top of page
Keresés

Az emberiség erősségei

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.


Elég régóta figyelünk benneteket ahhoz, hogy felismerjük azokat az erősségeket, amelyekkel kollektívaként rendelkeztek, és szeretnénk, ha mindannyian ezekre az erősségekre összpontosítanátok, amikor embertársaitokra és arra gondoltok, hogy milyen messzire jutottatok. Mindannyian hajlandóak vagytok tragikus körülményeknek kitenni magatokat, csak hogy kiváltsatok egy érzést, és az a képesség, amit az emberiség a traumák és tragédiák elviselésére mutatott, az tesz titeket ilyen erős lények fajává.


Akkor vagytok a legkreatívabbak, amikor válságban vagytok. Amikor ez a trauma vagy tragédia ér benneteket, akkor születik meg a kreativitásotok. Ilyenkor olyan izgatottan kerestek egy lehetőséget, egy megoldást, mintha léteznie kellene egy olyan megoldásnak, amely kihúz benneteket a szörnyű körülmények közül, amelyekbe magatokat sodortátok. És így, az érzelmek átélése és egy új valóság megteremtésének képessége, ezek azok az erősségek, amelyeket oly sok más lény csodál szerte a galaxisban, sőt az egész világegyetemben.


Mi is elismerjük az erőtöket, még akkor is, ha csak nagyon kevesen ismeritek fel magatokban. Amikor az érzelmeket és a kreativitást anélkül tudjátok hasznosítani, hogy előbb tragikus körülményeket teremtenétek, akkor valóban beleléptek ebbe a hatalomba, és a fizikai terület uraivá váltok. Van egy trükk, amit azok az emberek alkalmaznak, akik képesek erre, és ez a trükk magában foglalja azt, hogy elképzeljétek magatokat, hogy pontosan azt élitek, amit élni akartok, megtaláljátok magatokban az érzelmeket, majd átadjátok magatokat a teremtés folyamatának.


Van egy pillanat, amikor fel kell adnotok az irányítást. El kell engednetek azt az igényt, hogy tudjátok, hogy a dolgok hogyan és mikor jönnek el hozzátok. El kell engednetek a szorongást, amit gyakran éreztek azzal kapcsolatban, hogy egyáltalán meg fog-e történni valami, és ekkor csírázik ki bennetek a kreativitás. Ekkor váltok ötödik dimenziós önmagatokká, és olyasmit teremtetek, ami meghaladja a legtöbbetek képzeletét. És aztán ez a teremtés másokat is inspirál az érzésre, és van egy kis százalék, aki felhasználja azt, amit érez, hogy ugyanezt tegye.


Folyamatosan inspiráljátok egymást, és ez az emberiség egy újabb erőssége. És ez az emberiség egy újabb ereje, amit ünnepeljetek, amit ismerjetek fel, és aminek a létezését mindannyiótokban tudomásul kell vennetek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page