top of page
Keresés

Az Arkturiai Csoport üzenete, 2021.11.28.

Marilyn Raffaele csatornázása


Kedves olvasóink, szeretettel fordulunk hozzátok a bátorítás szavaival, mivel a világ körülöttetek oly sok tekintetben összeomlani látszik. Az elavult hagyományok, hiedelmek és szabályok arról, hogy mi a "helyes módja" annak, hogy mindent megtegyünk, amelyek a dualitásban, az elkülönülésben és a két hatalomban való hitből születtek, valójában összeomlanak, hogy új és magasabb formáik megnyilvánulhassanak.


Ne féljetek, kedveseim, amikor egy olyan világra tekintetek, amely összeomlani látszik a negativitás és erőszak saját súlya alatt, mert a valóságban minden a terv szerint halad. Azt gondolhatjátok, hogy ez bizony nem úgy néz ki, mintha bármi pozitív történne, de a hiedelmeket, amelyek igazságtalan törvényeket, háborúkat és az emberek és más életformák közötti elkülönülést hoztak létre, egyre több ember kezdi felismerni, hogy mit is képviselnek.


Gyakran beszéltünk a szeretetről, mint az Isteni Tudatosság minden egyéni kifejeződése közötti energetikai kapcsolatról. A szeretet az élet minden formáját és minden birodalmat (állati, növényi, elemi és emberi) összeköti, mert van, mindig is volt és mindig is csak EGY végtelen, mindenütt jelenlévő, mindenható és mindentudó Tudatosság létezik, volt és lesz, amit a világ Istennek nevez. Az EGY fejezi ki magát végtelen formában és változatosságban, de az EGYség valósága csak az egyéni tudatállapotokon keresztül tud kifelé megnyilvánulni.


Ezért hiábavaló azt mondani valakinek, hogy legyen szeretetteljesebb, mert nem lehet szeretetteljesebb, mint amit a tudatállapota megenged. Önmagában az embereknek nincs szeretet, amit adhatnának, mert minden szeretet Istenben és Istentől származik, és az egyéneken keresztül áramlik az elért tudatállapotuk szintjén. A spirituális evolúció fokozatosan kiterjeszti és megnyitja a korlátozott emberi tudatállapotot, hogy az elkezdhesse elérni és áramoltatni a már teljesen jelenlévő EGY-ségük tulajdonságait.


Nincs kifejezetlen tudatosság. Egy tudatosság, amely már tele van az elkülönülés, a dualitás és a két hatalom hiedelmeivel, automatikusan kifejezi ezeket a hiedelmeket anyagi formában.


Az együttérzés, a türelem, a hála, az udvariasság stb. a szeretet aspektusai, nem emberi tulajdonságok. Ezek átáramlanak, nem az egyéni tudatosságból származnak. Ez igaz minden isteni tulajdonságra - bőség, harmónia, intelligencia, bölcsesség, béke, teljesség, teljesség, teljesség, törvény, ok és okozat stb. stb. stb. Egy olyan világ küzdelmeinek vagytok tanúi, amely épp az elkülönülés egyetemes tudatosságából való felébredés közepette van, és egy olyan tudatosságba, amely az EGYség kapcsolatát tükrözi.


Sokan érzik a késztetést, hogy jobbá tegyék a dolgokat azok számára, akiket küszködni látnak, és tehetségükkel, képességeikkel és javaikkal nyújtanak segítséget. Ez azt jelzi, hogy tudatuk megnyílik a szeretet és az egység eszméje felé. Sokakat, akik korábban soha nem éreztek vágyat arra, hogy másokon segítsenek, megérint a körülöttük látott csapás, és ennek megfelelően cselekszenek. Így működik a spirituális evolúció, lépésről lépésre, leckéről leckére, amíg egy bizonyos ponton ezekre az emlékeztetőkre már nincs szükség, és a lélek szabadon repül, mint Önmaga.


Használjátok ki ezeket az erőteljes időket, mert lehetőséget kínálnak arra, hogy ti legyetek a Fény, amely változást hoz, miközben utat mutat a zavarodott és félelemben lévő embereknek. Semmit sem kell tennetek vagy mondanotok, kivéve talán egy mosolyt, egy kezet a karon, vagy egy pillantást valakinek a szemébe, ami azt mondja: "Tudom és elismerem, hogy ki vagy valójában".


A másik isteniségének elismerése a külső látszat ellenére felemelheti, sőt meg is gyógyíthatja őt, ha a legkevésbé is fogékony (képes az összehangolódásra). Néhányan egyszerűen nem állnak készen, vagy úgy döntenek, hogy nem haladnak spirituálisan előre, és ez rendben van, mert a szabad akarat lehetővé teszi, hogy mindenki a saját tempójában haladjon. Azonban ti, akik spirituálisan ébren vagytok, már döntöttetek a fejlődés mellett, különben nem lennétek ott, ahol most vagytok, vagy nem olvasnátok ezeket az üzeneteket.


