top of page
Keresés

Az Arkturiai Csoport üzenete, 2021.11.14.

Marilyn Raffaele csatornázása


Kedves olvasóink, üdvözlünk benneteket egy újabb üzenetben, amelynek célja, hogy reményt és bátorítást hozzon ezekben a sokak számára stresszes időkben. Tudjátok, hogy a látszat ellenére minden a terv szerint halad. A földi emberek maguk az egyetlenek, akik képesek megteremteni a kívánt változásokat és egy magasabb kollektív tudatosságot.


Sokan továbbra is a magasabb dimenziókban lévőktől várják, hogy elvégezzék helyettük a munkát. Várnak, reménykednek és imádkoznak, hogy a régi energia formáit eltávolítsák, de a szabad akarat ezt nem teszi lehetővé. Az ezen az oldalon lévők nem tudják elvégezni helyettetek a munkát. Iránymutatást és tanácsot igen, a Földre áradó magasabb Fényfrekvenciákat igen, de csak azok, akik ebben az energiában élnek, képesek megváltoztatni a Föld kollektív tudatosságának tartalmát.


Ez az oka annak, hogy oly sok spirituálisan fejlett lélek van a Földön ebben az időben, és minden nap újabbak érkeznek. Az "újak" közül sokan olyan lelkek, akiknek nincs mit tisztázniuk, csak azért jönnek, hogy Fényüket hozzáadják a Föld felemelkedési folyamatához. A munkát azoknak kell elvégezniük, akik az emberi kollektíva energiájában élnek, de úgy döntenek, hogy elkülönülnek tőle.


Sok minden fog feltárulni, ami segíteni fogja az emberiséget, hogy jobban megértse, mi folyik már évszázadok óta, felébresztve sokakat, akik kényelmesen éltek a 3d-s álomban. Ezen információk nagy részét megtagadják, ellenállnak és elutasítják majd a hatalom és a gazdagság személyes okai miatt azok, akik a status quo előnyeit élvezik.


Minden, ami ebben az időben történik, a Föld felemelkedési folyamatának része. Az évszázadok óta szilárdan fennálló elképzelések és hiedelmek nem tehetnek mást, mint hogy feloldódnak, ahogy egyre több ember ébred fel, mert csak a hit az, ami létrehozza, fenntartja és táplálja őket. Soha ne veszítsétek szem elől azt a tényt, hogy ti, mint a Forrás kifejeződései, teremtők vagytok.


Ha mindig a legmagasabb igazságotok középpontjában maradtok, azt fogjátok tapasztalni, hogy egyre több információ és spirituális igazság kezd áramlani a tudatosságotokba. Azok közületek, akiket vonz a külső tevékenységek aktív résztvevőinek lenni, intuitíve tudni fogják ezt, és vezetve lesznek. Azok közületek, akiket az vonz, hogy csendesek és hallgatagok legyetek, szintén világméretű munkát végeznek, egyszerűen azáltal, hogy a Fény világítótornyai vagytok, amelyek azok számára ragyognak, akik kétségbeesetten keresnek többet.


Mivel csak EGY van, és minden élet ebben az EGY-ben van, mindig is volt és mindig is lesz minden egyénben egy mély vágy, vonzás, vágyakozás és belső késztetés, hogy újra egyesüljön az ÉNnel és egésznek érezze magát.