top of page
Keresés

Az Arkturiai Csoport üzenete, 2022.10.02.

Marilyn Raffaele csatornázása


Üdvözöljük kedves olvasóinkat.


A most a Földre áramló Fényenergiák intenzitása sokak számára fizikailag, érzelmileg, mentálisan, sőt spirituálisan is nehézzé teszi a hétköznapi életet, mert felold és "felkavar" mindent, ami nincs vele összhangban. Sok régi, megszokott módszer már nem működik úgy, mint régen, és úgy tűnik, hogy folyamatosan jönnek az új problémák, amelyekkel foglalkozni kell.


Tisztában voltatok azzal, hogy milyenek lesznek a jelenlegi idők, mielőtt úgy döntöttetek, hogy megtestesültök. Tudtátok, hogy ebben az életetekben káosz és zűrzavar tapasztalataitok lesznek, mert a Föld és a kollektíva belekezdett abba a folyamatba, hogy túllépjen azon a hipnotizált állapotú tudatosságon, amely évezredek óta irányítja őket.


A Föld túllép a sűrűn és a hamison, és a valóságosba lép, ahol a magasabb rezonanciájú energiák mindennek és mindenkinek lehetőséget adnak arra, hogy az Istennel és az egymással való egység tudatosság állapotába fejlődjön.


Ti, akik spirituálisan fejlettek és éberek vagytok, engedélyt kaptatok, sőt bátorítottak benneteket, hogy a Földön legyetek ezekben az időkben, ahol a ti fejlett tudatosságotok Fénye automatikusan Fényt ad a kollektívának. Sokan voltak, akik szerettek volna a Földön lenni ezekben az időkben, de nem kaptak engedélyt, mert még nem rendelkeztek elég Fénnyel ahhoz, hogy valóban segítsék a Föld felemelkedési folyamatát.


A Föld megtisztítja a sűrű, erőszakos, hatalmi és elkülönülési energiák hatalmas bugyrait, amelyek évszázadok óta szunnyadtak benne és rajta. Minden háború, minden természet és egymás elleni erőszakos cselekedet, és minden igazságtalan cselekedet energetikai nyomot hagy maga után, ami nem tűnik el hirtelen, amikor a háború véget ér, vagy az emberek hazamennek. Ezek az energiamezők mindaddig a helyükön maradnak, amíg magasabb rezonanciájú energiák jelenléte által meg nem tisztulnak, amelyek automatikusan feloldják és felváltják őket.


Hosszú idő óta vannak olyan fejlett egyének, akiknek spirituális munkája az, hogy csendben felkeresik azokat a helyszíneket, ahol még mindig nehéz, sűrű energiák vannak ( csataterek stb.), és megtisztítják azokat azáltal, hogy behozzák és elárasztják ezeket a helyeket Fénnyel, igazsággal és magasabb rezonanciájú energiával.


A kaotikus időjárással kapcsolatos események, amelyeket a Föld jelenleg látszólag szünet nélkül átél, a Föld energiatisztítási folyamatának egy aspektusa. A Földnek először meg kell tisztulnia a felhalmozott alacsony rezonanciájú energiától, hogy integrálni tudja és áramoltatni tudja a magasabb Fényfrekvenciákat, amelyek szükségesek egy új és spiritu