top of page
Keresés

Az Arkturiai Csoport üzenete, 2021.11.28.

Marilyn Raffaele csatornázása


Kedves olvasóink, szeretettel fordulunk hozzátok a bátorítás szavaival, mivel a világ körülöttetek oly sok tekintetben összeomlani látszik. Az elavult hagyományok, hiedelmek és szabályok arról, hogy mi a "helyes módja" annak, hogy mindent megtegyünk, amelyek a dualitásban, az elkülönülésben és a két hatalomban való hitből születtek, valójában összeomlanak, hogy új és magasabb formáik megnyilvánulhassanak.


Ne féljetek, kedveseim, amikor egy olyan világra tekintetek, amely összeomlani látszik a negativitás és erőszak saját súlya alatt, mert a valóságban minden a terv szerint halad. Azt gondolhatjátok, hogy ez bizony nem úgy néz ki, mintha bármi pozitív történne, de a hiedelmeket, amelyek igazságtalan törvényeket, háborúkat és az emberek és más életformák közötti elkülönülést hoztak létre, egyre több ember kezdi felismerni, hogy mit is képviselnek.


Gyakran beszéltünk a szeretetről, mint az Isteni Tudatosság minden egyéni kifejeződése közötti energetikai kapcsolatról. A szeretet az élet minden formáját és minden birodalmat (állati, növényi, elemi és emberi) összeköti, mert van, mindig is volt és mindig is csak EGY végtelen, mindenütt jelenlévő, mindenható és mindentudó Tudatosság létezik, volt és lesz, amit a világ Istennek nevez. Az EGY fejezi ki magát végtelen formában és változatosságban, de az EGYség valósága csak az egyéni tudatállapotokon keresztül tud kifelé megnyilvánulni.


Ezért hiábavaló azt mondani valakinek, hogy legyen szeretetteljesebb, mert nem lehet szeretetteljesebb, mint amit a tudatállapota megenged. Önmagában az embereknek nincs szeretet, amit adh