top of page
Keresés

Az Arkturiai Csoport üzenete, 2022.02.27.

Marilyn Raffaele csatornázása


Üdvözöljük kedves olvasóinkat.


Tudjátok, hogy ezek az üzenetek szeretettel és azzal a szándékkal érkeznek hozzátok, hogy bátorítást, információt és igazságot hozzanak nektek, a bátraknak, akik úgy döntöttetek, hogy ebben az időben a Földön vagytok, hogy fényetek és tudatosságotok jelenlétével segítsétek az emberiség spirituális fejlődését.


Tiszteljük mindannyiótokat, és teljes mértékben tudatában vagyunk annak, hogy frusztráltak vagytok a változások látszólagos lassúsága és a világban folyamatosan bekövetkező zavaró helyzetek miatt. Azonban tudjátok, hogy mindez világos volt számotokra, mielőtt úgy döntöttetek, hogy megtestesültök, és mégis lelkesen akartatok részesei lenni a Föld felemelkedési folyamatának. Tudtátok, hogy szükség lesz a fényetekre és a tudatosságotokra, és hogy a magasabb bejövő energiák tökéletes alkalmat teremtenek arra, hogy megtisztítsátok magatok számára a megmaradt régi energiákat.


Tudnotok kell, hogy minden a terv szerint halad, annak ellenére, hogy a látszat alapján ítélve nem úgy tűnhet. Ez egy folyamat, és nem történhet meg egyik napról a másikra. Jelenleg nagyon sok régi energia tisztul ki magából a Földből az egész világon, különösen azokon a területeken, amelyek már nagyon régóta lakottak. A háború, az uralkodás, a harc, a szegénység és mindenféle erőszak évszázadaiból származó energiák most a felszínre törnek azokon a területeken, amelyeknek kétségbeesetten szükségük van a megtisztulásra.