top of page
Keresés

Az Arkturiai Csoport üzenete, 2023.01.29.

Üdvözöljük kedves olvasóinkat.


A zűrzavar, erőszak és káosz ezen időszakában soha ne kételkedjetek abban, hogy ismernek, szeretnek és tisztelnek benneteket, amiért úgy döntöttetek, hogy segítitek a Földet azon az útján, hogy ismét kifejezze azt az isteni tökéletességet, ami a valósága.


Nektek nem volt muszáj inkarnálódnotok, mint sokaknak, ahhoz, hogy tanuljatok és túllépjetek a harmadik dimenziós hitrendszeren, azonban ti sokakkal együtt úgy döntöttetek, hogy inkarnálódtok, hogy a sok fejlett tudatállapot jelenléte a Földön hozzáadja a Fényt és magasabb szintre emelje a Föld kollektív tudatosságát.


Minden energia, kedveseim. Mindennek - embereknek, szavaknak, tetteknek, "dolgoknak" - van egy rezgési frekvenciája, és az minél közelebb van a valósághoz/igazsághoz, annál könnyebb, gyorsabb és fényesebb a frekvenciája. Minél távolabb van valami az igazságtól, annál lassabb, sűrűbb és nehezebb a rezgése, és ezért nyilvánul meg a háromdimenziós Föld anyagként, és ezért éreztek nehézséget bizonyos helyzetekben, helyeken, vagy akár bizonyos emberek közelében.


A valóságban a tested tiszta, tökéletes és egész - egy Fénytest, Isten individualizációja. Ahogyan általában egy víztömegre gondolsz, úgy gondolj magadra, mint Isten testére. A harmadik dimenziós energia sűrűségében a valódi Fénytestet fizikai, sűrű, anyagi testként értelmezik, és mindenféle problémának van kitéve. Valódi tested mindig is veled tartott és tart, bárhová is mész. Nem halhat meg, mert ez az Isteni Tudatosságotok individualizációja. Csak a test anyagi fogalma az, ami feloldódik, miután a Fénytest távozik.


Minden, amit jónak és rossznak tartanak, az a spirituális valóság vagy Isteni Idea fogalma, mert az Isteni Tudatosság minden, ami létezik. A harmadik dimenziós tudatállapot nincs tudatában, és így nem képes megérteni, hogy a Föld egy spirituális világ, amelyet Isten fiai/leányai népesítenek be, mert tudatállapotuk egyelőre csak a sűrűbb energiával képes összehangolódni.


Vannak néhányan, akik a háromdimenziós szintről élnek, de megőrizték a képességet, hogy kölcsönhatásba lépjenek a legtöbbek számára láthatatlan energiákkal. Legtöbbjük előző életeik során pszichikus energiával dolgozott, és gyakran ebben az életükben is médiumként tevékenykednek. Mindig emlékezzetek arra, hogy a médium nem azonos a spirituális energiával, és az információ nem emelkedhet magasabbra, mint az információt adó személy tudatállapota. Ez egy fontos pont, amit nem szabad elfelejteni ezekben a sok jóslással teli időkben. Mindig bízzatok az intuíciótokban.


Mivel csak EGY Isteni Tudatosság van, amely végtelen formában és változatosságban fejezi ki önmagát, az energia mindig arra törekszik, hogy újra kapcsolódjon önmagához. Az emberi színtéren ez úgy nyilvánul meg, hogy a hasonlót vonzza a hasonló, vagy "egy tollból való madarak, együtt nyüzsögnek". Legyetek tudatában annak, hogy mit tartotok igazságként a tudatosságotokban, mert a tudatosság automatikusan vonzza és összekapcsolódik azzal az energiával, amellyel összhangban van. Példa: Az energiával kapcsolatos energiák és energiaszintek a következők: Az erőszak, a hiány és az elkülönülésen alapuló hiedelmek tudatossága automatikusan vonzza az erőszakról szóló elképzeléseket és cselekedeteket. A