top of page
Keresés

Az Arkturiai Csoport üzenete, 2022.03.27.

Marilyn Raffaele által csatornázva.


Üdvözöljük kedves olvasóinkat.


Ezekben a stresszes és káoszos időkben az a szándékunk, hogy bátorítást hozzunk, emlékeztetve benneteket arra, hogy elvégeztétek a munkát, és spirituálisan felkészültetek és képzettek vagytok arra, hogy a jelenlegi erőszakon és negativitáson túlra lássatok. Mivel a spirituálisan felébredettek közé tartoztok, megértitek, hogy a magas rezonanciájú energiák, amelyek ebben az időben a Földre áradnak, mindenkire hatással vannak, és gyakran a félelmet és zűrzavart tükröző módon viselkednek.


Egyre több egyén és csoport ébred rá és fogadja el az egység új érzését. Most először egyre több egyén igyekszik segíteni azoknak, akik távol és közel küzdenek, akár anyagilag, akár "kézzelfogható" módon. Még azok a tevékenységek is, amelyek kizárólag az emberi együttérzés vagy empátia érzéséből fakadnak, a spirituális egység mélyebb igazsága iránti fogékonyságot jelzik. Ez viszont a kollektív tudatosságot több szeretettel és az egyéni jogok és értékek magasabb szintű érzékelésével táplálja - ez még nem a spirituális EGYség teljes tudatossága, de egy rés az ajtón.


Azok, akik úgy döntenek, hogy továbbra is figyelmen kívül hagyják mások szenvedését és szükségleteit pusztán azért, mert azok különböznek a sajátjaiktól, felfedezik, hogy az egykor általánosan elfogadott, elkülönülésen alapuló hiedelmek sokak tudatában elavulttá váltak, és hogy nézeteik egyre kevesebb támogatást kapnak. A globálisan és személyesen is zajló, folyamatban lévő felemelkedési folyamat sok korábban elfogadott hiedelem eltűnését okozza, mert az energia, amely eredetileg létrehozta és f