top of page
Keresés

Az arkturiaiak és arkangyalok egyesülnek

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Nagyobb összhangba hoztuk magunkat ennek az univerzumnak az Arkangyalaival, mert össze akarunk olvadni az energiáikkal, mert érezni akarjuk a szeretetüket, a támogatásukat, az együttérzésüket és az erőteljes teremtő képességeiket. Mi is csatornázók vagyunk, akárcsak Daniel itt, akárcsak oly sokan közületek. Azért olvadunk össze az arkangyali energiával ebben az időben, mert azok, akik a galaktikus energiára tekintenek, de az angyali birodalomra nem, hasznot húznak abból, ha megnyílnak előttünk olyan módon, ahogyan ez történik.


Néhányan közületek természetesen mindkét birodalomra nyitottak, valamint a tündérek birodalmára és a felemelkedett mesterekre is. Természetesen ezeknél több birodalom is létezik, azonban ott a Földön bizonyára nagy figyelmet kapnak, és jó okkal. Mindnyájunknak megvan a maga szerepe az ottani tapasztalatok közös megteremtésében a Földön, és mindannyiunknak megvan a maga szerepe abban, hogy segítsünk nektek növekedni, fejlődni, terjeszkedni és felemelkedni. Amikor érezzük, hogy az arkangyali energiák átáramlanak a kollektíván, úgy érezzük, mintha hazamentünk volna. Közelebb érezzük magunkat a Forráshoz, és úgy érezzük, hogy a karjaikban tartanak minket. Szeretnénk, ha ti is így éreznétek.


Sokan közületek még mindig úgy látnak minket, mint akiknek testük van és hajójuk, annak ellenére, hogy elmagyaráztuk, hogy mi egy nem fizikai kollektív tudatosság vagyunk, és mivel az emberek az összes földönkívüli szűrőjükkel bekapcsolva látnak és tapasztalnak minket, nem igazán kapják meg az általunk nyújtott arkturiai energia teljességét. Ezzel a keveredéssel, ezzel az egyesüléssel, ami arkangyal barátainkkal történik, tudjuk, hogy többet fogtok megtapasztalni ebből a magasabb dimenziós tudatosságból.


Tudjuk, hogy több angyali energiát fogtok látni és érezni, ami az itteni csatornán keresztül érkezik, és tudjuk, hogy visszakapcsolunk benneteket a tizenkettedik dimenzióban lévő gyökereitekhez. Mindenkinek vannak gyökerei a tizenkettedik dimenzióban, függetlenül attól, hogy hol van ebben az univerzumban. Egyszerűen szükségetek van erre az alapra, hogy onnan növekedjetek, és szükségetek van a szeretet, a kényelem, az összetartás és a kiterjedés eme helyére, hogy megfelelően és gyönyörűen növekedhessetek, ahogyan a virágoknak is szükségük van a gyökereikre, hogy ezt tegyék.


Örökre megváltoztatott minket ez a tapasztalat, és reméljük, hogy ti most azt a szeretetet érzitek tőlünk, amit mi éreztünk tőlük, valamint az együttérzést, a támogatást és a védelmet, amit mindannyiótoknak éreznetek kell ahhoz, hogy bizalommal, hittel és azzal a tudattal haladjatok előre az életetekben, hogy minden rendben lesz az emberiség számára ott a Földön. És azt akarjuk, hogy mindannyian terjesszétek ezt az energiát, és ezek a közvetítések mindig segíteni fognak nektek, hogy ezt könnyedén, ruganyos léptekkel tehessétek meg. Ezt mostantól különösen érezni fogjátok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Kommentare


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page