top of page
Keresés

Az Arkturiai Csoport üzenete, 2022.08.21.

Marilyn Raffaele csatornázása


Kedves olvasóink, örömmel kapcsolódunk ismét hozzátok, akik úgy döntöttetek, hogy fényeteket és tudatosságotokat a földi felemelkedési folyamatnak szentelitek. Tudjátok, hogy ha olvassátok ezeket az üzeneteket és kapcsolódtok hozzájuk, akkor mi rátok utalunk. Bízzatok abban, hogy azt teszitek, amiért jöttetek, még akkor is, ha úgy tűnik, mintha csak egy hétköznapi életet élnétek.


Az igazság sok tanítványa arra programozódik az út során, hogy azt higgye, hogy a spirituális munka csak a csatornázásból, a kézzel végzett asztali munkából, a gyógyító rítusokból és rituálékból stb. áll, és ezek a dolgok is lehetnek aspektusai. A valóság azonban az, hogy a Fénymunka pontosan az, aminek mondja magát - a Fény megtartásán való munkálkodás.


Bízzatok abban, hogy az Isteni Terv él és virul annak ellenére, hogy a világ tudatossága látszólag visszafejlődik. A káosz azt szolgálja, hogy "beindítsa" a felébredési folyamatot sokak számára, akik továbbra is erőtlen életet élnek, soha nem kérdőjelezik meg vagy gondolkodnak saját maguk, és mindent elhisznek, amit mondanak nekik, ha az a személy, aki mondja, tekintélyes pozíciót tölt be a kormányzatban, a vallásban, az oktatásban vagy az orvosi területeken.


A sűrű és régóta rejtett negatív energiákat tükröző cselekedeteknek való kitettségük először készteti őket arra, hogy ténylegesen felismerjék azokat a kérdéseket, amelyekről mindig is úgy döntöttek, hogy nem vesznek tudomást vagy tagadnak, hogy továbbra is kényelmesen éljenek a választott hitrendszerükben, miközben soha nem kérdőjelezik meg a status quo-t, amelyet régóta normálisnak és helyesnek fogadtak el.