szavakkal és fegyverekkel harcoltok egymás ellen, a szívük megesik rajtatok, több együttérzést éreznek, mint valaha is éreztek, és elkezdenek teret tartani nektek, hogy hozzájárulhassanak az emberi faj összefogásához, ami egyébként elkerülhetetlen.


Beszélünk nekik a segítő stratégiáinkról, és ez segít nekik felismerni, hogy az igazi segítség, amire szükségetek van, mindig is energetikai lesz. Nem az segít majd, ha csak úgy eljönnek és mindent helyrehoznak nektek, hanem hogy segítenek csökkenteni a félelem mennyiségét, amiben jelenleg éltek, azzal, hogy különböző módokon megismertetik magukat veletek. Némelyikük álmokban jelenik meg nektek, mások egyenesen hozzátok jönnek portálokon keresztül, megint mások pedig az égen közlekedő hajóikkal mutatják meg jelenlétüket. Mindezen látogatások célja, hogy segítsenek nektek felismerni, hogy nem vagytok egyedül, és hogy vannak segítőitek, de ők nem akarnak megmentőként megjelenni, és tudják, hogy nincs szükségetek megmentésre, mert ott vagytok, hogy megmentsétek magatokat.


Azért vagytok ott, hogy meghozzátok azokat a döntéseket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy harmonikusabb állapotban éljetek egymással. Továbbra is együtt fogunk dolgozni minden földönkívüli lénnyel, és továbbra is terjeszteni fogjuk az emberiségről és a tudatosságotok jelenlegi szintjéről szóló híreket, mert ebben az univerzumban mindenkinek fel kell ismernie, hogy az emberiség egy aspektusát képviseli, és ezért mindenki, aki a felemelkedésre és az egységben való élésre törekszik, az emberiséget fogja segíteni. Továbbra is hatalmas mennyiségű helyet tartanak majd számotokra, mivel továbbra is bizonyítjátok, hogy szükségetek van erre a segítségre.


Most azt is szeretnénk, ha tudnátok, hogy érezzük, hogy mennyivel többen hozzátok meg ezeket a pozitív döntéseket és fogadjátok el a segítséget, amit minden egyes nap kaptok, és látjuk, hogy továbbra is ezen a pozitív felfelé ívelő spirálon vagytok, és azok, akiknek a legnagyobb segítségre van szükségük, azok, akiknek még fel kell ébredniük. Azokat, akik felébredtek, bizonyos értelemben toborzunk titeket és minden lény, akik azt akarják, hogy az emberiség harmonikus egésze kiemelkedjen a jelenleg adott körülményeitekből, és az univerzumban minden hitünk megvan abban, hogy így lesz, és meggyőztük új barátainkat, hogy ők is érezzék ezt a hitet az emberiségben.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page