top of page
Keresés

Az emberiség új korszakának bevezetése

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Bizonyos mértékig tudtunk segíteni nektek a tudatosságotok fejlődésében, de soha nem vennénk el az érdemet azért, amit ti tettetek azzal, amit mi adtunk nektek. Ti vagytok azok, akik olyan kihívásokkal teli életet éltek, amilyeneket éltek. Ti vagytok azok, akik pénzügyi, egészségügyi és párkapcsolati problémáitokkal szembesültök, és ti vagytok azok, akik felhasználjátok mindazt, amit kaptatok, hogy tudatosságotok szintjét új magasságokba emeljétek. Ti vagytok azok, akiknek köszönhetitek a fejlődést, ami az emberi kollektív tudatosságban történik, és ezt mi is tudjuk.


Tudjuk, hogy milyen szerepet játszotok, mint felébredettek, és tudjuk, hogy sokan közületek az energetikai és érzelmi terhekből a kelleténél nagyobb részt vállaltak magukra. Tisztító munkát végeztek a genetikai vonalatokért. Tisztító munkát végeztek a területért, ahol éltek. Tisztító munkát végeztek az előző életetekben élt énetekért, és ti vagytok azok, akik képesek kezelni a karmát és a galaktikus történelmetekből származó traumát. Ezért meghívunk benneteket, hogy ünnepeljétek egymást. Arra hívunk benneteket, hogy az embereiteket tekintsétek hősöknek, amiért ilyen sokat vállaltak.


Minden alkalommal, amikor egy embert láttok, aki nehéz terhet cipel, tudjátok, hogy az illető egy mester. Annak kell lennie ahhoz, hogy olyasmit hozzon létre, ami érzelmileg, fizikailag, pszichológiailag és energetikailag ennyire megviseli. Gyógyulásotok, szeretetetek és együttérzésetek felajánlása embertársaitoknak sokkal helyénvalóbb, mint az, hogy minket és a többi lényt, akik a magasabb birodalmakban segítenek, az emberi küzdelem hőseinek tekintsetek.


Átérezzük, milyen nehéz ott, és ez csak az egyik oka annak, hogy annyira támogatunk benneteket abban, amit tesztek. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy az emberiség előttetek álló útja könnyebb lesz, és ez a ti egyéni utatokat is magában foglalja. Mindig arra fogunk bátorítani benneteket, hogy könnyítsetek a terheiteken, amennyire csak tudtok, mert már olyan sokat tettetek, és itt az ideje, hogy learassátok a jutalmát annak a sok pozitív teremtésnek, amit magatokért és az emberiség többi részéért tettetek. Itt az idő.


Ez egy új korszak bevezetése az egész emberiség számára, és ez a tökéletes idő arra, hogy elengedjétek azokat a nehéz, nyomasztó terheket, amiket eddig cipeltetek. Most van itt az ideje a megbocsátásnak, az együttérzésnek és az önátadásnak, és tudjuk, hogy azok közületek, akik ébren vannak, eleget tanultak a földi életről ahhoz, hogy felismerjék, hogy a küzdelem ideje lejárt, és eljött az elengedés ideje. Már nincs mit tenni. Nincs már mit elérni, és mindent el lehet nyerni azzal, ha még egy kicsit kitartotok, és beengeditek mindazt, amit magatok és az egész emberiség javára megidéztetek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page