top of page
Keresés

Az Arkturiai Csoport üzenete, 2022.05.08.

Marilyn Raffaelle csatornázása


Kedves olvasóink, üdvözlünk benneteket az Arkturiai Csoport újabb üzenetével. Ezeket az üzeneteket szeretetben küldjük azzal a szándékkal, hogy információt és bátorságot hozzunk nektek, bátraknak, akik úgy döntöttetek, hogy egy olyan bolygóra inkarnálódtok, amely a negativitás és a tévhitek ködében szenved, hogy elhozzátok fejlett tudatosságotok fényét.

Nagyon sok régi sűrű energia emelkedik a felszínre ebben az időben, ami sokakat megkérdőjelez, sőt kétségbeesésre késztet. Ne feledjétek, hogy aminek tanúi vagytok, az a háromdimenziós hitrendszer koncepcióinak, irányzatainak, hiedelmeinek, törvényeinek, tevékenységeinek, propagandájának és több száz alfacettájának a leleplezése, hogy az alvó többség lássa, felismerje, végül elvesse és felülemelkedjen ezeken.


Vannak néhányan, akik a tudatosság olyan állapotából élnek, amely teljesen elmerült a dualitásban és az elkülönülésben, és néhányan közülük megtapasztalják az összehangolódást a felszínre törő negatív energiával, lehetővé téve, hogy az személyesen a sajátjuk legyen. Ez az összehangolódás viszont egy hamis érzést ad nekik, hogy engedélyt kapnak arra, hogy bűncselekményeket kövessenek el és olyan tevékenységekben vegyenek részt, amelyek ezeket a sűrű energiákat tükrözik. Ez az oka annak, hogy megnőtt a bűnözés és az olyan cselekedetek száma, amelyek az egót és az elkülönültség érzetével együtt járó öncélúságot képviselik.


Sokan a Földön spirituálisan ébredeznek, vagy már felébredtek. A Föld energetikailag erőteljes időszakába lépett a felemelkedési folyamatnak, amely egy olyan Isteni Terv, amelyet nem lehet meghiúsítani az emberi elmék összeesküvésével, tervezésével vagy cselszövésével. Soha nem úgy volt tervezve, hogy a Föld örökké alacsony rezonanciájú és hamis teremtésekbe bonyolódjon, mert a kondicionált tudatállapotok megnyilvánulásainak nincs olyan Isteni törvénye, amely támogatná vagy fenntartaná őket.


Mivel az anyagi a spirituálisnak az elme által alkotott fogalma, a dualitás, az elkülönülés és a két hatalom hiedelmein alapuló anyagi képződményeknek nincs semmi, ami a helyükön tartaná őket, kivéve a bennük való személyes és kollektív hitet, és végül fel kell oldódniuk vagy meg kell változniuk a hiedelmek változásával. Isten kifejeződéseiként mindenki teremtő, és végül mindenki ráébred erre.


A zavarodottság és a kétségek sokakat zavarnak ebben az időben. Úgy tűnik, hogy a világ, amit láttok, egyre rosszabb lesz, nem pedig jobb, és a médiaforrások, a barátok, a család, sőt még az egyházak is továbbra is arra ösztönöznek és támogatnak benneteket, hogy gyakorlatilag mindentől féljetek az életetekben. Ne feledjétek, az Isteni tervet nem lehet megállítani, függetlenül a látszattól, vagy attól, hogy nem úgy van, ahogyan azt elképzeltétek.


Bízzatok! Olyan helyre érkeztetek az utatokon, ahol a bizalom nem csak fontos, hanem elengedhetetlenül szükséges. Bízzatok abban, hogy Felsőbb Éneteknek terve van veletek, és spirituális fejlődést és növekedést hoz nektek azokon a tapasztalatokon keresztül, amelyekre szükségetek van, és amelyekre fel vagytok készülve, még ha némelyikük kellemetlen is. Azok a külső tevékenységek (rítusok, szertartások, ceremóniák stb.), amelyek arra hivatottak, hogy közelebb hozzanak valakit Istenhez, feleslegessé válnak, amint az ember felismeri, hogy mindaz, amit ezeken a tevékenységeken keresztül keresett, már teljesen jelen van benne.