top of page
Keresés

Az Arkturiai Csoport üzenete, 2022.01.16.

Marilyn Raffaele által csatornázva


Üdvözlöm kedves olvasóinkat.


A káosz és a látszólagos negativitás jelenlegi idejében fontos emlékezni arra, hogy a látszat ellenére minden az Isteni Terv szerint halad. Nézhetitek a világot, és azt mondhatjátok magatoknak, hogy semmi sem változik, de értsétek meg, hogy mielőtt valami anyagilag megnyilvánulhatna, az elképzelésnek és az energiának először a láthatatlanban kell jelen lennie.


Azok a változások, amelyeket a külsőben még nem láthattok, más szinteken formát öltenek, mert nagyon sokan ébrednek rá a mélyebb igazságra önmagukról, és ennek eredményeként fényt adnak a kollektív tudatosságnak. A külső világ idővel majd nem tudja elkerülni, hogy a magasabb tudatosság ezen energiái megnyilvánuljanak, mert lényegük jelen lesz a láthatatlanban, ami lehetővé teszi számukra, hogy aztán anyagi formában jelenjenek meg.


Most van itt az ideje a bizalomnak, az ideje annak, hogy felhagyjunk a világ fejlődésének megítélésével a régi energián alapuló háromdimenziós normák szerint, amelyek úgy tűnik, hogy még mindig uralják a világot. Ahogy sok elavult hiedelem tartalma, energiája és lényege csökken egyre több egyén spirituális felébredése révén, az energia, amely eredetileg kialakította és támogatja azt, amit sokan még mindig a dolgok helyes és egyetlen módjának tartanak, többé nem fog létezni.


A Föld egy spirituális világegyetem, amelyet Isten Fiai népesítenek be. Azok, akik ezt nem tudják, egy nagyon korlátozott háromdimenziós hitrendszerből kiindulva teremtenek és élnek, és a jót és a rosszat fizikai/anyagi szinten élik meg, nem tudván, hogy ők Isten megnyilvánulásai és egyek minden élettel. Ez az emberi állapot, az elkülönülés illúziója, ami miatt idejöttetek, hogy segítsetek feloldani azzal, hogy beléptek ezekbe az energiákba és megtapasztaljátok azokat saját magatok.


Ahogy már sokszor elmondtuk, nincs kifejezetlen tudatosság. Az Isteni Tudatosság mindig kifejezi Önmagát végtelen formában és változatosságban. Az egyéni tudatosság (amely az EGY Tudatosság individualizálva) ezért mindig kifejeződik. Bármilyen kis hamis energiát tartotok a tudatosságban, az ki fog fejeződni, de gyakran egyszerű, észrevehetetlen módon. Ha felismeritek őket, használjátok ezeket a tapasztalatokat lehetőségként arra, hogy megvizsgáljátok a hitrendszereteket, és eltávolítsátok azt, ami hamis, függetlenül attól, hogy látszólag mennyire jelentéktelennek is tűnik.


Egy fizikai testben élve, amelyet a dualitás és az elkülönülés energiái vesznek körül, az ember nem tehet mást, mint hogy magába szívja ezek egy részét. Úgy döntöttetek, hogy ebben az időben a Földön vagytok, nem csak azért, hogy Fényt adjatok a világ felemelkedési folyamatához, hanem azért is, hogy megtisztítsátok saját sejtmemóriátokból a még felhalmozódott régi energiákat. A tisztulások gyakran magukban foglalják néhány régi energia fizikai, érzelmi vagy mentális újraélését, ahogy áthalad rajtatok, ezért ne gondoljátok, hogy valahogy spirituálisan elbuktatok vagy visszafelé mentek, ha ez megtörténik. Tekintsetek ezekre a tapasztalatokra úgy, mint lezárásokra.


Sokan közületek folytatják a múltból származó fogadalmak, ígéretek és eskük tisztázását, amelyek közül néhányat megújítottatok a következő életetekben, mert a kapcsolódó hiedelmeket még mindig szilárd igazságként tartjátok a tudatosságotokban. Szánjatok időt arra, hogy csendben leüljetek, és kifejezzétek a szándékotokat, hogy kifejezetten tisztázzatok minden régi esküt, fogadalmat és ígéretet, amelyek, ha őszintén és erős hittel tettétek, áthatják a sejtmemóriát, és gyakran időbe telik, amíg teljesen tisztázódnak.


Legtöbbeteknek volt olyan élete, amelyben őszintén vállaltátok a szegénység fogadalmát (mindig hiányt éreztek magatokban?) Szintén önként tettetek engedelmességi fogadalmat (mindig a vezér követését játszottátok, és féltetek saját magatoknak döntéseket hozni?). Végül ott volt a szüzességi fogadalom. (Még mindig alacsonyabb rendűnek és nem spirituálisnak ítélitek a szexualitást?) Bár a résztvevők őszintén és az Istenhez való közelebb kerülés vágyával fogadták el és tették meg ezeket a fogadalmakat, ugyanezek a fogadalmak gyakran a hatalom és az ellenőrzés forrását jelentették az egyházak és a vezetők számára.


