top of page
Keresés

Az Arkturiai Csoport üzenete, 2022.05.22.

Marilyn Raffaele csatornázása


Kedves olvasóim, mivel oly sokan kezdtek el kételkedni, sőt elveszíteni a reményt, ahogy a mai világra néznek, ez az üzenet célja, hogy nagyobb megértést és bátorítást nyújtson a földi felemelkedési folyamat tekintetében. Ennek nagy része azzal a ténnyel függ össze, hogy oly sokan továbbra is háromdimenziós elképzelésekkel rendelkeznek arról, hogy a felemelkedési folyamatnak hogyan kellene kinéznie, és amikor ez nem így történik, akkor kételkedni és megkérdőjelezni kezdenek.

Amikor évekkel ezelőtt először értesültetek a földi felemelkedésről, néhányan közületek azt vártátok, hogy az egy bizonyos módon fog lezajlani, mert abban az időben sok csatorna és könyv adott erről jóslatokat és információkat, és azt vártátok, hogy úgy fog lezajlani, ahogy a jóslatok megmondták. A jóslatok nem mindig megbízhatóak, és gyakran nem is azok, egyszerűen azért, mert az adott "most" pillanatban jelenlévő energiát képviselik, és azért is, mert a jóslatok a csatorna tudatossági állapotán keresztül áramlanak, ami lehet, hogy magas szintű, de lehet, hogy nem.


Néhányan továbbra is várják a jóindulatú földönkívüliek érkezését, akik szerintük leszállnak, megtisztítják a bolygót, és eltávolítják azokat, akik a világot hiányban és korlátozásban tartják manipulációk, hazugságok és a dualitáson, elkülönülésen és két hatalmon alapuló alkotások révén. Mások még most is egy hatalmas élményt várnak, ami mindent megváltoztat anélkül, hogy bármi mást kellene tenniük, mint nézni, ahogyan ez megtörténik. A magas rezonáló energia "eseménye" valamikor meg fog történni, de csak akkor következhet be, ha a Föld energiája a felébredt többség jelenlétén keresztül olyan szintre emelkedik, amely lehetővé teszi a megnyilvánulást.


A felemelkedési folyamat már javában zajlik, de mivel nem úgy bontakozik ki, ahogy sokan várták, megkérdőjelezik és kételkedni kezdenek abban, hogy a felemelkedési folyamat egyáltalán létezik. Úgy tűnik, hogy semmi sem változik vagy javul, és a körülmények az egész világon egyre rosszabbnak tűnnek.


Kedveseim, itt az ideje, hogy emlékezzetek arra, hogy ne a látszat alapján ítéljetek, mert ti, akik spirituálisan fejlettek vagytok, teljes tudatossággal jöttetek a Földre, és felkészültetek ezekre az időkre. Elengedhetetlen, hogy továbbra is bízzatok abban, hogy amit a külső színtéren láttok, az szükséges az isteni terv kibontakozásához. Azok, akik háromdimenziós szűrőn keresztül figyelnek és ítélkeznek, képtelenek ezt megérteni.


Fontos megérteni, hogy a földi emberek, mind a múltban, mind a jelenben egy háromdimenziós kollektív tudatosságot hoztak és hoznak létre, amely évszázadokon keresztül mindenkit és mindent befolyásolt a világon. Ahogy egyre több egyén ébred fel és vált át egy magasabb tudatállapotba, egy új és magasabb kollektív tudatosságot hoznak létre, amely egy fejlettebb világként fog megnyilvánulni. Így működik a felemelkedési folyamat.


Több magasan fejlett lény van más bolygókon és a magasabb dimenziókban, mint azt el tudnátok képzelni, akik készen állnak arra, hogy segítsék a Föld felemelkedési folyamatát. Mivel a többség tudatossága alkotja a kollektívát, maguknak a földi embereknek kell a magasabb tudatállapotra való felébredésükkel előidézniük a Föld felemelkedését. Ezért volt és van szükség rátok, akik fejlettek vagytok, hogy ebben az időben a Földön legyetek.