top of page
Keresés

Az Arkturiai Csoport üzenete, 2022.01.02.

Marilyn Raffaele által csatornázva


Kedves olvasóink, üdvözlünk benneteket az új évben, amely meglepetéseket és változásokat tartogat. Sok mindenre fény fog derülni a következő évben, és némelyik sokkolni fog benneteket. A legtöbben már megéreztétek a változások számos területét, de néhány dolog meglepetésként fog érni benneteket.


Ne féljetek és ne aggódjatok, kedveseim, amikor a megszokott hiedelmek, hagyományok és életmódok már nem érződnek olyan fontosnak, és nem rezonálnak úgy, mint régen. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy az energiátok új rezonanciára váltott, ami azt okozza, hogy most nem vagytok energetikai összhangban sok mindennel, amit mindig is életetek részeként fogadtatok el. Az étellel, ruházattal, munkával, szórakozással és a legtöbb külső tevékenységgel kapcsolatos preferenciák megváltoznak, néha mélyrehatóan, néha pedig csak egy kicsit. Lehet, hogy inkább a csend és az egyedüllét fog vonzani benneteket, és nem a sok olyan külső tevékenység, amelyet korábban élveztetek.


Mivel mindenki az Isteni Tudatosság egyéni kifejeződése, az utazás, amely ahhoz szükséges, hogy ez a tudatosság ténylegesen elért állapotává váljon, soha nem ér véget. A spirituális evolúciós utazás sok életen át tart, és magában foglal minden olyan tapasztalatot, ami szükséges ahhoz, hogy minden egyén eljusson oda, ahol nyitott, felkészült és készen áll arra, hogy elfogadja annak magasabb dimenziós valóságát, hogy ki és mi is ő valójában.


Az evolúció nem áll meg, amikor az ember felébred a harmadik dimenziós hitrendszerből, ez csak a kezdet. A harmadik dimenzió egy nagyon magas dimenziós létra alsó fokozata, és az evolúció a végtelenségig folytatódik ezekben a magasabb dimenziókban. Isten végtelen, és egy végtelen Istent egyszerűen nem lehet megérteni a véges, korlátozott emberi elmével, bár sokan megpróbálják, és sokan mások azt hiszik, hogy sikerrel jártak. Isten kinyilatkoztatja Önmagát, amint az egyén felkészült és készen áll. Mindannyian kaptatok már olyan kinyilatko