top of page
Keresés

Az emberiség aranykora közeleg


A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Képesek vagyunk érzékelni a legkisebb ingadozásokat is a világotokon lévő összes ember energiamezejében, és képesek vagyunk érzékelni a kollektív tudatosságotok szintjén bekövetkező elmozdulásokat is. Fontos, hogy mindannyian tudjátok, hogy jelentős emelkedés tapasztalható az általános rezgésetekben, mint kollektíva, és ez nagyrészt annak köszönhető, hogy sokan úgy döntöttetek, hogy abbahagyjátok a harcot, a névválasztást és az ujjal mutogatást, ami már nagyon régóta folyik a Földön.


Ez nem jelenti azt, hogy azt fogjátok látni, hogy mindenki átöleli a másikat, függetlenül attól, hogy milyen nézeteket vallanak napjaitok fő kérdéseiről, de azt jelenti, hogy elég ember érezte a viszályt, a harmónia hiányát önmagában, amikor vitába vagy harcba keveredett, és úgy döntött, hogy elenged néhány dolgot. Elég ember lépett ki a mi-ellenük mentalitásból, ami annyira elterjedt a világotokban, és helyette a belső békét, a nyugalmat, a belső harmóniát választották. Ez az, ami ehhez kell.


Nem arról van szó, hogy mindannyian megkapjátok egy napvillanás hatását, és nem arról az eseményről van szó, ami rajtatok kívül fog történni. Nem a felfedésről vagy az első kapcsolatfelvételről van szó. Ezek a dolgok mind meg fognak történni, de ezek az egyes emberek által végzett munka eredményeként fognak bekövetkezni, és azt akarjuk, hogy ezt tudjátok. Azt akarjuk, hogy felismerjétek a bennetek rejlő erőt, hogy letegyétek a fegyvert, a szavak és gondolatok fegyverét.


Nem baj, ha hagyjátok, hogy valaki más elhiggye, hogy igaza van, még akkor is, ha teljes szívvel nem értetek vele egyet. Rendben van, ha elsétáltok valakitől, aki megpróbál harcba vagy vitába csalni benneteket. Sokkal fontosabb, hogy szeretetet, együttérzést sugározz, és azt, hogy az univerzum eszköze vagy, mint hogy igazad legyen. Észrevetted már, hogy nincs igazad száz százalékban? És mégis úgy ragaszkodsz ahhoz, hogy igazad legyen, mintha ez határozná meg az értékedet, az értékességedet. Ez valójában nem így van.


Mindannyiótoknak élni és élni hagyni kell, ha valaha is össze akartok fogni, és meg akarjátok állítani a háborúkat, a ledobott bombákat, a fegyveres erőszakot és így tovább. És ahogy korábban már mondtuk ebben az adásban, elég sokan megteszitek ezt, az emberi népesség egészének egy kis százaléka, de ez elég volt ahhoz, hogy nagy hatással legyen rátok, és azt akarjuk, hogy tudjátok ezt, mert azt akarjuk, hogy továbbra is ezt tegyétek.


És inspirálni akarjuk azokat, akik még mindig a jó harcot vívják odakint; soha nem fogtok győzni, mert önmagatok egy részét próbáljátok legyőzni, és ez nem az útja annak, hogy teljesek és teljesek legyetek. Nem ez a módja annak, hogy magasabb énetekké váljatok és felemelkedjetek, és ezt sokan közületek már tudják. De azok számára, akik nem tudják, ez egy ébresztő hívás.


Ne is vitatkozzatok a másik emberrel a saját fejetekben. Bocsássatok meg, küldjetek szeretetet, legyetek együttérzőek, és tudjátok, hogy egy másik valóságban ez a hiedelmetek ti vagytok, aki ezt a hiedelmet vallja, és ezt erőlteti mindenki másra. Elég éberek vagytok ahhoz, hogy tudjátok, hogy ez nem így van, és ezért rezonáltok ránk és az üzeneteinkre. És szeretnénk, ha tudnátok, hogy mennyire büszkék vagyunk rátok, amiért elengedtétek azt a szükségletet, hogy igazatok legyen, vagy hogy lekicsinyeljetek valakit a hite vagy a döntései miatt. Mindannyian jobbak vagytok ennél, és ezt mélyen legbelül mindannyian tudjátok.


Ezért jobb érzés, ha mindenkit ott fogadsz el, ahol éppen van, és magadban keresed, hogy mit tudsz változtatni, és hogyan lehetsz jobb. Tudjuk, hogy egyre több és több ember fog a békés emberek nyomdokaiba lépni, és látjuk, hogy ők vezetik az emberiséget ebbe az aranykorba, ahol mindenki azt teremtheti, amit akar, és senki sem él félelemben.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page