top of page
Keresés

Az Arkturiai Csoport üzenete, 2022.07.17.

Üdvözöljük kedves olvasóinkat.

Megfigyeltük, hogy sokan közületek elkedvetlenedtek és belefáradtak a változás jeleire és az új földi energiára való várakozásba. Az általatok remélt és várt változások nem történhetnek gyorsan, mert a Föld felemelkedése egy folyamat. Mivel több ezer év alatt a Föld uralkodó tudatossága az elkülönülés és a két hatalom tudatossága volt, a kollektíva továbbra is az erőszak, a hatalom, a betegség, a hiány és százféle más módon fejezi ki az Istentől és más életformáktól való elkülönülését, még úgy is, hogy fokozatosan egyre inkább megvilágosodik.


A szétválasztottsági hiedelmek továbbra is megmaradnak a kollektívában és hatással vannak mindenkire, aki a Föld harmadik dimenziós energiájába születik. Még a nagyon fejlettek is, akik azért vannak a Földön, hogy segítsék a Föld felemelkedési folyamatát, tapasztalják annak hatásait, hogy egy olyan világban élnek, ahol a dualitás, az elkülönülés és a két hatalom energiája dominál.


Az egyre több Fény jelenléte az elkülönülés sok sűrű energiáját leplezi le, és ahogy ezek a felszínre kerülnek, a velük összhangban lévők gyakran érzik az engedély és a feljogosultság érzését, hogy ezekkel összhangban cselekedjenek. Így növekszik az erőszak a világban.


A most a Földre áradó magas rezonanciájú energiák, valamint a tudatosság felébredt állapotaiban hordozott energiák eredményeként az árnyékenergiák feloldódnak. Mivel azonban a Föld az idő és a tér bolygója, és mivel az anyagi testek nem tudták elviselni a magasan rezonáló energiák intenzív állapotait, a harmadik dimenziós energiákból való felemelkedésének egy folyamatnak kell lennie.


Ne feledjétek, egy Isteni Terv