top of page
Keresés

Az arkturiai DNS-ed és az Eltolódás Befejezése

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével.

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagyon szerencsések vagyunk, hogy ilyen sokakat elérhetünk közületek ilyen módon. Amennyire ti élvezitek, hogy megkapjátok ezeket az üzeneteket tőlünk, ugyanannyi örömöt kapunk attól, hogy elhozhatjuk őket nektek. Fel vagyunk készítve arra, hogy mindannyiótokat közvetlenül elérjünk, és ti mindannyian fel vagytok készítve arra, hogy közvetlenül fogadjatok minket, és szeretnénk, ha ezt tudnátok. Azt akarjuk, hogy tudjátok, hogy megvan a hatalmatok az energia befogadására és lefordítására. Ehhez azonban megfelelő helyzetbe kell hoznotok magatokat. Ez azt jelenti, hogy hajlandónak kell lennetek időt szakítani arra, hogy ellazuljatok és megnyíljatok, hogy befogadhassatok minket és energetikai közvetítésünket. Türelmesnek kell lennetek magatokkal és azzal a képességetekkel, hogy ezt az energiát lefordítsátok valamire.


Nos, eleinte, amikor közvetlenül fogadtok bennünket, kételkedhettek abban, hogy valóban fogadtatok bennünket, és ez gyakori. Ez egy normális és természetes reakció erre a csatornázási folyamatra. És ha az életed más területein hajlamos vagy kételkedni magadban, akkor valószínűleg kételkedni fogsz abban, hogy valóban csatornázol, amikor ez történik. És mi látjuk, hogy ez mindannyiótokkal megtörténik, mint a felemelkedési utazásotok része. Annyi mindent kell még felfedeznetek magatokról, és ebbe beletartozik az arkturiai származásotok is. Mindenki áthalad a csillagrendszerünkön, aki most ebben az univerzumban van. A legtöbb lény vissza akar jönni, és arkturiai lényekként akarja megtapasztalni önmagát. És mindannyian ezt tettétek.


Mindenki, aki most a Földön van, kapcsolatban áll a csillagrendszerünkkel, és ezért szeretjük annyira ezt a veletek való kapcsolat érzését. A teljesség érzését adjátok nekünk, ahogy mi is ezt az érzést adjuk nektek. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy a kirakós darabkái annak, hogy kik is vagytok valójában, továbbra is a helyükre fognak kerülni, ahogy folytatjátok az utatokat. Elkerülhetetlen, hogy felismerjétek, kik és mik vagytok valójában, és mivel az, aki és ami valójában vagytok, az a Forrás, és a Forrás minden, egy bizonyos ponton meg fogjátok érteni, hogy ti vagytok minden és mindenki, amit megtapasztaltok. És amikor ezt teljes mértékben elfogadjátok, akkor ellazulhattok és jobban megnyílhattok, és megtapasztalhatjátok önmagatok azon aspektusait, amelyeket meg akartok tapasztalni, miközben csak elfogadjátok és elismeritek önmagatok azon részeit, amelyeket nem akartok megtapasztalni egy adott pillanatban.


Nem kell olyanoknak lennetek, mint a családtagjaitok, vagy a közösségetekben élő emberek, vagy az országotokban élő emberek. Egyedülállóan önmagatok lehettek. Azok lehettek, akiknek lenni akartok, és tudjuk, hogy az az aspektusotok, amely mi vagyunk, olyan aspektus, amelyikről élvezitek, hogy ti vagytok. Azt akarjátok, hogy az arkturiai DNS-etek aktiválódjon. Akarjátok azokat az emlékeket a csillagrendszerünkben töltött időtökről, és mi itt vagyunk, hogy segítsünk. Ebben segítünk nektek, miközben segítünk nektek abban is, hogy jobb életet éljetek ott a Földön, ahogy fejlődtök és felemelkedtek az ötödik dimenziós énetekbe. És mint ötödik dimenziós énetek, egyáltalán nem fogjátok érezni a különbséget aközött, hogy kik vagytok és kik vagyunk mi. És ez az egyik legcsodálatosabb aspektusa a tudatossági váltásnak, ami most történik, és ami addig fog tartani, amíg meg nem ismeritek magatokat, mint a felsőbb éneteket, a lények kollektíváját, akik egy gigantikus egész ént alkotnak.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page