top of page
Keresés

Az Arkturiai Csoport üzenete, 2022.04.10.

Marilyn Raffaelle csatornázása

Üdvözöljük üzenetünkben kedves olvasóinkat. Mindig tudjátok, hogy kiváltságunk és örömünk, hogy elhozhatjuk ezeket az üzeneteket nektek, akik bátran választottátok, hogy szolgáljatok és fontos szerepet játsszatok a Föld felemelkedési útján, ami nem a gyengébbek választása.


Spirituálisan tudatos egyénekként azért engedték meg nektek, hogy inkarnálódjatok, mert elég fejlettek voltatok ahhoz, hogy segítsetek egy hipnotizált világot a régóta fennálló illuzórikus hitrendszere fölé mozdítani. Mivel tudatában vagytok annak, hogy nincs tér és idő, és csak EGY Tudatosság létezik, tudtátok, hogy az általatok elért egységtudatosság arra szolgálhat, hogy automatikusan vonzza és felemelje azokat, akik spirituálisan készen állnak a tudatosság egy fejlettebb állapotába lépni, függetlenül attól, hogy hol élnek a világban.


Ne engedjétek, hogy eluralkodjon rajtatok a fájdalom és a szenvedés, amiről hallotok és láttok a médián keresztül, amit nagyon könnyű megtenni. Ezzel azonban hozzáadjátok ezt az alacsony rezonanciájú energiát a kollektívához, és erőt és tartalmat adtok az illúziónak. Tudjuk, hogy gyakran nehéz és kimerítő semlegesnek maradni és megtartani az igazság Fényét mindannak a jelenlétében, ami a világban jelenleg történik, de sokak közül titeket választottak ki, hogy ebben az időben itt legyetek, mert elég erősnek és fejlettnek ítéltettek meg titeket ehhez.


Ti, akik elértétek az igazság tudatosságát, Fényként szolgáltok ezekben a zavaros időkben, mert az Istennel való egység a túlsúly. Egy magasan fejlett tudatosság képes feloldani és felemelni másokat és kiemelni a szétválasztás, a dualitás és a két erő hamis teremtményeiből, ahol van összehangolódás. Amikor kísértésbe estek, hogy engedjetek a haragnak, az undornak, a bosszúnak, a kétségbeesésnek stb. amelyek mind könnyen érezhetőek ebben az időszakban, álljatok meg és kérdezzétek meg magatoktól: "Mit hiszek, ami miatt így érzek? Igaz ez?" Ez átirányítja a gondolatokat az igazságra, és lehetővé teszi számotokra, hogy megtisztuljatok és elmozduljatok attól, hogy hatalmat adjatok a látszatnak.