top of page
Keresés

Az Arkturiai Csoport üzenete, 2022.09.18.

Marilyn Raffaele csatornázása


Üdvözlünk, kedves olvasónk! Bízzatok abban, hogy minden a terv szerint halad, még akkor is, ha a külső színtér jelenleg nem ezt látszik tükrözni.


Ahogy a felemelkedési folyamat egyre több magas rezonanciájú energiát hoz a Földre, ez mindenkit érint, mert mindenki spirituális lény. Ahogy az egyének spirituálisan felébrednek, elméjük és szívük automatikusan elkezd megnyílni a tudatosság új szintjei felé. Sokan kezdik megkérdőjelezni azokat a törvényeket, szabályokat, tekintélyt parancsoló személyeket, elképzeléseket, általános hiedelmeket stb., amelyeket korábban helyesnek, helyénvalónak, sőt spirituálisnak fogadtak el.


Anglia uralkodójának távozása megnyitja az utat a monarchiákkal kapcsolatos új energiák és gondolkodásmódok előtt. Sokan kezdik felismerni, hogy a monarchia fogalma bármely országban elavult régi energia. Ahogy egyre több egyén fejlődik és kezdi elfogadni személyes hatalmának igazságát, a monarchiák, diktatúrák és a "hatalom feletti" pozíciók szükségessége többé nem fog létezni. A kollektívának azonban fel kell hagynia ezeknek a dolgoknak a támogatásával, hogy azok a múltba vesszenek.


A monarchiák egy nagyon régi hitrendszerből keletkeztek. A múltban a tanulatlan és egyszerű emberek könnyű prédák voltak azok számára, akik szerették a hatalmat. Mivel nem voltak tisztában saját veleszületett spiritualitásukkal, a többség elhitte, amit mondtak nekik, hogy szükségük van valakire, aki erősebb, jobb vagy szentebb, aki szabályokat hoz és megmondja nekik, mit tegyenek. Ebbe az űrbe lépett be az egyház és a monarchiák, amelyek gyakran együtt dolgoztak.


Ahogy az egyházi vezetők felfedezték a mások feletti "hatalom" egóját és anyagi kielégülését, az egyházak és a monarchiák egyre hataloméhesebbé és háborús jellegűbbé váltak. Ahelyett, hogy az embereket a saját javukra irányították volna, ahogyan hirdették, gyakran kegyetlenül uralták az embereket kitalált szabályokkal és előírásokkal, amelyek Isten nevében csak saját magukat szolgálták.


Még ma is sok vezető az úgynevezett demokratikus országokban élvezi a mások feletti "hatalom" érzését, azt, hogy ő a főnök, és szabályokat hoz azoknak, akik eredetileg megválasztották őket. Itt az ideje, hogy mindez megváltozzon, mert a Fény új és magasabb energiái nem fogják támogatni az elkülönülés eszméit. Mivel azonban a tudatosság a forma szubsztanciája, a többségi tudatosságnak fel kell hagynia az energia táplálásával ezekhez az elavult koncepciókhoz, ha új és magasabb módon akarnak megnyilvánulni .


A szeretet, ami nem más, mint az EGY Isten valósága, aki kifejezi Önmagát a végtelen formában és változatosságban, végtelen formában és változatosságon keresztül, az a kulcs, ami fel tudja és fel is fogja nyitni a személyes és globális szabadságot, de a szeretetet tudatosan kell megvalósítani. A dualitás és az elkülönülés hiedelmei a szeretetről alkotott hamis elképzelések sokaságát eredményezték, ami a világ nagy részét összezavarta, és most e hamis hiedelmek következményeitől szenved.


Amint Isten mindenütt jelenlévően, mindenhatóan és mindentudóan személyre szabottan és teljes mértékben jelen van minden egyes emberben, a korábban elfogadott szabályok, rítusok, szertartások, imák, amelyek a valóságban zsákmányszerzés, könyörgés, esdeklés és leborulás valamilyen égi fogalom előtt, okafogyottá válnak. Ezeket a hiedelmeket most egyre több egyén kérdőjelezi meg, gondolja át és vizsgálja meg, egyszerűen azért, mert felfedezik, hogy ezek a fogalmak többé nem rezonálnak igazságként.


