top of page
Keresés

Az emberi lény, 2.0 verzió

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Azokat várjuk közületek, akik hajlandóak és buzgók a változásra, hogy az emberiség számára a következő óriási ugrást hozzák el a spirituális fejlődésben. Ahogy már sokszor mondtuk korábban, ti, mint a felébredt kollektíva vagytok az emberiség vezetői, és nem kell, hogy hatalmas követőtáborotok legyen a közösségi médiában, vagy bárhol máshol, hogy vezetni tudjatok, mert amit mindegyikőtök tesz a saját otthonotok magányában, csukott szemmel, az számít, és ez mind összeadódik. Ti együtt teremtitek az új emberfajtát. Mindannyian felelősek vagytok az ember 2.0-ás verziójának társ-teremtéséért.


És ahogy mondtuk, ezt a munkát csendben, alázatosan végzitek, és a legtöbben csak azért teszitek, mert jobban akarjátok érezni magatokat. Többé váltok azáltal, hogy léteztek, és ez az emberiség számára a felemelkedés ideje, de azok közületek, akik tudják ezt, és akik tudatosan akarják ezt tenni, azok teszik a nagyobb lépéseket előre, és ezért képesek vagytok arra, hogy példátokon keresztül, az általatok kibocsátott rezgésen és az általatok létrehozott sablonokon keresztül másokat vezessetek. Új tervrajzokat teremtetek embertársaitok számára, és ez megint csak attól függetlenül történik, hogy bármelyikük is tudja, hogy ti vagytok azok, akik ezt teszitek.


Ti viszitek az emberiséget a következő szintre. Ez egy kiváltság. Megtiszteltetés, és ezt a saját módotokon tehetitek meg. Más szóval, nem kell követnetek valaki másnak a használati utasítását az új emberhez. Ti találjátok ki, ahogy haladtok előre. Nektek kell eldöntenetek, hogy mi a fontos a spirituális