top of page
Keresés

Az emberiség új korszakának bevezetése

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Bizonyos mértékig tudtunk segíteni nektek a tudatosságotok fejlődésében, de soha nem vennénk el az érdemet azért, amit ti tettetek azzal, amit mi adtunk nektek. Ti vagytok azok, akik olyan kihívásokkal teli életet éltek, amilyeneket éltek. Ti vagytok azok, akik pénzügyi, egészségügyi és párkapcsolati problémáitokkal szembesültök, és ti vagytok azok, akik felhasználjátok mindazt, amit kaptatok, hogy tudatosságotok szintjét új magasságokba emeljétek. Ti vagytok azok, akiknek köszönhetitek a fejlődést, ami az emberi kollektív tudatosságban történik, és ezt mi is tudjuk.


Tudjuk, hogy milyen szerepet játszotok, mint felébredettek, és tudjuk, hogy sokan közületek az energetikai és érzelmi terhekből a kelleténél nagyobb részt vállaltak magukra. Tisztító munkát végeztek a genetikai vonalatokért. Tisztító munkát végeztek a területért, ahol éltek. Tisztító munkát végeztek az előző életetekben élt énetekért, és ti vagytok azok, akik képesek kezelni a karmát és a galaktikus történelmetekből származó traumát. Ezért meghívunk benneteket, hogy ünnepeljétek egymást. Arra hívunk benneteket, hogy az embereiteket tekintsétek hősöknek, amiért ilyen sokat vállaltak.


Minden alkalommal, amikor egy embert láttok, aki nehéz terhet cipel, tudjátok, hogy az illető egy mester. Annak kell lennie ahhoz, hogy olyasmit hozzon létre, ami érzelmileg, fizikailag, pszichológiailag és energetikailag ennyire megviseli. Gyógyulásotok, szeretetetek és együttérzésetek felajánlása embertársaitoknak sokkal helyénvalóbb, mint az, hogy minket és a többi lényt, akik a magasabb birodalmakban segítenek, az emberi küzdelem hőseinek tekintsetek.