top of page
Keresés

Az Arkturiszi Csoport üzenete, 2022.07.03.

Kedves igazság tanítványai, üdvözlünk benneteket az üzenetünkben.


Soha ne kételkedjetek abban, hogy mind személyesen, mind globálisan egy Isteni Terv bontakozik ki. Soha nem úgy volt, hogy a Föld örökre a háromdimenziós energia bolygója maradjon, amelyet a dualitás, az elkülönülés és a két hatalom illuzórikus hiedelmei irányítanak.

Korszakokkal ezelőtt a lelkek még szellemi formában úgy döntöttek, hogy megtapasztalják, milyen lenne, ha Istentől különállónak éreznék magukat. Idővel azonban kezdték elfelejteni, hogy a tapasztalataik nem valósak. Néhányan elvesztek/csapdába estek az elkülönülés illúzióiban, amit ők maguk választottak, és az elkülönülés lett a tudatállapotuk, ami lehetővé tette a sűrűség megnyilvánulásainak kezdetét. Néhányan emlékeztek arra, hogy kik voltak, és bölcsen úgy döntöttek, hogy nem játszanak tovább ebben a játékban, de sokan nem tették. Ez a bukott angyalok története.


A Föld most készen áll arra, hogy túlfejlődjön az elkülönülés ősi energiáin, amelyek oly sokáig uralkodtak, mert az elkülönülés soha nem volt valóság. Az embereket nem arra szánták, hogy félelemben éljenek, kiszolgáltatottan az anyagi értelem és az elkülönülés összes elme által alkotott teremtményének. Isteni lények vagytok, mindig is azok voltatok és mindig is azok lesztek, de az elkülönülés hite olyan mélyen beivódott a Föld kollektív tudatosságába, hogy az azon való túlfejlődésnek egy folyamatnak kell lennie.


Mindenkinek meg kell tisztítania a régi, de még mindig aktív energiát, ami több száz élet során felhalmozódott, mielőtt teljesen összehangolódhatna a magasabb frekvenciákkal. Ahogy egyre több spirituális Fényenergia árad a Földre a felemelkedési folyamat részeként, olyan ősi, sűrű energiák kerülnek felszínre, amelyek sokáig szunnyadtak magában a Földben. Ugyanez történik az egyénekkel is. Régi energiák, amelyeket életről-életre tároltak és hordoztak a sejtmemóriában, szintén felszínre törnek, hogy elismerjék és megtisztítsák őket.


A nagy tisztulások, azok, amelyekben bizonyos hiedelmek egynél több életben is aktívak voltak, általában lépcsőzetesen történnek, amelyek gyakran valamilyen fizikai, érzelmi, mentális vagy spirituális tapasztalattal kezdődnek, ami miatt azt hiszik, hogy valahogy kudarcot vallottak. A tisztulási tapasztalatok az egész hiedelemrendszer pusztító összeomlásától kezdve egészen néhány olyan hiedelem egyszerű felismeréséig terjedhetnek, amely mélyebb vizsgálatot igényel. A legtöbb ember nincs tudatában annak, hogy energiát kell tisztítani, mert az más életekben felhalmozódott és tárolódott, ezért tűnik úgy, hogy a tisztító tapasztalatok gyakran "a semmiből jönnek".


Nagyon sok tisztítás az álom állapotában történik. Emberek, helyek és helyzetek, amelyekre emlékeztek, vagy ebben az életben ismert emberek különböző szerepeket játszanak. A tisztulások általában szakaszosan történnek, amikor egynél több előző élet érintett volt ugyanolyan módon - egy ősi vallási csoport vagy szekta, vallási rendek, vagy egy olyan gondolkodási iskola, amely fogadalmakat és eskütételeket követelt. Tekintsetek a tisztulási tapasztalataitokra inkább diplomázásnak, mint olyasminek, amitől rettegnetek kellene abban a tudatban, hogy a régi energia feloldódása magasabb energetikai szintre juttat benneteket, mint amikor azt az energiamezőtökben hordoztátok.


Néhányan abban a hitben, hogy visszaléphetnek evolúciós folyamatukban, minden napot folyamatosan éberen élnek minden "rossz" gondol