top of page
Keresés

Az Arkturiai Csoport üzenete, 2022.02.13.

Marilyn Raffaele csatornázása


Üdvözöljük kedves olvasóinkat.


Még ha úgy tűnik is, hogy semmi sem javul a külső színtéren, tudjátok, hogy napról napra egyre többen ébrednek fel, és kezdik megkérdőjelezni a hiedelmeiket és a rendszereket, amelyek ezeket a helyükön tartják. A változások, amelyekben a világ továbbra is reménykedik és imádkozik, csakis a földi emberek tudatosságán keresztül nyilvánulhatnak meg, nem pedig valamilyen távoli, háromdimenziós istenképzetből. Az Isteni Forrás-tudatosság nem testesít meg magában kettősséget vagy elkülönülést, csak önmagát és annak kifejeződéseit ismeri, mert ez minden, ami létezik.


Ahogy egyre többen kezdik felismerni az elkülönülés hibáját, a földi kollektív tudatosság tartalmában egyre megvilágosodottabbá válik, ami lehetővé teszi a magasabb rezonanciájú és fejlettebb eszmékhez való hozzáférést és cselekvést. Így fog bekövetkezni a változás, és ez az a munka, amit ti és mindazok, akik ébren vannak, végeznek.


A szabadság minden egyén születési joga, és nem olyasmi, amiért harcolni, imádkozni vagy bármi egyebet kell. A szabadság szabad, és mindig is az volt. A közkeletű mondás, miszerint a szabadság nem szabad, hamis. Azonban, mint a többségben szunnyadó sok isteni tulajdonság, az igazi szabadság csak olyan tudatosságból nyilvánulhat meg, amely felismeri, hogy a Forrással való egység lehetetlenné teszi, hogy ne legyünk szabadok.