top of page
Keresés

Az Arkturiai Csoport üzenete, 2022.01.30.

Marilyn Raffaele által csatornázva


Üdvözöljük kedves olvasóinkat,


Mint azt jól tudjátok, a világ jelenleg nagy zűrzavart és stresszt él át, különösen azok, akik nincsenek tisztában a folyamatban lévő felemelkedési folyamattal, és sokan azt mondják magukban: "Nem akarok itt lenni többé." Ennek eredményeképpen sokan elmentek, vagy a távozás mellett döntenek, és a Covid biztosította a kilépési pontot. Nem szabad elfelejtenetek, hogy a szabad akarat miatt minden lélek mélyebb szinten azt választja, hogy elmegy-e vagy marad, bár ezt nagyon kevesen, sőt az egyének maguk is felismerik.


A legutóbbi üzenetünkben a kapcsolatokról és a Misztikus Házasságról beszéltünk. Szeretnénk hozzátenni, hogy ha spirituálisan felkészültek, akkor a férfi és női energiájuk egyensúlyba hozása (a Misztikus Házasság) automatikusan és tudatos erőfeszítés nélkül, döntéseken és életleckéken keresztül kezdődik, akár egyedül van az illető, akár párkapcsolatban. A kapcsolat típusa nem tesz különbséget - heteroszexuális vagy homoszexuális.


A harmadik dimenzióban a kapcsolatokat gyakran aszerint ítélik meg, hogy helyes, helytelen, helyes vagy akár "bűnös", hogy mennyire igazodnak bizonyos vallási vagy egyetemes hiedelmekhez, amelyek arról szólnak, hogy mi a megfelelő vagy "Isten" által jóváhagyott kapcsolat. Nincs olyan, hogy bűnös vagy helytelen kapcsolat, ha mindkettőjük iránt szeretet és tisztelet van jelen.