top of page
Keresés

Az Arkturiai Csoport üzenete, 2022.10.02.

Marilyn Raffaele csatornázása


Üdvözöljük kedves olvasóinkat.


A most a Földre áramló Fényenergiák intenzitása sokak számára fizikailag, érzelmileg, mentálisan, sőt spirituálisan is nehézzé teszi a hétköznapi életet, mert felold és "felkavar" mindent, ami nincs vele összhangban. Sok régi, megszokott módszer már nem működik úgy, mint régen, és úgy tűnik, hogy folyamatosan jönnek az új problémák, amelyekkel foglalkozni kell.


Tisztában voltatok azzal, hogy milyenek lesznek a jelenlegi idők, mielőtt úgy döntöttetek, hogy megtestesültök. Tudtátok, hogy ebben az életetekben káosz és zűrzavar tapasztalataitok lesznek, mert a Föld és a kollektíva belekezdett abba a folyamatba, hogy túllépjen azon a hipnotizált állapotú tudatosságon, amely évezredek óta irányítja őket.


A Föld túllép a sűrűn és a hamison, és a valóságosba lép, ahol a magasabb rezonanciájú energiák mindennek és mindenkinek lehetőséget adnak arra, hogy az Istennel és az egymással való egység tudatosság állapotába fejlődjön.


Ti, akik spirituálisan fejlettek és éberek vagytok, engedélyt kaptatok, sőt bátorítottak benneteket, hogy a Földön legyetek ezekben az időkben, ahol a ti fejlett tudatosságotok Fénye automatikusan Fényt ad a kollektívának. Sokan voltak, akik szerettek volna a Földön lenni ezekben az időkben, de nem kaptak engedélyt, mert még nem rendelkeztek elég Fénnyel ahhoz, hogy valóban segítsék a Föld felemelkedési folyamatát.


A Föld megtisztítja a sűrű, erőszakos, hatalmi és elkülönülési energiák hatalmas bugyrait, amelyek évszázadok óta szunnyadtak benne és rajta. Minden háború, minden természet és egymás elleni erőszakos cselekedet, és minden igazságtalan cselekedet energetikai nyomot hagy maga után, ami nem tűnik el hirtelen, amikor a háború véget ér, vagy az emberek hazamennek. Ezek az energiamezők mindaddig a helyükön maradnak, amíg magasabb rezonanciájú energiák jelenléte által meg nem tisztulnak, amelyek automatikusan feloldják és felváltják őket.


Hosszú idő óta vannak olyan fejlett egyének, akiknek spirituális munkája az, hogy csendben felkeresik azokat a helyszíneket, ahol még mindig nehéz, sűrű energiák vannak ( csataterek stb.), és megtisztítják azokat azáltal, hogy behozzák és elárasztják ezeket a helyeket Fénnyel, igazsággal és magasabb rezonanciájú energiával.


A kaotikus időjárással kapcsolatos események, amelyeket a Föld jelenleg látszólag szünet nélkül átél, a Föld energiatisztítási folyamatának egy aspektusa. A Földnek először meg kell tisztulnia a felhalmozott alacsony rezonanciájú energiától, hogy integrálni tudja és áramoltatni tudja a magasabb Fényfrekvenciákat, amelyek szükségesek egy új és spirituálisan fejlettebb világ megnyilvánulásához. Ugyanezen a folyamaton mennek keresztül az egyének is ebben az időben.


A Föld az Isteni Elme egy eszméjének megnyilvánulása, és mint ilyen, automatikusan megtestesíti az Isteni Tudatosság minden tulajdonságát - teljesség, egység, béke, szeretet, bőség, harmónia, intelligencia, stb. teljességében. Mint minden látszat, az, amit az emberi szem földnek lát, az Isten tökéletes Isteni Ideájának harmadik dimenziós, anyagi fogalma. A Föld és minden rajta lévő életforma EGY. Az emberek nem különülnek el a Földtől, és ami a Földdel történik, az mindenkire kihat.


Van és mindig is csak EGY Isteni Tudatosság volt, amely önmagát fejezi ki, mint minden, ami van. Minden életforma, minden fajta, minden csoport - elementálok, dévák, tündérek, és még sok-sok más - nem kitalált mesebeli karakterek, hanem nagyon is valóságosak, és csak azért, mert a fizikai szemek nem látják magasan rezonáló energiájukat, még nem jelenti azt, hogy nem léteznek.


Isten a végtelen kreativitás, és mint ilyen, a kreativitás minden formájának forrása és szubsztanciája minden szinten. Az ember a háromdimenziós gondolkodás tudatlanságán keresztül, amely a dualitáson és az elkülönülésen alapul, eljutott arra a hitre, hogy ő az élet egyetlen és legmagasabb formája. A devikus, elemi, természetszellemi, növényi és állati birodalom nagyon is valóságos. Ahogy az emberiség spirituálisan felébred, elkezdi ezt megérteni és elfogadni, olyan világot teremtve, ahol az Isten minden kifejeződése közötti békés és szeretetteljes kölcsönhatás a norma.


A világ kollektív tudata megnyílik az egység eszméi felé. A káosz eseményei alapvető és gyakorlatias módon hozzák össze az embereket, ami gyakran "beindítja" a felébredési folyamatukat. Gazdagokat és szegényeket, "fontos" és nem "fontos" egyéneket egyaránt érintenek a tüzek és árvizek. Néhányan, akik mindig is jobbnak tartották magukat mindenkinél, hirtelen egy szinten találják magukat azokkal, akiknél különbnek gondolták magukat, ami arra kényszeríti őket, hogy újragondolják a hitrendszerüket.


Minden olyan, amilyennek lennie kell. Mindenki tanul és fejlődik a mélyebb spirituális tudatosság felé, még akkor is, ha a leckék apró és látszólag jelentéktelen módon történnek. Minden egyes egyén azzal a tervvel jött a Földre, hogy megtapasztalja, megtanulja, majd túlmutasson a kinőtt hiedelmeken.


Nincsenek véletlenek, még ha úgy is tűnik. Nincs halál, csak helyváltoztatás minden egyes ember folyamatos útján afelé, hogy felismerje, hogy ő Isten végtelen és tökéletes kifejeződése.


Az elkülönülés egy álom, amely nagyon hosszú időn keresztül hipnotizálta a földi embereket, de egyre többen készek elfogadni és a tudatosság magasabb szintjéről élni. Lehetetlen, hogy az élet bármely formája elkülönüljön Istentől. Hogyan létezhetne bármi azon kívül, ami mindenütt jelen van? Hisztek a mindenütt jelenlévő, mindentudó, mindenható Istenben, vagy nem hisztek? Fontos, hogy feltegyétek magatoknak ezt a kérdést.


Az Istennel és annak minden megnyilvánulásával való Egység tudatosságának elérése az az evolúciós út, amelyen minden egyén elindul, és amelyet senki sem kerülhet el. Miközben a napotokat élitek, tartsátok meg tudatosságotok egy kis részét mindig annak a valóságnak a tudatában, hogy kik és mik vagytok, és engedjetek el minden fennmaradó elképzelést a szertartásról, a vasárnapi templomról, a szentekről és gurukról, vagy a hagyományokról, mint amelyek szükségesek az Istennel való kapcsolathoz.


Minden a terv szerint halad.


Mi vagyunk az Arkturiai Csoport.

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page