top of page
Keresés

Az emberi lény, 2.0 verzió

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Azokat várjuk közületek, akik hajlandóak és buzgók a változásra, hogy az emberiség számára a következő óriási ugrást hozzák el a spirituális fejlődésben. Ahogy már sokszor mondtuk korábban, ti, mint a felébredt kollektíva vagytok az emberiség vezetői, és nem kell, hogy hatalmas követőtáborotok legyen a közösségi médiában, vagy bárhol máshol, hogy vezetni tudjatok, mert amit mindegyikőtök tesz a saját otthonotok magányában, csukott szemmel, az számít, és ez mind összeadódik. Ti együtt teremtitek az új emberfajtát. Mindannyian felelősek vagytok az ember 2.0-ás verziójának társ-teremtéséért.


És ahogy mondtuk, ezt a munkát csendben, alázatosan végzitek, és a legtöbben csak azért teszitek, mert jobban akarjátok érezni magatokat. Többé váltok azáltal, hogy léteztek, és ez az emberiség számára a felemelkedés ideje, de azok közületek, akik tudják ezt, és akik tudatosan akarják ezt tenni, azok teszik a nagyobb lépéseket előre, és ezért képesek vagytok arra, hogy példátokon keresztül, az általatok kibocsátott rezgésen és az általatok létrehozott sablonokon keresztül másokat vezessetek. Új tervrajzokat teremtetek embertársaitok számára, és ez megint csak attól függetlenül történik, hogy bármelyikük is tudja, hogy ti vagytok azok, akik ezt teszitek.


Ti viszitek az emberiséget a következő szintre. Ez egy kiváltság. Megtiszteltetés, és ezt a saját módotokon tehetitek meg. Más szóval, nem kell követnetek valaki másnak a használati utasítását az új emberhez. Ti találjátok ki, ahogy haladtok előre. Nektek kell eldöntenetek, hogy mi a fontos a spirituális fejlődés szempontjából, de ez mindig belső munka lesz. Ez mindig olyasvalami lesz, amit úgy tesztek, hogy magatokba néztek, és beleéreztek, hogy mi van ott, és többet aktiváltok abból, amit meg akartok tapasztalni. A megbocsátás, a szeretet és az együttérzés képessége akkor növekszik bennetek, amikor elismeritek, hogy valami nincs teljesen rendben, és ez bennetek nincs teljesen rendben.


Nem jutsz el a célig, ha csak azt mondod, hogy valaki más a rossz, a gonosz, akit meg kell állítani. De mindig keressétek magatokban a következő lépést, amit meg fogtok tenni, hogy megteremtsétek ezt a lendületet az emberi kollektíva számára, és tovább fogjátok növelni az emberiség tudatosságát, egy olyan tudatosságot, amely készen áll arra, hogy előre haladjon, még ha sok egyén még nem is ismeri ezt fel. Ez meg fog történni, és ha már ébren vagytok, akkor ti vagytok azok egyike, akik az utat mutatják. Azt javasoljuk, hogy ezt úgy tegyétek, hogy először magatokban intézitek el az ügyeiteket, majd pedig előbújva a gubótokból, tegyétek magasra a lécet az emberi lény új verziója számára, amelyet mindannyian együtt teremtetek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page