top of page
Keresés

Az emberiség erősségei

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.


Elég régóta figyelünk benneteket ahhoz, hogy felismerjük azokat az erősségeket, amelyekkel kollektívaként rendelkeztek, és szeretnénk, ha mindannyian ezekre az erősségekre összpontosítanátok, amikor embertársaitokra és arra gondoltok, hogy milyen messzire jutottatok. Mindannyian hajlandóak vagytok tragikus körülményeknek kitenni magatokat, csak hogy kiváltsatok egy érzést, és az a képesség, amit az emberiség a traumák és tragédiák elviselésére mutatott, az tesz titeket ilyen erős lények fajává.


Akkor vagytok a legkreatívabbak, amikor válságban vagytok. Amikor ez a trauma vagy tragédia ér benneteket, akkor születik meg a kreativitásotok. Ilyenkor olyan izgatottan kerestek egy lehetőséget, egy megoldást, mintha léteznie kellene egy olyan megoldásnak, amely kihúz benneteket a szörnyű körülmények közül, amelyekbe magatokat sodortátok. És így, az érzelmek átélése és egy új valóság megteremtésének képessége, ezek azok az erősségek, amelyeket oly sok más lény csodál szerte a galaxisban, sőt az egész világegyetemben.


Mi is elismerjük az erőtöket, még akkor is, ha csak nagyon kevesen ismeritek fel magatokban. Amikor az érzelmeket és a kreativitást anélkül tudjátok hasznosítani, hogy előbb tragikus körülményeket teremtenétek, akkor valóban beleléptek ebbe a hatalomba, és a fizikai terület uraivá váltok. Van egy trükk, amit azok az emberek alkalmaznak, akik képesek erre, és ez a trükk magában foglalja azt, hogy elképzeljétek magatokat, hogy pontosan azt élitek, amit élni akartok, megtaláljátok magatokban az érzelmeket, majd átadjátok magatokat a teremtés folyamatának.