A káosz sok régi fizikai, érzelmi és mentális struktúrát bont szét, amelyeket sokáig a helyükön tartott a bennük való egyetemes hit. Ahogy a megszokott struktúrák személyesen és globálisan elkezdenek összeomlani, ez óriási félelmet és ellenállást vált ki azokból, akik ezekre támaszkodnak, mint alapvető hitrendszerükre.


A változás közeleg. Készüljetek fel arra, hogy új és magas rezonanciájú energiák hatolnak be a világ minden aspektusába. Ez már most is zajlik. Tartsátok meg a középpontotokat, az Istenségeteket, emlékezve arra, hogy az egyetlen valóság Isten, amely közelebb van hozzátok, mint a lélegzetvétel. Ezeket a dolgokat már korábban is mondtuk, de meg kell ismételni őket, mert oly sokan elvesznek a napi hírek és a világ tevékenységének komorságában. Ne feledjétek, amikor a háromdimenziós színtérbe ragadtok, azt állandósítjátok, mert a tudatosság a forma szubsztanciája.


A tudatosság a kapu minden megnyilvánuláshoz, legyen az jó vagy rossz, mert a tudatosság formaként fejeződik ki. Az Isteni Tudatosság az egyetlen tudatosság, de amit igazságként és valóságként tartok a személyes tudatosságomban (ami az egyetlen Isteni Tudatosság individualizálva), azt automatikusan megteremtem.


Az igazság intellektuális tudása nem nyilvánulhat meg kifelé, ami gyakran okoz zavart a komoly igazságtanulókban, akik azt hiszik, hogy mivel nem mutatják meg igazságtudásukat, ezért kudarcot vallottak. Az intellektuális tudás csak az első lépés.


Az igazságnak a tudatosság megvalósult állapotává kell válnia, mielőtt kifelé megnyilvánulhatna, mert a tudatosság a teremtő szubsztancia. Példa - Eszetekbe sem jutna bemenni egy boltba és lopni, mert a becsületesség tudatában vagytok. Vannak azonban olyanok, akik intellektuálisan tudják, hogy a lopás helytelen, de képtelenek ellenállni a kísértésnek, mert a becsületesség még nem vált tudatállapottá. Vizsgáljátok meg, hogy mit tartotok még igazságnak vagy valóságnak a tudatosságotokban. Amikor problémák merülnek fel, kérdezzétek meg magatoktól: "Mit hiszek, ami így nyilvánul meg, vagy amitől így érzek?", és kezdjétek el megváltoztatni a hiteteket.


A tudatosság NEM intellektuális tudás. A tudatosság az evolúciós állapotod lényege, az, ami vagy, a lényed, az életed. Ahogy fejlődtök és egyre mélyebbre hatoltok az igazságba, a tudatosságotok, amely az egyetlen Isteni Tudatosság individualizálva, képes lesz arra, hogy teljesebben kifejezze önmagát. Soha nem kaphattok bölcsességet, tudást, békét, harmóniát stb. mert ezek a tulajdonságok már teljes mértékben jelen vannak a tudatosságotokban. Az evolúció arról szól, hogy eltűnj az útból "Ahonnan a bebörtönzött ragyogás kiszabadulhat" (Paracelsus - Robert Browning)


A tisztulás az a folyamat, amelynek során eltávolítjuk a tudatosságunkból a hamisság azon rétegeit, amelyek a harmadik dimenziós energiában megélt sok élet során alakultak ki. Minden embernek különböző típusú rétegei vannak, némelyik vastag, némelyik vékony, és némelyik szorosan összeragadt. E rétegek eltávolításának folyamata nagyon fájdalmas lehet, és gyakran nagyon fájdalmas is, mert az egyének hozzászoktak és belekényelmesedtek alkotásaikba. Ebben az időben egy intenzívebb tisztulási folyamat zajlik.


Engedjétek, hogy minden csinos buborékotok kipukkadjon, kedveseim, és akkor felfedezitek majd, hogy egy teljesen új világ létezik rajtuk kívül.


Mi vagyunk az Arkturiai Csoport.

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page