top of page
Keresés

Az Arkturiai Csoport üzenete, 2022.01.16.

Marilyn Raffaele által csatornázva


Üdvözlöm kedves olvasóinkat.


A káosz és a látszólagos negativitás jelenlegi idejében fontos emlékezni arra, hogy a látszat ellenére minden az Isteni Terv szerint halad. Nézhetitek a világot, és azt mondhatjátok magatoknak, hogy semmi sem változik, de értsétek meg, hogy mielőtt valami anyagilag megnyilvánulhatna, az elképzelésnek és az energiának először a láthatatlanban kell jelen lennie.


Azok a változások, amelyeket a külsőben még nem láthattok, más szinteken formát öltenek, mert nagyon sokan ébrednek rá a mélyebb igazságra önmagukról, és ennek eredményeként fényt adnak a kollektív tudatosságnak. A külső világ idővel majd nem tudja elkerülni, hogy a magasabb tudatosság ezen energiái megnyilvánuljanak, mert lényegük jelen lesz a láthatatlanban, ami lehetővé teszi számukra, hogy aztán anyagi formában jelenjenek meg.


Most van itt az ideje a bizalomnak, az ideje annak, hogy felhagyjunk a világ fejlődésének megítélésével a régi energián alapuló háromdimenziós normák szerint, amelyek úgy tűnik, hogy még mindig uralják a világot. Ahogy sok elavult hiedelem tartalma, energiája és lényege csökken egyre több egyén spirituális felébredése révén, az energia, amely eredetileg kialakította és támogatja azt, amit sokan még mindig a dolgok helyes és egyetlen módjának tartanak, többé nem fog létezni.