A szexualitás minden ember lényének szent aspektusa. A harmadik dimenziós gondolkodás tudatlansága, különösen a szervezett vallásokon belül, gonosznak, bűnösnek és a nők által előidézett kísértésnek minősítette. A világ nagy része számára a szexualitás továbbra sem több, mint örömforrás és pénzkeresés, valamint valami, amit figyelmen kívül kell hagyni, el kell rejteni és soha nem szabad róla beszélni. Az ébredés idején a szexualitást új és magasabb rendű módon kezditek el látni, de a média, a filmek, a könyvek stb. továbbra is olyan módon mutatják be, amely elsősorban a régi háromdimenziós gondolkodást tükrözi.


A szent szexualitást az ősi misztériumiskolákban és a magas rezonanciájú templomokban úgy tanították, mint egy olyan utat, amely az egyén veleszületett isteniségének mélyebb tudatosításához vezet. Mint minden dolog, ami anyagi formában van jelen, az emberi szexualitás is egy sokkal mélyebb valóságból fakad, amely nélkül az anyagi forma nem létezne. Az Isteni Tudatosság nem férfi vagy nő, hanem inkább mindkettő teljessége, mint EGY.


A harmadik dimenzió dualitás energiájában az egyén vagy férfi, vagy nő. Fizikailag, érzelmileg és mentálisan a férfi energia aktív, létező, cselekvő, míg a női energia befogadó, szerető és intuitív energiaként nyilvánul meg. Amikor fizikailag egyesülnek, egy gyermek, egy új ember jön létre.


Minden egyén, és nem csak néhány különleges vagy kevesek, teljes mértékben megtestesíti Isten összes tulajdonságát, és nem csak félig vagy csak néhányat - MINDENT. A földön a legtöbbeket arra nevelik, hogy csak a fizikai nemük tulajdonságait hangsúlyozzák, és kerüljék a másik nem tulajdonságait, de ez változik. A férfiak megnyílnak a korábban nőiesnek tartott tulajdonságok felé, a nők pedig egyre inkább hajlandóak megtapasztalni a férfias energiákat. Ez a spirituális fejlődés jele, és nem az, hogy a férfiak és a nők gyengévé válnak.


Mindenki spirituális útjának egy bizonyos pontján fel kell ismernie, majd tudatosan összhangba kell hoznia a teljesen jelen lévő férfi aspektusát a teljesen jelen lévő női aspektusával, lehetővé téve egy új és magasabb tudatállapot megszületését. Ez a tökéletes, egész, Isteni Én mindig is teljes mértékben jelen volt minden emberben, de a többség számára mindig is ismeretlen és fel nem ismert volt.


Spirituális értelemben, amikor egy személy felvállalja, elfogadja és egyesíti férfi és női aspektusát, lehetővé téve, hogy ez a tudatállapotává váljon, azt Misztikus Házasságnak nevezzük. A fel nem ébredt elmék a Misztikus Házasságot egyszerűen szexként értelmezik, bár a legtöbben sejtik, hogy valami mélyebb dolog áll mögötte.


Ez nem jelenti azt, hogy az emberi szexualitást "kevesebbre" degradáljuk, mert az a szent szeretet és egység anyagi értelmét képviseli, az individualizált teljesség misztikus valóságának fizikai kifejeződését. Az emberi szexualitás kellemes és élvezetes élmény, és ugyanúgy szent, ha szeretettel és tisztelettel éljük meg. Mivel azonban a szex alapjául szolgáló valóság a Misztikus Házasság, léteznek szent irányelvek. Soha nem szabad erőltetni, félelmet kelteni, eszközként használni, öncélúan, erőszakosan, szeretet és tisztelet nélkül, vagy "kötelességnek" tekinteni.


Az a tudat, amely tudja, hogy egész és teljes, mert férfi és női tulajdonságokkal is rendelkezik, nem pedig csak az egyikkel, a teljesség érzéséből él, mert megérti, hogy férfias aspektusa (cselekvés, kezdeményezés, erő, határozottság) a női aspektus ( szeretet, gyengédség, intuíció és érzékenység) támogatása és kiegyensúlyozása érdekében fog cselekedni, míg a női aspektus szeretettel és intuitív módon segíti férfias cselekedeteit.


Azok az egyének, akik spirituálisan készen állnak arra, hogy elfogadják férfi vagy női aspektusukat, de ellenállnak, gyakran fognak olyan helyzeteket megtapasztalni, amelyek erre kényszerítik őket. Például egy nő, aki folyamatosan egy férfitól várja, hogy döntéseket hozzon helyette, válás, halál vagy más körülmény miatt kénytelen lesz ezeket a dolgokat maga elvégezni. Egy "macsó" férfi hirtelen olyan helyzetben találhatja magát, amikor ő a gyermek vagy a szülő gondozója.


Sokan most haladnak a szexualitás magasabb tudatosságába és annak mélyebb jelentőségébe, mint a Misztikus Házasság, és e mélyebb tudatosságon keresztül kezdik elfogadni, hogy ők teljesek és semmi másra nincs szükségük önmagukon/önvalójukon kívül.


Mi vagyunk az Arkturiai Csoport 1/16/22

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page