top of page
Keresés

Az arkturiai napirend, a földi személyzet és a rácsmunkások

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon nagy rajongói vagyunk mindannyiótoknak ott a Földön, mert a nehezebb utat választottátok. Azt választottátok, hogy több kihívást, több terhet vállaljatok magatokra az előző életbeli énjeitekből és a genetikai vonalatokból, és tudjuk, hogy azért tettétek ezt, mert akkor úgy éreztétek, hogy készen álltok a kihívásra. Azt is tudjuk, hogy amint a legtöbbetek elkezdte élni az életét ebben a jelenlegi földi korszakban, felfedeztétek, hogy a kihívások időnként gyötrelmesek, enyhén szólva elviselhetetlenek voltak. És mégis, tovább mentetek, tovább jöttetek a Földre, egy olyan helyre, ahol senki sincs csapdában.


Senki sem kényszerül arra, hogy a karma miatt bárhol is inkarnálódjon. Oda inkarnálódtok, ahová akartok, amikor akartok, az adott helyen és időben, mert szuverén lények vagytok, mert ti vagytok a Forrás, és ti választhatjátok meg, hogy folytatjátok-e az életek sorozatát egy adott helyen. Azok közületek, akik életek sorozatát választották ott, a Föld bolygón, ezt nagy bátorsággal tették, és hatalmas hittel önmagatokban, valamint a vezetőitekbe és más segítőitekbe vetett hittel.


A terv tehát sosem az volt, hogy mindent egyedül csináljatok, és sok tekintetben nem is vagytok egyedül ott a Földön, még ha néha úgy is tűnik, hogy igen. Mindenki, aki folyamatosan kapja ezeket az üzeneteket tőlünk, nagyon is valóságos módon kapcsolódik. Ti lehorgonyoztok az arkturiai energiákban, és leföldelitek őket a Földanyába. Egy arkturiai rácsot hoznak létre, és ti pszichikai, telepatikus kommunikációban vagytok egymással ezeken a rácsvonalakon keresztül, amelyeket létrehoztok.


Ti vagytok a földi személyzetünk a Föld bolygón, és szükségünk van rátok, hogy átadhassuk a segítséget, az útmutatást és a bölcsességet, amit az egész emberiségnek át akarunk adni. De mint tudjátok, nem mindenki áll készen arra, amit adnunk kell, és itt jöttök ti a képbe, mint az arkturiai földi személyzet. Ti vagytok a rácsmunkások, akik elérhetővé teszik ezeket az energiákat mások számára, akik egyébként elzárkóznának tőlük, akik kinevetnének benneteket, ha elküldenétek nekik egy ilyen üzenetet, mert úgy gondoljátok, hogy az rezonálhat vagy segíthet nekik valamilyen módon. És tudjuk, hogy sokan közületek megtették ezt, és megkapták ezeket a válaszokat azoktól, akiknek segíteni akartak az életükben.


De tudjátok ezt - mindenkihez azzal jutsz el, amit a tudatosságodban, a hitedben és a nyitott szíveddel tartasz. Mi következetesen azt mondjuk nektek, hogy a szeretet a válasz, hogy az együttérzés az út, és hogy a belső béke vezet ahhoz, hogy mindent megkapjatok, amit akartok, és ezeket az igazságokat sugározva sétálgattok, még akkor is, ha nem mondjátok ki hangosan annak, aki éppen a bevásárlást számolja fel nektek a közértben. Mindannyian profitálnak abból, amit tőlünk kaptok, és mi nagyon hálásak vagyunk mindannyiótoknak a Földön, de különösen azoknak, akik segítenek az arkturiai napirend előmozdításában, ami természetesen az emberiség felébredésének és felemelkedésének segítése.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page