top of page
Keresés

Az Arkturiai Csoport üzenete, 2022.09.18.

Marilyn Raffaele csatornázása


Üdvözlünk, kedves olvasónk! Bízzatok abban, hogy minden a terv szerint halad, még akkor is, ha a külső színtér jelenleg nem ezt látszik tükrözni.


Ahogy a felemelkedési folyamat egyre több magas rezonanciájú energiát hoz a Földre, ez mindenkit érint, mert mindenki spirituális lény. Ahogy az egyének spirituálisan felébrednek, elméjük és szívük automatikusan elkezd megnyílni a tudatosság új szintjei felé. Sokan kezdik megkérdőjelezni azokat a törvényeket, szabályokat, tekintélyt parancsoló személyeket, elképzeléseket, általános hiedelmeket stb., amelyeket korábban helyesnek, helyénvalónak, sőt spirituálisnak fogadtak el.


Anglia uralkodójának távozása megnyitja az utat a monarchiákkal kapcsolatos új energiák és gondolkodásmódok előtt. Sokan kezdik felismerni, hogy a monarchia fogalma bármely országban elavult régi energia. Ahogy egyre több egyén fejlődik és kezdi elfogadni személyes hatalmának igazságát, a monarchiák, diktatúrák és a "hatalom feletti" pozíciók szükségessége többé nem fog létezni. A kollektívának azonban fel kell hagynia ezeknek a dolgoknak a támogatásával, hogy azok a múltba vesszenek.


A monarchiák egy nagyon régi hitrendszerből keletkeztek. A múltban a tanulatlan és egyszerű emberek könnyű prédák voltak azok számára, akik szerették a hatalmat. Mivel nem voltak tisztában saját veleszületett spiritualitásukkal, a többség elhitte, amit mondtak nekik, hogy szükségük van valakire, aki erősebb, jobb vagy szentebb, aki szabályokat hoz és megmondja nekik, mit tegyenek. Ebbe az űrbe lépett be az egyház és a monarchiák, amelyek gyakran együtt dolgoztak.


Ahogy az egyházi vezetők felfedezték a mások feletti "hatalom" egóját és anyagi kielégülését, az egyházak és a monarchiák egyre hataloméhesebbé és háborús jellegűbbé váltak. Ahelyett, hogy az embereket a saját javukra irányították volna, ahogyan hirdették, gyakran kegyetlenül uralták az embereket kitalált szabályokkal és előírásokkal, amelyek Isten nevében csak saját magukat szolgálták.


Még ma is sok vezető az úgynevezett demokratikus országokban élvezi a mások feletti "hatalom" érzését, azt, hogy ő a főnök, és szabályokat hoz azoknak, akik eredetileg megválasztották őket. Itt az ideje, hogy mindez megváltozzon, mert a Fény új és magasabb energiái nem fogják támogatni az elkülönülés eszméit. Mivel azonban a tudatosság a forma szubsztanciája, a többségi tudatosságnak fel kell hagynia az energia táplálásával ezekhez az elavult koncepciókhoz, ha új és magasabb módon akarnak megnyilvánulni .


A szeretet, ami nem más, mint az EGY Isten valósága, aki kifejezi Önmagát a végtelen formában és változatosságban, végtelen formában és változatosságon keresztül, az a kulcs, ami fel tudja és fel is fogja nyitni a személyes és globális szabadságot, de a szeretetet tudatosan kell megvalósítani. A dualitás és az elkülönülés hiedelmei a szeretetről alkotott hamis elképzelések sokaságát eredményezték, ami a világ nagy részét összezavarta, és most e hamis hiedelmek következményeitől szenved.