top of page
Keresés

Az első kapcsolatfelvétel idővonala megváltozott

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.

Nagyon izgatottak vagyunk az emberiség ezen különleges időszaka miatt, mivel látjuk, hogy egyre több és több ember csapolja meg a potenciálját. Látjuk, hogy egyre több ember ismeri fel, hogy van valami, amit meg kell osztania ezzel a világgal, ami túlmutat azon a képességén, hogy egyszerű feladatokat végezzen újra és újra heti negyven órán keresztül. Soha nem volt még olyan időszak a Földön, amikor ennyien kaptak lehetőséget a hangjuk, a nézőpontjuk, a tehetségük és az ajándékaik kifejtésére. Egy teljesen új gazdaságot hoztatok létre, amely saját magatokon alapul, és mi ezt nagyon jó dolognak tartjuk.


Több erőtökhöz férhettek hozzá, ahogyan magatokban keresitek meg azt, amit meg tudtok osztani az emberiséggel, majd fogjátok ezt az erőt, és megteremtitek vele azt a jobb világot, amelyben mindannyian élni akartok. Ez az, amiért ez egy különösen izgalmas időszak a Föld bolygón. Gyakoroljátok a szabadságotokat, hogy önmagatok lehessetek, és amikor önmagatok vagytok, akkor még inkább azok vagytok, akik valójában a Forrásenergiaként vagytok. Engeditek, hogy több feltétel nélküli szeretet áramoljon felétek és rajtatok keresztül. Olyan óriási fejlődést értek el, hogy úgy érezzük, egyre közelebb kerültök a teljes földönkívüli kapcsolatfelvételhez az egész emberiség számára.


Természetesen nem mi vagyunk az egyetlenek, akik figyelnek. Sokan vannak, akik fizikai testben vannak, akik a ti dimenziótokban vannak, és akik űrhajókban vannak szerte a bolygón, és figyelik, hogy mit tesztek és mivé váltok, és látják, hogy a hatalom nagy mennyiségben visszatért az emberekhez. És látják a lehetőségeket, hogy még több aktiválást és fejlesztést adjanak nektek, és meg fogjátok látni, hogy az emberek száma megnő, akiknek saját földönkívüli találkozásaik vannak, és aztán meg fogják osztani ezeket a történeteket minden olyan módon, ami nektek a megosztásra megvan, és még több kapu fog megnyílni több egyéni kapcsolatfelvétel élménye előtt, és ez addig fog folytatódni, amíg a kritikus tömeg el nem éri a fordulópontot, és el nem éritek azt a pontot, amikor úgy nem döntenek, hogy készen álltok a teljes nyílt kapcsolatra.


Ne feledjétek, ti vagytok azok, akik ezt lehetővé teszik, és amit tesztek, amit eddig is tettetek, annak folytatódnia kell, hogy továbbra is mozgatni tudjátok a tűt az emberiség számára. Egyénként és kollektívaként dolgoztok a célért, hogy egyszer és mindenkorra csatlakozzatok a galaktikus közösséghez, és mindezt nagyon kihívásokkal teli időkben teszitek ott a Földön. De ezek a kihívásokkal teli idők ahhoz vezettek, hogy egyre több ember emelkedik fel, hogy megérezze a saját erejét magában, és amikor ezt az erőt együttérzéssel és azzal a tudattal használjátok, hogy egy kollektíva részei vagytok, akkor sok olyan földönkívüli lény radarján tűntök fel, akik segíteni akarnak, és akik a megfelelő időzítésre vártak, hogy ezt megtegyék.


Mi úgy látjuk, hogy ez az idő most jött el, és nagyon büszkék vagyunk azokra, akik most lépnek elő, és szeretnénk, ha elismernétek a különbséget, amit a Földön elértek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page