top of page
Keresés

Az egyetlen módja annak, hogy korlátozások nélküli világban éljünk

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Mindig lenyűgöz bennünket, ahogy az emberiség képes alkalmazkodni ahhoz, ami ott történik a világotokban. Képesek vagytok kitartani az élet legnehezebb kihívásain keresztül, és nagyon sokat haladtok a spirituális fejlődésetek előmozdításában azáltal, hogy hajlandóak vagytok szembenézni bármilyen kihívással, ami az utatokba kerül. Már több mint másfél éve egy nagyon nagy kihívást jelentő időszakot éltek át ott, és láttuk azokat, akik alkalmazkodtak a világjárványban való élet kihívásaihoz, és láttuk azokat, akik így vagy úgy, de ellenálltak ennek, csökkentették a rezgésüket, és nagyobb problémákat teremtettek maguknak.


Több okból is alkalmazkodnotok kell ahhoz a világhoz, amelyben éltek. Először is, ez a ti teremtésetek, és okkal teremtettétek meg ezt a körülményrendszert. A világ mai formája nem olyasmi, amit külső erők kényszerítettek rátok. Ti teremtettétek, ezért ha ellenálltok a saját teremtéseteknek, akkor nem kapjátok meg belőle a kívánt hasznot. Csak ellenállásban maradtok, és azok, akik keresnek valakit, vagy valamilyen entitást, vagy valamilyen csoportot, hogy ellenálljanak, folyamatosan új entitásokat, új embereket, új lényeket találnak, hogy ellenálljanak. Ez egy választás, mindig. Választás, hogy valaki az áramlással együtt halad, vagy valaki, aki ellenáll, és az ellenállásban az önérzetére épít. Sok büszkeség van a tiltakozásokban, amiket a világotokban láttok ezekben az időkben. Sok ego van ezekben a tiltakozásokban.


Látjuk azokat is, akik az alkalmazkodást választják és az árral haladnak, együttérzést tartva a szívükben azok iránt, akik szenvednek, mert kétségtelen, hogy ma szenvedés van a világotokban. Azok közületek, akik az alkalmazkodást és az árral való együtt járást választották, szintén választhatják az együttérzést azok iránt, akik ellenállást tanúsítanak. Nyilvánvaló, hogy a világ, amiben ma éltek, és a szabályok és előírások, amiket előírtak, valami nagyon mély és nagyon fájdalmas dolgot váltanak ki azokban, akik ellenállnak. Fontos, hogy mindannyian visszatérjetek ahhoz, amit kezdetben mondtunk most.


Ti hoztátok létre ezt a világjárványt, és okkal hoztátok létre, és ez az ok mindig a spirituális növekedés és evolúció. Fejlődni fogtok belőle azáltal, hogy megnézitek magatokat és az erre adott reakcióitokat, vagy továbbra is az ellenállóként fogtok azonosulni? Ez a kérdés. Azt mondjuk nektek, hogy mielőtt ujjal mutogatnátok és az öklötöket ráznátok, nézzetek magatokra és a reakcióitokra. Legyetek együtt azokkal az érzelmekkel, amelyeket éreztek. Nézzetek szembe az érzéseitekkel, dolgozzátok fel őket, majd nézzetek a helyzetre egy nyugodt, kiegyensúlyozott és semleges pozícióból.


Ismétlem, ha most kiváltottad, akkor továbbra is ki fogod váltani, mert mindig van valaki és valami, ami ellen harcolni kell, és mindig is lesz. De ha ezt az időt, amit most élsz, arra használod, hogy megvizsgáld magad és azt, hogy mi az a tudatosságodban, ami még több kötöttséget és még több korlátozást hozott létre, akkor növekedhetsz, fejlődhetsz és még inkább azzá válhatsz, aki valójában vagy.


Akik valójában vagytok, az minden és mindenki, amit nem tudunk elégszer elmondani ebben az időben. És így, ha bármi ellen nyomulsz, akkor valami ellen nyomulsz, ami benned van, és ez az, amit igazán meg kell nézned, ahelyett, hogy azt gondolnád, hogy ha esetleg csak le tudnád bontani és fel tudnád bontani ezt az ellenkező külső erőt, akkor minden jobb lenne a világodon. Minden teremtés egy belső munka, és amikor úgy találod, hogy amit megteremtettél, az nem tetszik neked, az azt jelenti, hogy vissza kell térned a tervezőasztalhoz, vissza oda, ahol minden kezdődött, ami mindig a tudatosságod, a rezgésed, az energiád, a gondolataid, az érzelmeid és a hiedelmeid.


Vizsgáljátok meg mindezeket ezzel a plusz idővel, amit egyedül tölthettek a saját otthonotokban, és változtassátok meg belülről azt a világot, ami most olyan zavarba ejtő és kaotikus számotokra. Ez az egyetlen út, és ez az út működik azok számára, akik úgy döntöttek, hogy alkalmazkodnak, hogy az árral haladnak, és hogy kiegyensúlyozottan közelítik meg a földi életet, ahogyan az most van.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page