Bízzatok! Bízzatok abban, hogy a Felsőbb Énetek vezeti és vonzza számotokra azokat a tapasztalatokat, amelyek összhangban vannak a legfőbb jóval, ami időnként nem tűnik túl jónak, ha emberi mércével mérjük. Bízz abban, hogy Felsőbb Éned kívül-belül ismer téged, mert Felsőbb Éned TE vagy, az az ÉN, aki soha nem hagyta el a teljes tudatosságot.


Úgy tűnhet, mintha semmi sem történne veled, de amint kimondod: "Készen állok. Többet akarok. Spirituálisan fejlődni akarok..." a spirituális vonat elhagyja az állomást, és egy ideig ez egy döcögős, fájdalmas utazás lehet, mert a spirituális fejlődés az a folyamat, amely feloldja mindazt, ami hamis, hogy előhozza azt, ami valódi. Ez a harmadik dimenziós hitrendszerben elmerülve sok-sok életen keresztül felhalmozott energetikai zűrzavartól való megtisztulás, majd továbblépés.


Engedd, hogy személyes utazásod kibontakozzon, bízva abban, hogy Felsőbb Éned irányítja a műsort, és meglátod, hogy a megfelelő lehetőségek, hogy segíts vagy hozzájárulj valamilyen módon, hozzád fognak terelődni. Nem kell keresnetek a megváltoztatandó vagy javítandó dolgokat, hanem az a képességetek, hogy egyszerűen csak az igazság Fényét tartjátok, automatikusan magatokhoz vonzza azokat az embereket, helyeket és helyzeteket, akik valamilyen formában Fényt keresnek, mert az energia mindig a hasonló energiával való összehangolódásra törekszik.


Álljatok ellen a kísértésnek, hogy vágyakozva tekintsetek vissza a "jobb időkre", amelyek a valóságban csupán fogalmak. Ahhoz, hogy fizikailag, érzelmileg és mentálisan előre tudjatok lépni, a múlt jó és rossz dolgait el kell engednetek, hogy a legmagasabb jó magasabb és jobb formái megnyilvánulhassanak. A múlt teljes és befejezett energia. Ha továbbra is a múltra tekintesz vagy vágyakozol valami után, az csak arra szolgál, hogy blokkold azt, ami előtted állhat.


Néhányan továbbra is a múlton rágódnak abban a hamis hitben, hogy akkor minden jobb volt. A múlt sok szempontból jobbnak tűnhet a mához képest, egyszerűen azért, mert a negatívitás és a sötétség, ami most feltárul, a múltban el volt rejtve, el volt takarva, és nem volt nyíltan megbeszélve, de ugyanolyan teljes mértékben jelen volt. Örüljetek, hogy a jelenleg felszínre kerülő negativitás segít felébreszteni az alvó többséget a tudatosság olyan állapotába, amely a változásban érdekelt.


A Fény felébredt lényeiként végzett munkátok létfontosságú a bolygó felemelkedéséhez, és ezért döntöttetek úgy, hogy elhagyjátok kényelmes helyeteket az erkélyen, ahol megfigyelőként maradhattatok volna. A Földön való életre vonatkozó irányelv ebben az időben az, hogy tanúi legyetek és tudatában legyetek annak, ami a világban történik, anélkül, hogy megengednétek, hogy energiátok az alacsonyabb rezonanciájú negatív energiához igazodjon, ami sok mindent meghatároz, ami most történik.


Gyakran tisztítsátok meg energiamezőtöket a Fénnyel, és ne féljetek segítséget kérni a Vezetőitektől, vagy amikor úgy érzitek, hogy valamilyen negatív helyzettel vagy személlyel való összehangolódásba csúsztok. Könnyű belecsúszni az alacsonyabban rezonáló energiába, amikor úton vagy tömegben vagytok. Ne feledjétek, hogy bár háromdimenziós energia vesz körül benneteket, az, hogy benne vagytok, a ti választásotok.


Néhányan, akik azért jöttek, hogy szolgáljanak, elvesztek a háromdimenziós tapasztalat hipnotizálásában, de a legtöbben a sok hullámvölgy ellenére is hűek a küldetésükhöz.


Ne feledjétek, minden a terv szerint halad - egy isteni terv szerint, amit semmilyen háromdimenziós gondolkodás, cselekedet vagy hit nem téríthet el, mert...


Egyedül Isten az erő.


Mi vagyunk az Arkturiai Csoport 21.11.28.

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page